Lexus LFA Pålidelighed

Lexus kombinerer et højt niveau af håndværk med overdreven styling på tværs af sin række forskellige modeller. Det fungerer som luksusafdelingen af den velkendte japanske bilproducent Toyota, men med et større niveau af personlighed og appel. I 2008 afslørede Toyota produktionsversionen af Lexus LFA på Tokyo Motor Show. Det er en to-sædet sportsvogn fremstillet af Lexus, en luksusbilsdivision af Toyota.

Oversigt

Lexus fortalte sine kunder i USA, at LFA’en kun ville være tilgængelig som leasingbil sidste år. Lexus sagde, at man ikke ønskede, at de amerikanske kunder skulle vende sig om for at sælge modellen med fortjeneste. Lexus LFA er udstyret med en 4,8-liters V10-motor, der er afledt af en racermotor, der anvendes i Formel 1-biler. Den baneopdrættede motor genererer 552 hestekræfter ved 8.700 omdrejninger pr. minut og 354 pundfødder moment ved 6.800 omdrejninger pr. minut.

Pålidelighed

Lexus LFA er en meget pålidelig bil. Dette er en bil, der definerer Lexus. Høj kvalitet, effektiv, elegant, velbygget og i stand til at slå Mercedes Benz, BMW og Audi. De har endda vundet en pris for den bedste lakering i lang tid, det viser bare det niveau af perfektion de går efter, det er bare utroligt kedeligt.

Sikkerhed

Luksus-SUV’en har fået en IIHS Top Safety Pick+-betegnelse hvert år siden 2015 og missede kun i 2018, hvor Lexus blev vurderet som Top Safety Pick. Men Lexus LFA er endnu ikke blevet vurderet for sikkerhed.

  Lexus RX Pålidelighed

gensalgsværdi

Værdien af Lexus LFA er steget med 25 % i løbet af de sidste 10 år. Den blev først fremstillet i 2012, og dens MSRP var 375.000 dollars for basismodellen. Værdien af brugte Lexus LFA’er fra 2012 ligger mellem ca. 80.360 $ og 133.975 $, afhængigt af stand, kilometertal og ekstraudstyr.

Vedligeholdelse og reparation

Prisen for en Lexus LFA-service er mindst 237,66 USD og højst 237,66 USD, med et gennemsnit på 237,66 USD.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Er Lexus LFA en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Lexus LFA er en bil med baghjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Lexus LFA?

Lexus LFA er en bil med 2 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: To sæder

Hvad er hestekræfterne i en Lexus LFA, og har den en turbo?

Lexus LFA har 552 hestekræfter og et drejningsmoment på 354 lb-ft. Motoren er en Gas V10 med en slagvolumen på 4,8L/ Brændstofsystemet er: Elektronisk brændstofindsprøjtning.

Hvor meget frihøjde har Lexus LFA’en?

4,5 tommer ( 11,43 cm )

Hvilken type hjul har den?

Lexus LFA har 20 x 9,5 tommer aluminiumsfælge foran og 20 x 11,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Kan man køre en Lexus LFA til daglig?

Ja, det kan du! Det er en fantastisk bil til at køre hver dag. Du kan også bruge den til weekendture og ferier.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z