Lexus IS F Pålidelighed

Lexus er i høj grad en del af Toyota, med alt hvad det indebærer. Lexus kan være mere konservativ end sine konkurrenter, idet den er langsommere til at reagere på ændringer og ikke så ofte opgraderer sine modeller. IS F anvender et helt elektrisk tandstangstyre med et 13,6:1 gearforhold. Drivlinjen er forbundet med en ny sportsversion af Lexus’ elektroniske stabilitetskontrolsystem (Vehicle Dynamics Integrated Management, eller VDIM, med tre forskellige tænd- og sluktilstande).

Oversigt

Lexus IS F er udstyret med Brembo cross-drilled bremserotorer (14,2 foran, 13,6 bag) og 6-stempels forreste og 2-stempels bageste aluminiumsbremsekalibre stemplet med Lexus-emblem sammen med 19-tommer BBS smedede aluminiumslegeringsfælge. Lexus IS F har en 4.969 cc (5,0 L; 303,2 cu in) direkte indsprøjtet 2UR-GSE V8 med direkte indsprøjtning, der producerer SAE 310 kW (416 hk; 421 PS) ved 6600 o/min, mens det maksimale drejningsmoment er 371 lb-ft (503 N⋅m) ved 5200 o/min.

Pålidelighed

Lexus ISF er en meget pålidelig bil. Dette er en bil, der definerer Lexus. Høj kvalitet, effektiv, elegant, velbygget og i stand til at slå Mercedes Benz, BMW og Audi. Lexus IS F holder til sin Toyota-afledte natur og har vist sig at være pålidelig som brugt bil.

Sikkerhed

Dette punkt er prioriteret, når nogen skal købe et køretøj. Som angivet af National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) har årets model erhvervet sig en femstjernet generel sikkerhedsklassificering, hvilket er virkelig godt. Adskilt fra denne femstjernede rating har Lexus IS F erhvervet en firestjernet rating i frontvendte kollisionssikkerhedstests.

  Lexus NX Pålidelighed

gensalgsværdi

Lexus er simpelthen personificeringen af høj gensalgsværdi, og deres biler bliver bare ikke nedskrevet som resten af deres jævnaldrende. Modelårene 2018 og 2017 er også attraktive årgange for Lexus-modellerne og giver en relativt god værdi.

Vedligeholdelse og reparation

De årlige vedligeholdelsesomkostninger for en Lexus IS F er 531 USD. Reparations- og vedligeholdelsesomkostningerne varierer afhængigt af alder, kilometertal, placering og værksted.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Er Lexus IS F en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Lexus IS F er en bil med baghjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Lexus IS F?

Lexus IS F er en bil med 4 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Kompaktbiler

Hvad er hestekræfterne i en Lexus IS F, og har den en turbo?

Lexus IS F har 416 hestekræfter og et drejningsmoment på 371 lb-ft. Motoren er en Premium Unleaded V-8 med en slagvolumen på 5,0 L Brændstofsystemet er: Port/Direct Injection.

Hvor stort er bagagerummet i Lexus IS F?

13,3 kubikfod ( 0,377 m3 )

Hvor meget frihøjde har Lexus IS F?

5,7 tommer ( 14,48 cm )

Hvilken type hjul har den?

Lexus IS F har 19 X 8,5 tommer smedede aluminiumsfælge foran og 19 X 9,5 tommer smedede aluminiumsfælge bagpå.

Hvor længe holder Lexus F Sport?

En Lexus holder mellem 250.000 og 300.000. Det er hvis den modtager regelmæssig, korrekt vedligeholdelse og følger konservative kørevaner. En Lexus kan holde mellem 17 og 20 år, hvis den køres i gennemsnit 15.000 miles om året. Læs videre for at få at vide, om man kan stole på Lexus, hvilke modeller der er de mest pålidelige, og hvor meget det koster at vedligeholde.

  Lexus HS Pålidelighed

Er Lexus IS F hurtig?

Lexus’ officielle topfart er 273,6 km/t (170 mph), hvilket svarer til modellens Vmax.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z