Lexus LX Pålidelighed

Lexus kombinerer et højt niveau af håndværk med overdreven styling på tværs af sine mange forskellige modeller. Det fungerer som luksusafdelingen af den kendte japanske bilproducent Toyota, men med et større niveau af personlighed og appel. Siden januar 1996 har Lexus, en luksusafdeling af Toyota, produceret Lexus LX, som blev sat til salg i november 1995.

Oversigt

Med en straight-six-motor havde den første generation af LX 450 plads til syv passagerer. Anden og tredje generation havde en V8-motor, en fuld størrelse stål ladderramme (body-on-frame-konstruktion) og plads til otte passagerer. I sin anden generation delte LX 470 sin udvendige udformning med den japanske Land Cruiser Cygnus på hjemmemarkedet. Den drives af en V6-motor med to turboladede motorer og har plads til syv passagerer som standard eller fire passagerer som ekstraudstyr.

Pålidelighed

Lexus’ LX 570 fik den højeste pålidelighedsvurdering i sin klasse efter mange tests. Den fik endda 4,5/5 stjerner af US News, hvilket er den højeste vurdering i Lexus’ klasse samt den næsthøjeste i USA og endda højere end RepairPal’s førnævnte 3,5/5-stjernede pålidelighedsvurdering.

Sikkerhed

Som en del af sit crash-testprogram gav National Highway Traffic Safety Administration LX en fire-stjernet bedømmelse for frontalkollision. Der er ikke blevet givet nogen vurdering for den generelle beskyttelse ved kollisioner eller sidekollisionstest. Insurance Institute for Highway Safety har ikke udført kollisionstest af LX.

Videresalgsværdi

Den gennemsnitlige pris for at eje en Lexus LX 570 i 5 år er 81.869 USD. Dette beløb varierer alt efter køretøj, fører og sted. Disse ejerudgifter omfatter afskrivning, forsikringspræmier, vedligeholdelse og reparationer, lånerenter og brændstofomkostninger.

  Lexus RC F Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

I løbet af de første ti år vil Lexus LX 570 koste $8.286 til vedligeholdelse og reparationer. Det er langt under branchegennemsnittet for luksus-SUV’er.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvor mange sæder er der i Lexus LX?

Lexus LX er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Firehjulstræk

Hvad er hestekræfterne i en Lexus LX, og har den en turbo?

Lexus LX har 383 hestekræfter og et drejningsmoment på 403 lb-ft. Motoren er en Premium Unleaded V-8 med en slagvolumen på 5,7 L Brændstofsystemet er: Sequential MPI.

Hvor meget frihøjde har Lexus LX?

8,9 tommer ( 22,61 cm )

Hvilken type hjul har den?

Lexus LX har 20 X 8,5 tommer aluminiumsfælge foran og 20 X 8,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvor længe holder Lexus LX?

Lexus LX er et pålideligt køretøj. Hvis Lexus LX bliver passet ordentligt, kan den holde op til 500.000 miles.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z