Lexus GS Pålidelighed

Dette er den japanske bilproducent Toyota’s division for luksusbiler. Lexus er blandt de 10 største japanske globale mærker målt på markedsværdi. Lexus er baseret i Nagoya, Japan. Det er en mid-luksus sedan, der sælges af Lexus, Toyota’s premium-division. GS blev først lanceret i 1991 som Toyota Aristo i Japan. Den er tænkt som en performance-sedan, der konkurrerer i mid-luksussegmentet, og den ligger mellem den kompakte IS og den store LS.

Oversigt

Lexus GS er en baghjulstrukket luksuslimousine og konkurrerer med Audi A6, BMW 5-serie, Mercedes E-klasse og Jaguar XF. Det er usædvanligt, at den almindelige model er hybrid, mens dens rivaler næsten udelukkende er afhængige af dieselmotorer. Lanceringsmodellerne var udstyret med en fire-trins automatgearkasse og en 3,0-liters straight six, der deles med Toyota Supra. Der blev tilbudt to versioner af motoren, en motor med naturlig indsugning med 230 hk eller en motor med dobbelt turboladning med 280 hk.

Pålidelighed

Lexus gør krav på en eftertragtet plads i top 10 i pålidelighedsindekset. GS klarer sig dog kun en smule bedre end sin storebror, LS; den er mindre pålidelig end en BMW 5-serie eller en Mercedes E-klasse.

Sikkerhed

Denne 2020 Lexus GS tilbyder en komfortabel kørsel og smidig håndtering samt en række standardsikkerhedsfunktioner. Infotainmentsystemets kontroller er dog distraherende, hvilket sænker den til midten af vores rangliste over luksusbiler i mellemstørrelse. Men sikkerhedsvurderinger er ikke tilgængelige for denne.

gensalgsværdi

Ifølge dens forventede 5-årige afskrivningsprocent vil 2020 Lexus GS 350 miste ca. 26.524 USD fra nyprisen på ca. 53.048 USD ned til 26.524 USD.

  Ford Fiesta Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

De forventede vedligeholdelses- og reparationsomkostninger for en Lexus GS 350 er 5.721 USD. Dette er meget lavere end de gennemsnitlige omkostninger for luksuslimousiner i løbet af deres første tiår.

FAQ

Er Lexus GS en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Lexus GS er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Lexus GS?

Lexus GS er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Midsize Cars

Hvad er hestekræfterne i en Lexus GS, og har den en turbo?

Lexus GS har 311 hestekræfter og et drejningsmoment på 280 lb-ft. Motoren er en Premium Unleaded V-6 med en slagvolumen på 3,5 L Brændstofsystemet er: Port/Direct Injection.

Hvor stort er bagagerummet i Lexus GS?

18,4 kubikfod ( 0,521 m3 )

Hvor stor frihøjde har Lexus GS’en?

5,5 tommer ( 13,97 cm )

Hvilken type hjul har den?

Lexus GS har 18 X 8 tommer aluminiumsfælge foran og 18 X 8 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvilket år er Lexus GS mest pålidelig?

2016 Lexus GS fik fremragende pålidelighedsvurderinger. Ifølge CR-anmeldelsen er denne model et godt valg for luksus og kraft.

Hvor længe holder en Lexus GS 350?

En Lexus vil holde mellem 250.000 og 300.000. Det er hvis den modtager regelmæssig, korrekt vedligeholdelse og følger konservative kørevaner. En Lexus kan holde mellem 17 og 20 år, hvis den køres i gennemsnit 15.000 miles om året.

Hvorfor udgår Lexus fra GS?

Yahoo Japan rapporterede først om nyheden i 2020, og en talsmand fra Lexus bekræftede den over for Car and Driver. Lexus skyder skylden for aflysningen på det langsomme salg og nedgangen i sedan-segmentet.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z