Lexus GS F Pålidelighed

Lexus, Toyotas luksusafdeling, blev lanceret i 1989 med den store sedan LS 400. Men det var crossoveren RX 300, en af verdens første bilbaserede crossovers, der skabte et benchmark for ikke kun luksusmærker, men også for andre mærker og gjorde det muligt for Lexus at indtage førstepladsen. GS 350 F Sport tilføjer et baghjulsstyresystem for at forbedre håndteringen på baghjulstrukne modeller.

Oversigt

den fjerde generation af modellen blev vist i baghjulstrukket GS 350 (GRL10) form, drevet af en V6-motor forbundet med en seks-trins automatgearkasse. Der findes tre køretilstande, fra brændstofbesparende Eco til Sport S og Sport S+, som muliggør mere sportslige gearskift og motorens gasindstillinger samt justeringer af affjedringsdæmpere og styretøj Nye større 14-tommers bremser er standard samt 19-tommers F Sport-fælge, en ny frontkofanger, en ny bagspoiler, et F Sport-rrat, F Sport-sæder og et nyt affjedringssystem med AVS justerbare dæmpere.

Pålidelighed

2020 Lexus GS F er en rigtig god og fornøjelig sports sedan, men den er omgivet af bedre præstationer og bedre tilbud. Flare Yellow er den mest populære og dristigste farvemulighed, der tilbydes. 2020 Lexus GS F er ikke den bedste sportssedan, men den er god.

Sikkerhed

GS F har også et system til vognbanekontrol på motorvejen med styreassistent og advarsler ved vognbaneskift. Det er ikke så avanceret som Toyota/Lexus’ nyeste generation af Lane Tracing Assist, men ikke dårligt for en bil, der ikke er blevet væsentligt opdateret siden lanceringen af fjerde generation af GS’en i 2012. Der er en bremseassistentfunktion med fodgængerdetektion, overvågning af blinde vinkler, advarsel om krydsende trafik bagud og et standardkamera bagudvendt.

  Lexus LS Pålidelighed

gensalgsværdi

En Lexus GS F 350 vil blive afskrevet 40 % efter 5 år og have en 5-årig gensalgsværdi på 32.592 USD.

Vedligeholdelse og reparation

De anslåede omkostninger til vedligeholdelse og reparation af en Lexus GS F 350 varierer fra 95 $ til 3506 $, med et gennemsnit på 347 $.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Er Lexus GS F en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Lexus GS F er en bil med baghjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Lexus GS F?

Lexus GS F er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Kompaktbiler

Hvad er hestekræfterne i en Lexus GS F, og har den en turbo?

Lexus GS F har 467 hestekræfter og et drejningsmoment på 389 lb-ft. Motoren er en Premium Unleaded V-8 med en slagvolumen på 5,0 L Brændstofsystemet er: Port/Direct Injection.

Hvor stort er bagagerummet i Lexus GS F?

14,1 kubikfod ( 0,399 m3 )

Hvor meget frihøjde har Lexus GS F?

5,1 tommer ( 12,95 cm )

Hvilken type hjul har den?

Lexus GS F har 19 X 9 tommer smedede aluminiumsfælge foran og 19 X 10 tommer smedede aluminiumsfælge bagpå.

Er GS F det værd?

GS F er ikke en hot rod. GS F har et rummeligt bagagerum og et rummeligt interiør. Den er også udstyret med en række standardteknologier til førerassistance. GS F er et godt valg, hvis du er på udkig efter ydeevne og særpræg i segmentet for luksus-sedaner i mellemstørrelsen.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z