Lexus NX Pålidelighed

Toyotas luksusafdeling, Lexus, producerer den kompakte luksus-crossover-SUV, der er kendt som Lexus NX. Luksus og kraft er synonymt med Lexus-navnet i hele verden. Den begyndte at blive produceret i 2014 og er fortsat på grund af sit positive image og kundetilfredshed.

Oversigt

I Europa er Lexus NX den mest solgte Lexus-model, og det er også den mest solgte luksusbil i Rusland. Denne 5-dørs SUV er en klassisk luksus-SUV med uforlignelig komfort og holdbare funktioner, og den er et godt valg for dig. En turboladet firecylindret motor med direkte indsprøjtning og en slagvolumen på 2,0 liter driver køretøjet. Med en topfart på 124 mph accelererer denne bil fra nul til 60 mph på kun 7 sekunder, hvilket er ret godt for en ikke-sportsvogn i denne klasse.

Pålidelighed

Lexus-biler ligger højt i de fleste velrenommerede forbrugerrapporter, hvilket viser deres pålidelighed og holdbarhed. Lexus-bilen kommer fra en af de mest betroede bilproducenter, Toyota, som er kendt for sine pålidelige motorer og højtydende håndtering og styring. Det forudsiges af J.D Power, at 2021 NX vil score 81 ud af 100 point på pålidelighed.

Sikkerhed

Uanset køretøjstype er sikkerhed altafgørende. Når det drejer sig om luksusbiler, anses de generelt for at være mere sikre, da de har bedre sikkerhedsfunktioner. Fem stjerner er den højeste sikkerhedsvurdering, som National Highway Traffic Safety Administration har givet Lexus NX 2021.

Afskrivningssats

Afskrivningssatsen bestemmer værdien af dit køretøj efter en vis tid. Med andre ord viser den, om køretøjet vil holde sin værdi eller ej. I tilfældet med Lexus NX anslås det, at den vil blive afskrevet 45 % efter 5 år og en nedsat gensalgsværdi på ca. 23.982 USD. Så den er ganske gennemsnitlig med hensyn til at holde sin værdi.

Vedligeholdelse og reparation

Omkostningerne til vedligeholdelse og reparation af en Lexus NX 300 i løbet af de første ti år af ejerskabet er ca. 7.136 USD. Til sammenligning er de gennemsnitlige omkostninger pr. år for luksus-SUV’er 8.324 USD. Desuden er der 20,47 % chance for, at NX 300 har brug for større reparationer i løbet af denne periode.

  Hyundai Kona Pålidelighed

FAQ

Er NX en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

NX er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Lexus NX?

NX er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Lille SUV 2WD

Hvad er hestekræfterne i en NX, og har den en turbo?

NX har 235 hestekræfter og et drejningsmoment på 258 lb-ft. Motoren er en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en slagvolumen på 2,0 L Brændstofsystemet er: Port/Direct Injection.

Hvor stor frihøjde har NX’en?

6,9 tommer ( 17,53 cm )

Hvilken type hjul har den?

NX har 17 X 7 tommer aluminiumsfælge foran og 17 X 7 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvor mange kilometer holder en Lexus NX?

Lexus er et luksusmærke, som du kan stole på i mange år med pålidelig og luksuriøs kørsel. En Lexus holder i over 100.000 miles, hvis den vedligeholdes i henhold til producentens anbefalinger. Den gennemsnitlige levetid for en Lexus er 250.000 til 300.000 kilometer.

Hvad står NX for?

Flinke crossover. Ifølge Lexus står navnet “NX” for “Nimble Crossover”.

Kræver Lexus NX 2022 premium benzin?

Lexus NX har brug for blyfri superbenzin, når der skal tankes op. For at sikre, at NX kører problemfrit og giver den bedste ydelse, bør du kigge efter en oktantal på 91 eller højere. Der må ikke være mere end 15 % ethanol i NX’en.

Er en Lexus bare en smart Toyota?

Mange Lexus-biler er ikke bare Toyota’er. Selv om de måske er Toyotas, er de fleste Lexus-biler helt anderledes. De har forskellige motorer, affjedringssystemer og kørestile. De er ikke bare Toyotas, men de er Lexus-biler. Du kan få smarte sæder og mange andre bekvemmeligheder.

  Porsche vs Lexus pålidelighed - hvilken er bedst?

Findes Lexus NX som hybridbil?

Hybridmodeller: NX Hybrid fås i NX 350h-trim. Plug-in-hybrid NX450h+ fås også i to trims, NX 350h+ base og F Sport-varianten. Firehjulstræk er standard.

Er Lexus NX 300h pålidelig?

Ja, Lexus NX 300h er meget pålidelig. Den har fået en god bedømmelse af IIHS i alle kategorier undtagen i kollisionstesten for små overlapninger foran. Den forventede pålidelighedsscore for NX 2021 er 81 ud af 100.

Er Lexus NX en kompakt SUV?

2021 Lexus NX 300 luksus kompakt SUV er faktisk et godt valg. Den to-rækkede NX tilbyder komfort og luksus med sin rummelige og stille kabine, førsteklasses materialer og blide kørsel. SUV’ens turboladede motor driver den rundt i byen og ud på motorvejen med respektabel hastighed.

Er Lexus NX stor nok?

NX 300 er en lille luksus-SUV, der nemt kan flyttes rundt i byen. Selv om der er mange ting at elske ved Lexus, er det svært at anbefale den mod andre førende i segmentet som Mercedes og BMW.

Er Lexus NX stille?

Lexus NX 300 er en luksus crossover SUV, der er usædvanlig støjsvag. Lexus NX 300 er mere støjsvag end flagskibs-sedaner med hensyn til motor-, vind- og vejstøj. F Sport’s motorstøj er ikke uhøjtideligt kunstig og kan være distraherende for nogle.

Er Lexus NX god i sne?

NX-anmeldelser er blevet offentliggjort, og det er tydeligt, at Nebraskaanske bilister er glade for, hvordan den nye Lexus SUV klarer sig i sne. Electronic AWD System er en anden funktion, der kan bruges til vinterkørsel. Du kan vælge mellem Sport, Normal eller ECO-tilstand.

Hvad er Toyota-ækvivalenten til Lexus NX?

2022 LEXUS NX VS. TOYOTA RAV4. Lexus NX er lidt længere end RAV4, men den er omtrent lige bred.

Har 2022 Lexus NX et reservehjul?

Lexus blev kontaktet for at få bekræftet, at NX vil have et reservehjul. Svaret var “Nej”. Lexus vil i stedet montere run-flat-dæk. Selv om run-flats er en god måde at komme hjem på i tilfælde af punktering, bryder vi os ikke om denne ændring.

  Lexus RC Pålidelighed

Er NX større end UX?

Mens NX er større og giver mere kraft og plads til en lavere pris, er UX lidt nyere og har noget af den nyeste Lexus-teknologi.

Har Lexus NX adaptiv fartpilot?

Ja, NX er udstyret med adaptiv fartpilot (ACC). Den fungerer godt både på motorveje og i byens gader. Lexus Safety System+ 2.0 er også inkluderet i NX. Det omfatter advarsel om kollisioner fremad, automatisk bremsning, fodgængerdetektion og adaptiv fartpilot.

Er Lexus NX rummelig?

Den to-rækkede NX glæder passagererne med sine komfortable sæder, den stille kabine, de førsteklasses materialer og den glatte kørsel. SUV’ens turboladede motor driver den rundt i byen og på motorvejen med respektabel hastighed. NX er pakket med en masse sikkerhedsfunktioner fra Lexus.

Har Lexus NX opvarmede sæder bagpå?

Nej, NX har ikke sædevarme bagpå. Du kan dog tilføje dem som ekstraudstyr. Du kan vælge mellem opvarmede eller ventilerede forsæder for at få en tilpasset oplevelse. Bagsæderne med mulighed for elektrisk nedklapning og tilbagelænet indstilling tager luksus til det næste niveau. NX Hybrid og den dristigere, mere kraftfulde F SPORT er spændende biler, der vil begejstre dig.

Hvor mange har Lexus NX plads til?

Lexus NX har plads til fem personer med to kaptajnsstole foran og en bænk i den anden. Der fås som ekstraudstyr elektrisk tilbagelæneteknologi på bagsæderne, som gør det muligt for passagererne at læne sig tilbage og føle sig godt tilpas under kørsel over lange afstande.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z