Volvo vs. Lexus: Pålidelighed

Lexus er et af de mest pålidelige bilmærker, og det vinder klart over Volvo, når det gælder pålidelighed.

Lexus er en luksusafdeling af Toyota, som selv er en af de bedste bilproducenter, når det gælder pålidelighed. Den samlede befolkningens tilfredshed og undersøgelser viser klart, at Lexus er langt foran Volvo i pålidelighedsvurderinger. Selv vedligeholdelse af en Lexus er billigere end en Volvo.

Lexus regerer i pålidelighed

Lexus blev grundlagt i 1989 som et luksusmærke under Toyota. Deres mål var at levere komplet luksus og komfort med et strejf af Toyotas pålidelighed. Nu producerer de nogle af de mest luksuriøse biler med stor pålidelighed. De har ligget i toppen af indeksene for pålidelighed og pålidelighed i lang tid.

Lexus har været mange bilanmelderorganisationers favorit med hensyn til pålidelighed. JD Power gav Lexus en pålidelighedsscore på 81, hvilket er virkelig godt. De topper også andre lister som AutoExpress og Consumer Reports. Lexus har rangeret i toppen for pålidelighed af Consumer Reports. De har også en meget høj ReliabilityIndex-score på 79.
Enkelte Lexus-modeller rangerer også som de mest pålidelige biler. De har en lav gennemsnitlig årlig reparationsomkostning på 551 USD. De oplever også færre nedbrud, med en rapporteret 121 problemer pr. 100 biler. Lexus er også et af de sikreste bilmærker, hvilket maksimerer deres pålidelighed mere.

Problemer med Lexus

Som med alle biler oplever Lexus nogle problemer. De er dog ikke store problemer og bliver sjældent rapporteret af ejerne. Den mest klagede Lexus-bilmodel er Lexus LS 460, som blev udgået i 2016.

LS 460 blev mødt med omkring 49 klager fra kunderne, hvilket ikke er et stort antal, men det var et betydeligt antal for en Lexus. Et af problemerne var, at instrumentbrættet smeltede. Dette er en sjælden hændelse, der blev rapporteret i LS 460. Det skete kun i ekstremt varme klimatiske regioner.

  Har en Volvo brug for premium benzin?

Andre modeller som LS 250 eller ES 350 oplevede også nogle klager. Problemet med smeltning af instrumentbrættet var igen fremherskende i de fleste af klagerne. Både LS 250 og ES 350 oplevede dette problem sammen med LS 460. Selv om dette problem var ret sjældent, var det meget dyrt at udskifte hele instrumentbrættet, så det var bemærkelsesværdigt.

Volvo’s gennemsnitlige pålidelighed

Volvo, der er berømt for sine sikkerhedsfunktioner og minimalistiske luksusinteriør, er klassificeret som gennemsnitlig med hensyn til pålidelighed. Selv om de tidligere har haft et ry for at lave gode pålidelige biler, er det ikke længere tilfældet. Volvo XC90 blev betegnet som den mindst pålidelige bil af Consumer Reports.

De klarer sig også gennemsnitligt på andre pålidelighedsklassificeringer og lister. ReliabilityIndex gav dem en score på 127. Dette er stadig en gennemsnitlig score, hvilket gør dem bedre end mange bilproducenter som BMW, Mercedes og Audi, men ikke i stand til at konkurrere med Lexus. Volvo blev opført som det 23. mest pålidelige mærke ud af 40 bilproducenter. Dette er bestemt ikke det bedste, men igen gennemsnitligt.

Volvo står over for et stort problem med hensyn til reparationer på grund af den høje pris på reservedele og vedligeholdelse. De har en høj reparationsomkostning på 769 USD med 185 problemer pr. 100 biler. Ikke desto mindre er de ret berømte for deres sikkerhedsfunktioner. Selv deres mest upålidelige bil er blevet betegnet som en af de sikreste biler af IIHS.

  Buick Cascada Pålidelighed

Problemer med Volvo

Volvo har haft problemer med sit transmissionssystem og bremsesystem konstant. Den bil, der er mest klaget over, er den store XC90 SUV. XC90 havde mange problemer, hvilket gjorde, at mærkets samlede pålidelighed blev lavere. XC90 havde yderligere problemer med for tidlig dækslidning.

Den mest pålidelige Volvo er XC40, men den havde også nogle mindre problemer med transmissionssystemet. De andre mest upålidelige Volvo-biler omfatter V70, XC60 og S60. S60 havde nogle problemer med motoren, mens XC60 havde nogle problemer med AC- og motorblæserstyringsmodulet. V70 havde også nogle problemer med sin motor.
Men selv med alle disse problemer er Volvo stadig bedre end mange andre store luksusbilproducenter. De er stadig i top med deres kollisionssikkerhed og andre sikkerhedsfunktioner. Den luksus og komfort, som de tilbyder, er også noget af det bedste.

Lexus slår Volvo i pålidelighed

Pålidelighedsscorerne og -listerne fortæller klart, at Lexus er langt bedre end Volvo, når det gælder pålidelighed. Begge er luksusmærker med gode sikkerheds- og andre funktioner, men Lexus er billigere og mere pålidelig end Volvo. Volvo vinder stadig med hensyn til sikkerhedsfunktioner. Lexus tilbyder dog bedre luksus, pålidelighedsvurderinger og pålidelighed til endnu lavere priser.

FAQ

Hvorfor er Lexus så pålidelig?

Lexus har altid været det mest pålidelige bilmærke i verden. En stor del af deres pålidelighed kommer fra Toyota. Toyota lancerede Lexus med det formål at levere endnu bedre pålidelighed med komplet luksus. Lexus er blevet vurderet som det mest pålidelige mærke i årtier.
Lexus’ ekspertise sker i deres konstruktion. Arbejderne gennemgår strenge træningsprocedurer for at beherske visse færdigheder. De nye medlemmer får kun grundlæggende opgaver som maling eller stramning. Efter en vis tid og erfaring går de derefter videre til at slutte sig til andre hold og arbejde under supervisorer for at forbedre deres færdigheder.

  Hvad er den mest pålidelige bil med firehjulstræk?

Er Lexus-biler det samme som Toyota-biler?

Toyota har gjort Lexus til deres luksusmærke, men Lexus har sit hovedkvarter i en anden by end Toyota. Lexus og Toyota har forskellige produktionsanlæg på grund af Lexus’ større fokus på luksusbiler. De har andre forskelle i håndværk og mekanik. Lexus har fordele, ud over at være et luksusmærke, i form af høj pålidelighed, bedre udvendigt design og enestående ydeevne.

Er Lexus et luksusbilmærke?

Toyota har gjort Lexus til en luksus- og luksusbilproducent. Det har de mest kantede designs med perfekt ydeevne. Interiøret har alle luksusfunktioner som blødt læder, opvarmede sæder, ventileret læder og træindlæg. Alt dette er kombineret med Toyotas bedste pålidelighed og pålidelighedsfaktorer.

Hvorfor anses Toyota for at være et af de mest pålidelige bilfirmaer?

Toyotas holder længst af alle bilmærker. Toyota’s byggekvalitet er ofte den bedste, og det er meget sjældent, at man oplever problemer. De tilbyder overlegen komfort og går ikke i stykker særlig ofte. De har endda lave reparationsomkostninger, hvilket gør dem til en af folkets favoritter.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z