Lexus UX Pålidelighed

Lexus-mærket er kendt for sine produkter af høj kvalitet. Køretøjerne er pålidelige, komfortable og kører bedre end nogen anden bil på markedet. Lexus UX er en subkompakt luksus crossover SUV fra Lexus. UX startede sin produktion i 2018 og er fortsat som en 5-dørs SUV.

Oversigt

Den luksus crossover SUV er beriget med kvalitetsinteriør og funktioner. I forhold til brugte SUV’er er UX anstændig. Køretøjet kører komfortabelt på ujævne overflader og har en god brændstoføkonomi. En 2,0-liters M20A-FKS I4-motor med en kapacitet på 169 hestekræfter driver UX’en. Ydelsen er meget god. Den kan sprinte fra 0 til 62 miles i timen på 8,5 sekunder og nå en topfart på 110 miles i timen.

Pålidelighed

Ifølge J.D. Power forventes 2021 UX at score 75 ud af 100 på pålidelighed, hvilket er en ret gennemsnitlig score. Ifølge sin placering inden for kategorien Luxury Subcompact SUV’er ligger Lexus UX på en 6. plads. Den 5-dørs SUV fås med forhjuls- og firehjulstræk.

Sikkerhed

Ifølge Euro NCAP fik Lexus UX fem ud af fem stjerner i kollisionstest. Blandt disse vurderede 96 procent beskyttelse af voksne passagerer, 85 procent for børn i bilen, 82 procent for sårbare trafikanter og 77 procent for sikkerhedsassistanceudstyr.

gensalgsværdi

Afskrivningsprocenten for en 2020 Lexus UX 250H vurderes til at være 46 % efter 5 år. Denne værdi forventes at falde ca. 16.974 USD fra den seneste pris på ca. 36.900 USD til 19.926 USD om fem år.

  Er Lexus billigere at vedligeholde end BMW

Vedligeholdelse og reparation

Omkostningerne til vedligeholdelse og reparationer for Lexus-biler er ca. 551 $ om året, selv om omkostningerne stiger, efterhånden som de bliver ældre. Du kan holde dine Lexus-vedligeholdelsesomkostninger nede med flere tilgængelige planer. For at undgå dyre reparationer kan det være en god idé at forlænge din garanti.

FAQ

Er UX en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Lexus UX er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Lexus UX?

UX er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Midsize Cars

Hvad er hestekræfterne i en Lexus UX, og har den en turbo?

Lexus UX har 169 hestekræfter og et drejningsmoment på 151 lb-ft. Motoren er en Premium Unleaded I-4 med en slagvolumen på 2,0 L Brændstofsystemet er: Port/Direct Injection.

Hvilken type hjul har den?

Lexus UX har 18 X 7 tommer aluminiumsfælge foran og 18 X 7 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Er UX en god bil?

Lexus UX 2022 er en subkompakt luksus-SUV. UX har et luksuriøst interiør med komfortable forsæder og mange standard sikkerhedsfunktioner. Den er adræt og stabil i sving, nem at parkere og kører smidigt over bump og huller på vejen.

Er Lexus UX elektrisk?

Den helt elektriske Lexus UX 300e er designet til at begejstre dig fra det øjeblik, du trykker på “power”, mens en jævn og hurtig acceleration vil tage dig med på en problemfri rejse. Den lydisolerede, omhyggeligt designede kabine er hjertet af en oplevelse, hvor elektricitet driver alt, fra aircondition til bremser.

  Lexus RC F Pålidelighed

Hvad betyder UX i Lexus?

Urban Crossover

Er UX 250h en god bil?

Lexus UX 250h har et godt ry. Selv sammenlignet med luksushybrid- og elektriske SUV-klasser opnår den en god brændstoføkonomi. Den har også en rummelig kabine og komfortable sæder.

Hvilke biler er sammenlignelige med Lexus UX?

Selv om UX konkurrerer med Mercedes GLA og BMW X1, Audi Q3 eller Volvo XC40, er UX vel nok den nærmeste konkurrent. Den har en coupélignende profil, sportslige køreegenskaber og er lige så kraftfuld som BMW X2.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z