Er Lexus billigere at vedligeholde end BMW

Er Lexus billigere at vedligeholde end BMW

Når vi taler om pålidelighed, vurderes Lexus at være en tredjedel eller 33 procent mere pålidelig end din gennemsnitlige BMW. Selv om de 2 billigste luksusbiler at vedligeholde er BMW’er, tager Lexus normalt meget mindre kontanter om året for at blive vedligeholdt, omkring 500 dollars, mens BMW spænder helt op til 1.500 dollars om året.

Er BMW’er billigere at vedligeholde end Lexus?

Når vi taler om luksusbiler, så er de to billigste BMW-modeller at vedligeholde 2021 BMW 330e og BMW X3 xDrive30e. Tabellen følges af 4 Lexus-modeller, ES 300h, NX 300h, RX 450h og UX 250h. Ja, der er nogle BMW-modeller, der er billigere at vedligeholde end Lexus-modeller. Men generelt set laver den japanske bilproducent mere pålidelige biler, der er meget billigere at vedligeholde.

Selv om Lexus produceres af Toyota, er den ikke nær så billig som at servicere en. At dømme ud fra skalaen repairpal er Lexus-producenten blevet placeret på sjettepladsen med hensyn til reparationsomkostninger pr. år, som i gennemsnit ligger på 551 dollars og stiger gradvist, efterhånden som bilens alder skrider frem.

Reparationsomkostningerne for dit køretøj afhænger i høj grad af køretøjstypen, modellen og den måde, du hidtil har vedligeholdt det på.

Er du på udkig efter en luksusbil på budgetniveau?

Hvis du leder efter det bedste luksusbil på et budget, er Lexus utvivlsomt det bedre valg end BMW. For færre penge får du flere funktioner og mere komfort, mens du giver afkald på køreglæde, stil og status. BMW’s autoreparation er en af de dyreste på markedet, hvorimod Lexus-biler er langt mere pålidelige.

  Laver BMW en sportsvogn?

Hvis du ikke har noget imod budgettet, dominerer BMW Lexus i de fleste kategorier med nogle undtagelser, som du kan se nedenfor i artiklen.

Lexus vs BMW generel sammenligning

At tænke på, hvilken bil der er billigere at vedligeholde, indebærer ikke alt, hvad du behøver at vide om et bilmærke, som du skal vælge som dit eget. Der er nogle andre aspekter, som du skal gennemgå, før du træffer den rigtige beslutning. Hver bilproducent er førende inden for visse bilsegmenter

I hvilket segment er hver enkelt producent bedre?

Afhængigt af hvilken type bil du ønsker at få, er hver producent førende inden for forskellige segmenter. F.eks. er Lexus’ LFA langt foran BMW’s forsøg på en hybrid-superbil, mens BMW’s 1-serie simpelthen er fantastisk for en kompaktbil. Det er de segmenter, hvor begge producenter dominerer:

BMW
● Små luksusbiler
● Kompakte SUV’er
● Midsize SUV’er
● Store SUV’er
● Midsize luksusbiler
● Subkompakte SUV’er
● sportsvogne

Lexus:

● Super luksusbiler
● Luksus sportsvogne
● Elbiler og hybridbiler

Derfor er BMW vores vinder, når det gælder alsidighed. Hvis du er på udkig efter en SUV, er BMW uden tvivl et klogere valg. Selv om Lexus helt sikkert har sine fordele.

Pålidelighed

Lexus vinder
Når vi taler om pålidelighed, kan du forvente, at en BMW kan køre uden problemer, mens den stadig er på garanti uden problemer, mens Lexus kan holde til at køre længe efter det. Hovedårsagen til det er de nedbrydelige plastdele, som de tyske bilproducenter bruger i deres motorer. Den tyske regering har indført klimaforanstaltninger, der forhindrer bilproducenterne i at bruge ikke-nedbrydeligt plastik, hvilket forkorter levetiden for de tyske bilmotorer af hensyn til planeten.

  Er en BMW en god første bil?

Begge køretøjer kan nemt nå 100.000 miles og endda 200.000 miles, hvis de vedligeholdes korrekt.

Sikkerhed

Uafgjort (Lexus vinder lidt)
Der er ingen større forskelle mellem bilerne med hensyn til sikkerhed. Begge bilmærker overgår de standarder, der er fastsat af NHTSA (National Highway Traffic Safety Administration) og Insurance Institute for Highway Safety (IHS).

Generelt set er Lexus billigere i pris og ligger lidt foran konkurrenterne, nemlig BMW, med hensyn til sikkerhedsfunktioner.

Stil og ydre

Uafgjort (BMW vinder lidt)
Med hensyn til stil er flere Lexus-modeller blevet kåret som årets smukkeste bil i et par år. På den anden side vender folk sjældent hovedet for at se en Lexus, hvorimod hvis man suser forbi i en helt ny BMW, virker det helt anderledes. De fleste kritikere er enige om, at BMW fører i denne kategori.

Ydeevne

BMW dominerer (BMW vinder med stor afstand)
Når man taler om sportslige præstationer og ren køreglæde, er BMW konge. De fleste BMW-modeller får mindst 9 ud af 10 i kørselspræstationer, hvorimod Lexus-modellerne i gennemsnit kun får 7 ud af 10 i gennemsnit.

Selv om det kan lyde vigtigt, er køreegenskaber og køreglæde ikke det vigtigste kriterium for køb af et køretøj, medmindre du er en virkelig entusiastisk bilist.

FAQ

Er Lexus-biler generelt gode biler?

Lexus er en producent, der er søsterselskab til Toyota. Fra dem kan du forvente den samme pålidelighed som Toyota, men med en meget mere luksuriøs følelse og mere avancerede og innovative funktioner. Lexus-biler er en af de mest prisvenlige luksusbiler og også en af de billigste at vedligeholde.

  BMW vs. Infiniti pålidelighed - hvilken er bedst?

Hvor længe holder Lexus-biler med hensyn til kilometertal?

Hvis du vedligeholder din Lexus korrekt og servicerer den efter planen, kan du sagtens komme over 200.000 miles. De fleste anmeldere rapporterer, at de har kørt helt op over 120.000 miles uden større problemer. Men hvis du undlader at vedligeholde din bil, kan du ende med at få brug for større udskiftninger af drivlinen under de 120.000 km.

Hvad er nogle gode og dårlige Lexus-modeller, som man skal være opmærksom på, når man køber?

De Lexus-modeller, som du køber med et gran salt, bør være Lexus GS 450h, LS 460, Lexus IS 350 og IS 250. Grunden til det er, at disse biler har et sporty aggressivt design, men leverer langt mindre ydeevne, end hvad de ser ud til at ville gøre. Sammenlignet med BMW-sportsvogne blegner de i sammenligning. Hvis du er på udkig efter en god allrounder, er disse modeller dog okay.

De bedste Lexus-biler at købe er Lexus GX, RX, LS XF40, LS XF40 og IS 300. Disse biler giver dig det, de hævder at give dig, uden modgang – en luksuriøs køretur med stil, uovertruffen pålidelighed og en ydeevne over gennemsnittet.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z