Er Volvo billigere at vedligeholde end BMW?

Luksusbiler tilbyder købere komfort, førsteklasses funktioner og sikker kørsel. Derudover ser bilerne elegante og overjordiske ud. Det er dog dyrt at vedligeholde en luksusbil, og det er ikke for alle. Men hvilken luksusbil er billigere at vedligeholde mellem Volvo og BMW?

Selv om både Volvo og BMW kan prale af meget avancerede teknologiske funktioner, et komfortabelt interiør og en fremragende kørekvalitet, er Volvo billigere at vedligeholde end BMW. Desuden er Volvo også mere pålidelig og mere sikker end BMW. BMW giver derimod en bedre kørekvalitet og større ydeevne.

Hvorfor er Volvo billigere at vedligeholde end BMW?

Pålidelighed

Volvo er blandt de mest pålidelige luksusbiler på markedet. På den anden side er BMW blandt de mindst pålidelige biler. Det betyder, at Volvo’er udvikler færre problemer end BMW’er, så ejerne vil bruge lidt tid på at passe deres bil. Som følge heraf vil de ende med at bruge færre penge på reparationer og vedligeholdelse.

Samlet set er Volvo næsten dobbelt så pålidelig som en BMW. Ifølge Reliability Index ligger Volvo på en 23. plads blandt de 40 mest pålidelige biler, mens BMW ligger på en 31. plads. Volvo ligger altså 8 pladser over BMW, hvilket er enormt.

Kvaliteten af dele

En af de ting, der gør BMW mindre pålidelig end selv sine tyske konkurrenter, er kvaliteten af de dele, de bruger. BMW bruger mange plastikdele, hvilket betyder, at de slides meget hurtigere sammenlignet med Volvo, Audi og Mercedes-Benz.

Så du vil være tvunget til at passe din BMW i en kort periode sammenlignet med Volvo og andre tyske luksusbilmærker. Kort sagt, BMW bør forbedre kvaliteten af sine dele.

  Hvilken BMW har en V12-motor?

Omkostninger til reservedele

Ud over at have ringere reservedele sammenlignet med andre luksusbilmærker er BMW-reservedele også meget dyre. Derudover er det ikke let at finde Original Equipment Manufacturer reservedele som i de fleste luksusbiler. En simpel del, der kan koste 100 dollars på en Volvo, kan koste over 300 dollars på en BMW.

Hvis en BMW og en Volvo går i stykker, vil Volvo-ejeren derfor bruge færre penge på at skaffe reservedele end en BMW-ejer.

Omkostninger til reparation og vedligeholdelse

En anden ting, der gør Volvo-vedligeholdelse billigere end BMW, er udgifterne til reparation og vedligeholdelse. For eksempel er den gennemsnitlige pris for udskiftning af en kofanger på en Volvo ca. 860 USD, mens den for en BMW er ca. 1830 USD, hvilket er mere end det dobbelte.

Hvad er de mindst pålidelige Volvo- og BMW-modeller?

Den mindst pålidelige Volvo er Volvo S90, mens den mindst pålidelige BMW er BMW X5. Begge disse biler har problemer, som tidligere ejere har klaget meget over. Så hvis du vil undgå at besøge værkstedet regelmæssigt eller bruge flere penge på reparationer og vedligeholdelse, skal du holde dig fra disse biler.

Det er dog ikke alle Volvo S90- og BMW X5-modeller, der er dårlige. Så vær opmærksom på modelårene, før du investerer i en af dem. De mest upålidelige BMW X5-modeller er de modeller, der er fremstillet mellem 2012-2014 og 2019. For Volvo S90 er de mest upålidelige modelår de modeller, der er fremstillet mellem 2016 og 2018.

Hvad er de mest pålidelige Volvo- og BMW-modeller?

Titlen for den mest pålidelige Volvo går til Volvo XC60, mens titlen for den mest pålidelige BMW går til BMW E90 E-serien. Begge disse biler er velbyggede og oplever færre problemer. Hvis du vil have ro i sindet og nyde din køretur, er disse to biler værd at investere i.

  Hvilken model erstattede Volvo XC70?

Desuden registrerer de også færre problemer sammenlignet med andre biler. Så udgifterne til vedligeholdelse og reparation af dem er også billigere. Hvis de vedligeholdes godt, holder disse biler længere end andre biler fra begge mærker.

FAQ

Hvilken bil holder længere mellem Volvo og BMW?

Begge disse biler er fremstillet med førsteklasses materialer og high-end teknik, men desværre holder Volvo’er længere end BMW’er. Hovedårsagen til dette er, at Volvo’er er sikrere og mere pålidelige end BMW’er. Derfor er det lettere at se en 30 år gammel Volvo end at se en 30 år gammel BMW.

Hvorfor skal jeg købe en Volvo frem for en BMW?

Hovedårsagen til, at du bør købe en Volvo frem for en BMW, er på grund af dens sikkerhed og pålidelighed. Volvo har altid stræbt efter at lave de sikreste biler på markedet, og det er den sikreste bil. Bortset fra det er Volvo’er mere komfortable end BMW’er. Sidst men ikke mindst har Volvo højteknologiske funktioner ligesom BMW, men den er lidt billigere.

Hvorfor er BMW’er så upålidelige?

BMW’er er så upålidelige på grund af deres komplekse elektronik, der let udvikler problemer. Derudover er de upålidelige, fordi BMW bruger mange plastikdele, der nemt går i stykker. Sidst men ikke mindst er BMW’er også upålidelige på grund af dårlig kvalitetskontrol fra firmaets side.

Er Volvo mere pålidelig end Mercedes-Benz, BMW og Audi?

Nej, Volvo er måske mere pålidelig end Mercedes-Benz og BMW, men den er ikke mere pålidelig end Audi. I modsætning til Volvo oplever Audi færre problemer, hvilket gør vedligeholdelsesomkostningerne billigere end hos Volvo. Forskellen i de årlige omkostninger til vedligeholdelse af en Volvo og Audi er dog kun 100 USD.

  Skal jeg købe en 10 år gammel Volvo?

Hvilken bil er mere pålidelig – Volvo XC60 eller BMW 328i?

Begge disse luksussedaner er pålidelige, men Volvo XC69 er mere pålidelig end BMW 328i. Volvo XC60 anses for at være en af de mest pålidelige luksussedaner på markedet. Kun få biler som Lexus ES og Genesis G70 er mere pålidelige.

Resumé

Hvis du leder efter en billigere bil til vedligeholdelse mellem Volvo og BMW, så er svaret Volvo. Volvo’er er ikke kun mere pålidelige i det lange løb, men de er også mere sikre. Desuden oplever Volvo’er færre problemer sammenlignet med BMW’er, hvilket betyder, at du vil besøge mekanikeren eller autoværkstedet sjældnere.

Bortset fra at BMW’er går lettere i stykker end Volvo’er, er deres reservedele ret dyre sammenlignet med Volvos reservedele. Hvis du derfor ønsker at spare penge på lang sigt, er det mere fornuftigt at anskaffe dig en Volvo, da den er billigere at vedligeholde og reparere.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z