Kia Stinger Pålidelighed

Kia er kendt for at lave fantastiske, innovative og pålidelige køretøjer gennem årene. Kia Stinger er en fremragende model af deres kompakte biler med næsten ingen alvorlige klager i feedback, hvilket gør den til en af de pålidelige biler i sin klasse. Kia Stinger er en kompakt executive mid-size liftback, der startede sin produktion i 2017.

Oversigt

Stinger er ikke kun ganske pålidelig, men også en hurtig bil. Den kommer i to grundlæggende konfigurationer. Stinger GT-line-modellen har en 2,0L turboladet firecylindret motor med turbolader, der yder 255 hestekræfter. Mens den kraftigere motor er en 3,3-liters twin-turbo V6-motor, der yder 365 hk, kommer i Stinger GT, GT1 og GT2. Kia Stinger har en topfart på 130 mph, og med 8-trins automatgear kan den køre op til 60 mph på kun 4,7 sekunder.

Pålidelighed

Pålidelighedsfaktoren for de fleste køretøjer fra Kia motors er over gennemsnittet, hvilket gør dem til en af de bedst vurderede pålidelige bilproducenter. Med hensyn til pålidelighed er Kia Stinger en af de bedste luksussedaner, der findes. Kia Stinger er pålidelig med en forudsagt score for 2021-modellen af J.D. Power på 80 ud af 100, hvilket er fantastisk. Ifølge forbrugerrapporter har Stinger heller ikke en masse klager. Den er også rangeret som 3. ud af 12 i små luksusbiler.

Sikkerhed

Kia er kendt for at lave sikre og pålidelige biler. Kia Stinger skuffer heller ikke. Den har en samlet sikkerhedsklassificering på fem ud af fem stjerner ifølge National Highway Traffic Safety Administration på sin 2021-model. Stinger er også godt udstyret med den nyeste sikkerhedsteknologi og -funktioner for at sikre en sikker køretur.

  Kia Sorento Pålidelighed

Afskrivningssats

Med hensyn til afskrivningssatser og gensalgsværdi er Kia Stinger ganske imponerende, ikke kun på grund af sin kraft og komfortable hjuldynamik, den har også holdt sin værdi godt. Ifølge en anslået afskrivningsrate vil Kia Stinger blive afskrevet omkring 50 % efter 5 år og vil have en gensalgsværdi på 22.970 USD.

Vedligeholdelse og reparation

Kia Stinger tilbyder en god ejerpris, da den betragtes som et luksusbil. Med hensyn til vedligeholdelses- og reparationsomkostninger slår Stinger dog branchegennemsnittet for sedans med 558 $. Stinger koster ca. 6.281 $ til vedligeholdelse og reparation i løbet af de første 10 år.

FAQ

Er Kia Stinger en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Kia Stinger er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Kia Stinger?

Kia Stinger er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Midsize Cars

Hvad er hestekræfterne i en Kia Stinger, og har den en turbo?

Kia Stinger har 365 hestekræfter og et drejningsmoment på 376 lb-ft. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded V-6 med en slagvolumen på 3,3 L Brændstofsystemet er: Benzin Direct Injection.

Hvilken type hjul har den?

Kia Stinger har 19 X 8 tommer aluminiumsfælge foran og 19 X 8,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvilke problemer har Kia Stinger?

Selv om bilproducenten hævder, at nyere modeller er “designet til at være dristige”, er der nogle ejere, der ikke nyder eventyrets spænding. Problemet synes at være et defekt elektrisk system, dårligt fungerende driftsbremser og strukturelle problemer.

  Dodge Charger Pålidelighed

Er Kia Stinger pengene værd?

Flagskibssportssedanen fra Kia er bestemt investeringen værd. Selv om basismodellen Stinger GT-Line er stilfuld og sjov at køre, tilbyder GT-modellerne mere ydelse. Kia Stinger 2021 er mere attraktiv på grund af sin anvendelighed i hverdagen.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z