Kia Soul Pålidelighed

Kia Corporation blev grundlagt i maj 1944 og er Koreas ældste bilproducent. Der produceres mere end 1,4 millioner Kia-biler hvert år på 14 produktions- og samlefabrikker i otte lande. Kia Soul er en subkompakt crossover SUV, der fremstilles og markedsføres på verdensplan af Kia. Soul er designet i Kias designcenter i Californien, blev vist første gang på Paris Motor Show 2008 og fremstilles i Sydkorea. Siden 2014 har Kia også tilbudt en elektrisk model kendt som Soul EV.

Oversigt

Soul fås med to motorer. Basisvarianten har 147 hestekræfter fra en 2,0-liters firecylindret motor parret med en trinløs automatisk transmission (CVT). På vores testbane skulle en Soul X-Line bruge 8,0 sekunder til at nå 60 mph, men den føles ikke underdrevet ved normal kørsel.

Pålidelighed

J.D. Power forudser, at Kia Soul 2021 vil få en pålidelighedsscore på 89 ud af 100. En score på 91-100 anses for at være den bedste, 81-90 anses for at være god, 70-80 anses for at være gennemsnitlig, og 0-69 er rimelig og under gennemsnittet. Soul kan betragtes som et pålideligt køretøj.

Sikkerhed

IIHS gav Kia Soul et Top Safety Pick for 2020-2021, men kun hvis vognen er udstyret med særlige forlygter og systemet til beskyttelse mod frontkollisioner. De gav den karakteren “god” i alle seks standarder for kollisionssikkerhed. Systemet til beskyttelse mod frontal kollision blev også vurderet som “overlegen”.
Videresalgsværdi
Den gennemsnitlige pris for at eje en KIA Soul i 5 år er 26.979 dollars. Ejerudgifterne kan variere afhængigt af køretøjet, føreren og stedet. Disse udgifter omfatter afskrivning og forsikring, præmielånsrenter, brændstofomkostninger.

  Chevrolet Tahoe Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

For en Kia Soul er de gennemsnitlige samlede årlige omkostninger til reparationer og vedligeholdelse 437 USD, hvilket kan sammenlignes med 466 USD for subkompakte SUV’er og 652 USD for alle modeltyper.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Er Kia Soul en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Kia Soul er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Kia Soul?

Kia Soul er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Små stationcarbiler

Hvad er hestekræfterne i en Kia Soul, og har den en turbo?

Kia Soul har 147 hestekræfter og et drejningsmoment på 132 lb-ft. Motoren er en Regular Unleaded I-4 med en slagvolumen på 2,0 L Brændstofsystemet er: MPI.

Hvor meget frihøjde har Kia Soul?

6,7 tommer ( 17,02 cm )

Hvilken type hjul har den?

Kia Soul har 16 X 6,5 tommer stålfælge foran og 16 X 6,5 tommer stålfælge bagpå.

Holder Kia Souls længe?

Kia Souls, der er godt vedligeholdt, kan ofte holde omkring 200.000 miles. Nyere modeller holder sandsynligvis længere. Når det gælder køretøjets levetid, er Kia Soul nu i konkurrence med Toyota- og Honda-modeller.

Har Kia Souls mange problemer?

Soul er ikke så plaget af klager som andre Kia-modeller. Kun 265 køretøjer blev rapporteret med problemer på det tidspunkt, hvor denne artikel blev skrevet. CarComplaints.com har i stedet identificeret 2015 Soul som værende den værste synder, med 15 ud af 45 problemer på grund af motorfejl.

  Kia Optima Pålidelighed

Er Kia Soul en god bil?

Kia Soul er en fremragende subkompakt SUV. Selv om den ikke er lige så adræt som Mazda CX-30, gør Soul’s snævre venderadius det nemt for folk at navigere rundt i byen. Den firecylindrede motor i basismodellen er god, men opgraderingen af turbo-fyren vil gøre denne SUV spinky og mere kraftfuld.

Er Kia Soul en god bil til seniorer?

Selv om Kia Soul synes at være rettet mod yngre mennesker, er den faktisk meget seniorvenlig. De store døre gør det nemt at komme ind på sæder i kørestolshøjde, og førersædet giver et fremragende udsyn. Dens kompakte størrelse gør parallelparkering let.

Er Kia Souls gode i sne?

Der kan monteres snedæk på Kia Soul, og den er i stand til at håndtere sne ganske godt. Forhjulstræk er standard på Soul. Dette, kombineret med motorens vægt over hjulene, giver den et godt vejgreb. Soul har en lang række sikkerheds- og komfortfunktioner, hvilket gør den til et fremragende valg til vinterkørsel.

Har Kia Soul trykknapstart?

Ja, Kia Soul har en trykknapstart. Smart Key med trykknapstart vil blive sendt til dig. Du kan låse din Kia-bil op ved blot at tage fat i håndtaget på passager- eller førersidens dør. For at starte din Kia-bil skal du blot holde din fod på bremsen og trykke på knappen.

Har den automatisk klimaanlæg?

Den har også automatisk klimaanlæg, fartpilot, elruder, el-dørlåse, fjernbetjent nøglefri adgang, vippestyret, bakkamera, Bluetooth håndfri telefonforbindelse, USB-port, auxilitær.

  Kia Sportage Pålidelighed

Har Kia Souls sædevarme?

Ja, så nyere modeller har. Den har el-sæder foran, manuel aircondition, el-justerbare pedaler, el-spejle, servostyring, el-kuffertudløser, el-ruder, el-skydedøre, el-soltag, AM/FM-stereoradio med cd-afspiller, 4 højttalere.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z