Kia Spectra Pålidelighed

Koreas Kia Corporation, almindeligvis kaldet Kia, fremstiller biler med base i Seoul, Sydkorea. Kia kalder det 2022. Kia Spectra er en kompaktbil, der blev produceret af Kia Motors mellem 2000 og 2009. Den efterfulgte Kia Sephia og blev erstattet af Kia Forte (også kendt som Kia Cerato på nogle markeder).

Oversigt

Som standard har Spectra en 2,0-liters inline-firemotor på 2,0 liter, der yder 138 hestekræfter og et drejningsmoment på 136 pundfødder. På vores testbane skulle en Soul X-Line bruge 8,3 sekunder til at nå 100 km/t, men den føles ikke underdrevet under normal kørsel.

Pålidelighed

Kia Spectra har et ry for pålidelighed, og bare grundlæggende vedligeholdelse kan holde langt over 200.000 miles. Vedligeholdelse af Spectra er ligetil, og da den ikke har så mange komplikationer som nyere biler og nogle luksusmærker, kan den repareres af de fleste mekanikere.

Sikkerhed

Spectra har fået en ekstremt høj crashtestvurdering fra den førende gruppe for bilsikkerhed i USA, National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA). Kias kompaktbil fik 4 stjerner ud af maksimalt 5 stjerner efter sin præstation i frontale kollisioner, efter at bilen gennemgik den strenge NCAP-test.

gensalgsværdi

Videresalgsværdien afhænger af bilens tid og stand. Kia Spectra kan falde i værdi med op til 24 %. Ejerudgifterne kan variere afhængigt af køretøjet, føreren og stedet. Disse udgifter omfatter afskrivning og forsikring, præmielånsrenter, brændstofomkostninger.

Vedligeholdelse og reparation

Det er ikke dyrt at købe Kia Spectra-autodele, især hos autoophuggerne, der sælger brugte Kia Spectra-dele. Performance Kia Spectra dele kan forbedre håndtering og ydeevne for køretøjet samt. Der er anslået en gennemsnitlig pris på 268 $ for vedligeholdelse og reparation af en Kia Spectra.

  Kia Rondo Pålidelighed

FAQ

Er Kia Spectra en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Kia Spectra er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Kia Spectra?

Kia Spectra er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Midsize

Hvad er hestekræfterne i en Kia Spectra, og har den en turbo?

Kia Spectra har 138 hestekræfter og et drejningsmoment på 136 lb-ft. Motoren er en Gas I4 med en slagvolumen på 2,0L

Hvor stort er bagagerummet i Kia Spectra?

12,2 kubikfod ( 0,345 m3 )

Hvor meget frihøjde har Kia Spectra’en?

6,3 tommer ( 16 cm )

Hvilken type hjul har den?

Kia Spectra har 16 x -TBD- tommer aluminiumsfælge foran og 16 x -TBD- tommer aluminiumsfælge bagpå.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z