Kia Spectra5 Pålidelighed

Kia Spectra5 er det bedste valg, hvis du ønsker en lille, kompakt bybil med god kraft og stor brugervenlighed. Denne kompakte bil blev fremstillet af Kia Motors mellem 2000 og 2009. Alt i alt er Kia Spectra5 en komfortabel, rummelig og sjov bil at køre, hvilket gør den til et sjovt køretøj at eje.

Oversigt

Spectra5 er en 4-dørs hatchback-kompaktbil, som leveres med en 2,0-liters 4-cylindret motor, der yder 138 hestekræfter. Der er mulighed for at vælge mellem 5-trins manuel eller 4-trins automatisk gearkasse. Begge disse transformationer vil bruge samme layout af Spectra5, nemlig forhjulstræk.

Pålidelighed

Kia tilbyder en god pålidelig bil til prisen i form af Kia Spectra5. Spectra5 har altid været et pålideligt køretøj til at tage din familie ud eller din daglige livscyklus. Den er billig, brændstofeffektiv og holdbar at køre. Ifølge Edmunds har Kia Spectra5 en bedømmelse på 4,6 stjerner ud af 5.

Sikkerhed

Den nydesignede Spectra er gennemsnitlig med hensyn til sikkerhedsvurderinger og kollisionstest. IIHS har vurderet Kia Spectra5 som blot acceptabel med hensyn til den samlede vurdering af kollisionstest og sikkerhedsfunktioner. Selv om Spectra5 leveres med et fuldt supplement af supplerende airbag-fastholdelsesanordninger, er sikkerhedsfunktionerne imponerende. Sammen med de dobbelte frontairbags er Spectras forsædepassagerer beskyttet af sideairbags, der er monteret på sæderne, mens sidegardinairbags med fuld dækning beskytter både bagsæde- og forsædepassagerer.

Afskrivningssats

Kia Spectra var et billigt og holdbart køretøj at eje og tilbyder god kørsel for prisen. Derfor er afskrivningsgraden af Kia Spectra5 lav. Den har en forventet afskrivningssats på omkring 4 % på 5 år.

  Ford Bronco Sport Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Afhængigt af de nødvendige reparationer, prisen på reservedele eller forsyninger og kvaliteten af delene varierer omkostningerne til reparation af din Kia Spectra5 2008. Generelt er de anslåede omkostninger til vedligeholdelse af en Kia Spectra5 på 267 USD, med et interval på 95 USD til 197 USD.

FAQ

Er Kia Spectra5 en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?
Kia Spectra 5 er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Kia Spectra 5?

Kia Spectra5 er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Midsize

Hvad er hestekræfterne i en Kia Spectra 5, og har den en turbo?

Kia Spectra5 har 138 hestekræfter og et drejningsmoment på 136 lb-ft. Motoren er en Gas I4 med en slagvolumen på 2,0L

Hvor meget frihøjde har en Kia Spectra 5?

6,3 tommer ( 16 cm )

Hvilken type hjul har den?

Kia Spectra5 har 16 x -TBD- tommer aluminiumsfælge foran og 16 x -TBD- tommer aluminiumsfælge bagpå.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z