Kia Telluride Pålidelighed

Kia er altid på udkig efter innovation inden for bilindustrien. Kia’s køretøjer er sikre og ret pålidelige med hensyn til kørsel og komfort. Kia Telluride er en mellemstor crossover SUV, bygget af Kia. Den blev introduceret som et koncept i 2016, før den endelig blev lanceret i 2019. Kia Telluride er opkaldt efter byen i Colorado, Telluride. Telluride er også det største køretøj, som Kia nogensinde har produceret i USA.

Oversigt

Telluride er en 5-dørs mellemstor crossover-SUV med både forhjuls- og firehjulstræk med transmissionsudlæg med både forhjul og firehjulstræk. Den anvender en 3,8-liters Lambda V6 DOHC-motor med 3,8 liter, som yder 291 hestekræfter. Med hensyn til hastighed kan Telluride ved hjælp af en 8-trins automatgearkasse nå op på 60 mph på 7,1 sekunder. I 2020 vandt Telluride MotorTrend’s SUV of the year-pris og blev udnævnt til 2020 World Car of the Year.

Pålidelighed

Med en sådan hype om høj ydeevne fortjener Kia Telluride virkelig det, da den også lever op til sin hype i tilfælde af pålidelighedsscore. Kia Telluride har alle de væsentlige funktioner, der øger dens pålidelighed. Ifølge J.D. Power’s forudsagte pålidelighedsscorer scorer Telluride 85 ud af 100, hvilket er en fantastisk score.

Sikkerhed

Kia anses for at være et pålideligt sikkert mærke, da næsten alle køretøjer fra Kia har en topkarakter fra NHTSA og IIHS. Det samme er tilfældet med Telluride, den har en vurdering på fem ud af fem stjerner fra National Highway Traffic Safety Administration. Den er veludstyret med alle de obligatoriske sikkerhedsfunktioner. Der har dog været klager i forbindelse med dens udvendige lysstyrke.

  Jaguar XK Pålidelighed

Afskrivningssats

Køretøjerne fra Kia holder normalt deres værdi. Kia Telluride har en anslået afskrivningsgrad på 55 % efter 5 år og en gensalgsværdi på ca. 18.174 $. Mange faktorer påvirker køretøjets værdi med tiden.

Vedligeholdelse og reparation

Omkostningerne til vedligeholdelse af en KIA Telluride i de første 10 år vil være ca. 8.069 USD om året. KIA Tellurides er 811 $ billigere end populære SUV’er. I løbet af den tid er der også 23,71 % chance for, at der er behov for en større reparation på en Telluride.

FAQ

Er Telluride en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Kia Telluride er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Kia Telluride?

Kia Telluride er en bil med 7 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Small SUV 2WD

Hvad er hestekræfterne i en Telluride, og har den en turbo?

Kia Telluride har 291 hestekræfter og et drejningsmoment på 262 lb-ft. Motoren er en Regular Unleaded V-6 med en slagvolumen på 3,8 L Brændstofsystemet er: Benzin med direkte indsprøjtning.

Hvilken type hjul har den?

Kia Telluride har 20 X 7,5 tommer aluminiumsfælge foran og 20 X 7,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvilke problemer har Kia Telluride?

Der er blevet indgivet en række klager over Kia Telluride. Problemer med transmissionen kan forårsage vibrationer i rattet. Dårlig acceleration på motorvejen.

Har Kia Telluride problemer med transmissionen?

2021 Kia Telluride Transmissionsproblemer kan omfatte forsinkelser i skiftet eller slibning ved acceleration. Der kan også være en følelse eller fløjtende lyd eller brændende lugt fra under kølerhjelmen.

  Kia Stinger Pålidelighed

Har Kia Telluride motorproblemer?

Der blev også rapporteret ti drivlineproblemer for 2020 Telluride. Ved 4.900 miles oplevede en fører problemer med acceleration. Deres Telluride kunne ikke accelerere ved motorvejshastigheder. Den ville ikke accelerere til motorvejshastigheder, selv med omdrejningstallet øget til 6.000 omdrejninger pr. minut og med pedalen trykket ned.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z