Lincoln Continental Pålidelighed

Lincoln er berømt for at producere nogle af de bedste luksusbiler, herunder SUV’er, sedaner og andre klassebiler. Lincoln Continental er en meget god brugt luksus-sedan, da den tilbyder en ret komfortabel kørsel. Lincoln Continental er en serie af mellemstore og fuldstørrelse luksusbiler. Modelrækken er en af de ældste fremstillede køretøjer, den startede produktionen i 1939 og blev indstillet ved udgangen af 2020.

Oversigt

Den fuldstørrelse luksusbilserie har været i produktion i over 70 år, Lincoln Continental er blevet produceret i ti generationer. I mange år var Continental sedanen Lincolns flagskib i mange år. I 2020-modellen af Lincoln Continental driver en 3,7-liters V6-motor denne kørsel som i en standard og producerer 305 hestekræfter. Der er dog også to valgfrie motorer i form af 2,7-liters V6- og 3,0-liters V6-motorer, der yder henholdsvis 335 og 400 hestekræfter. Alle motorer i Continental er koblet til en sekstrins automatgearkasse med seks gear.

Pålidelighed

Den meget holdbare Continental var så god med hensyn til pålidelighedsscore og tilfredsstillelse af kunderne. Det er en af grundene til, at den forblev i produktion i så lang tid og havde en efterspørgsel på markedet. 2020 Lincoln Continental har en 4 ud af 5 stjerner i bedømmelse. Ifølge J.D. Power scorer Continental 85 ud af 100, hvilket er fantastisk.

Sikkerhed

Den mest pålidelige bil fra Lincoln skuffer heller ikke i forhold til sikkerhedsvurderingen. Ifølge National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) har 2020 Continental en 5-stjernet score i kollisions- og sikkerhedstests. Den er udstyret med alle de obligatoriske sikkerhedsfunktioner.

  Lexus IS Pålidelighed

Afskrivningssats

Afskrivningssatsen for luksusbiler er normalt ikke den vigtigste bekymring, da de kommer op til en god pris, og en bilelsker køber den. Afskrivningsgraden kan dog være af stor betydning, hvis du overvejer at tjene gode penge på dit køb efter nogle år. Afskrivningssatsen for Lincoln Continental er 52 % efter 5 år.

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelses- og reparationsomkostningerne for Lincoln Continental anslås at være omkring 8.833 USD i løbet af de første 10 år. Dette er stadig mindre end branchegennemsnittet for luksus-sedanmodeller med en margin på 2.871 $.

FAQ

Er Lincoln Continental en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Lincoln Continental er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Lincoln Continental?

Lincoln Continental er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Store biler

Hvad er hestekræfterne i en Lincoln Continental, og har den en turbo?

Lincoln Continental har 335 hestekræfter og et drejningsmoment på 380 lb-ft. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded V-6 med en slagvolumen på 2,7 L Brændstofsystemet er: Benzin med direkte indsprøjtning.

Hvor stort er bagagerummet i Lincoln Continental?

16,7 kubikfod ( 0,473 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Lincoln Continental har 19 X 8 tommer aluminiumsfælge foran og 19 X 8 tommer aluminiumsfælge bagpå.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z