Lincoln MKX Pålidelighed

I de seneste år har Lincoln introduceret nogle af de bedste luksusbiler på markedet. Lincoln MKX er en mellemstor luksus-crossover-SUV, der fremstilles og sælges af Lincoln, som er Ford Motors’ luksusmærke. Den startede produktionen tilbage i 2016.

Oversigt

Lincoln MKX var den første crossover-SUV, der blev tilbudt af Lincoln, og er i øjeblikket i sin anden generation. Den fås både med forhjuls- og firehjulstræk. En 3,7 Cyclone V6-motor med 3,7 Cyclone-motor driver den nye MKX, som yder 335 hestekræfter. Den accelererer fra 0 til 60 mph på omkring 5,9, hvilket er gennemsnitligt for en luksus-SUV.

Pålidelighed

Bilerne fra Lincoln er normalt gode med hensyn til pålidelighedsscore. Nogle gange ligger de i toppen af listen, mens de nogle gange bare ligger omkring gennemsnittet. Lincoln MKX er dog bedre end blot gennemsnitlig med en pålidelighedsvurdering på 3,0 ud af 5,0, hvilket er med til at placere MKX på en 9. plads ud af 14 for luksus-mellemstor SUV’er. Ifølge J.D. Power har 2016 Lincoln MKX den højeste vurdering blandt andre modeller med en score på 80 ud af 100.

Sikkerhed

Ifølge National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) scorer MKX ret godt med en samlet score på fem stjerner i både kollisions- og sikkerhedstest. Lincoln MKX scorer også godt i IIHS-sikkerhedstests, hvilket gør den til en af de fineste sikre firehjulstrækkere på vejene.

Afskrivningssats

Lincoln er kendt for ikke at holde deres værdi så godt med tiden. Lincoln MKX er dog bedre end de andre søskende i “MK”-familien. Lincoln MKX 2018 har en forventet afskrivningsgrad på 35 % efter 5 år, hvilket er den laveste sammenlignet med de andre luksusbiler fra Lincoln.

  Lincoln MKT Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Luksusbiler er ret dyre med hensyn til deres vedligeholdelses- og reparationsomkostninger. Lincoln MKX har dog årlige vedligeholdelsesomkostninger på ca. 811 USD, hvilket stadig er lavere end det gennemsnitlige branchekøretøj.

FAQ

Er Lincoln MKX en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Lincoln MKX er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Lincoln MKX?

Lincoln MKX er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Small SUV 4WD

Hvad er hestekræfterne i en Lincoln MKX, og har den en turbo?

Lincoln MKX har 303 hestekræfter og et drejningsmoment på 278 lb-ft. Motoren er en Regular Unleaded V-6 med en slagvolumen på 3,7 L Brændstofsystemet er: Sequential MPI.

Hvilken type hjul har den?

Lincoln MKX har 20 X 9 tommer aluminiumsfælge foran og 20 X 9 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvor mange kilometer kan en Lincoln MKX holde?

Din Lincoln MKX skal holde så længe som muligt. Din MKX kan holde 200.000 miles, hvis du gør dit bedste for at vedligeholde den.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z