Lincoln Nautilus Pålidelighed

I 2018 ændrede Lincoln navnet på MKX til Nautilus, da de skiftede fra navne med tre bogstaver til fulde navne. Der var mere end en navneændring. Nautilus havde et helt nyt design. Selv om den er en mellemstor luksus-SUV, har den et ret imponerende interiør og kan rumme op til fem passagerer.

Oversigt

Et luksuskøretøj i Amerika betyder normalt et stort køretøj. Town Car-limousinen og Navigator er altid Lincolns tilbud i det luksussegment. Luksusbiler behøver dog ikke altid at være store. Med dette in mente besluttede Lincoln at introducere en kompakt SUV, der direkte konkurrerer med luksus-mellemstor SUV’er. En turboladet 2,0-liters 4-cylindret motor med turbolader driver Nautilus, som yder 250 hestekræfter. Den kan accelerere fra 0-100 km/t på omkring 6,8 sekunder.

Pålidelighed

Luksusbilerne anses eller antages at være top-rated i næsten alle afdelinger, når man bestemmer forudsigelsesfaktoren. Lincoln Nautilus blev også forudsagt til at være imponerende. 2021-modellen af Lincoln Nautilus kom med på denne liste over de mest tilfredsstillende mellemstore SUV’er. Det var dog en smule overraskende for alle, da den fik en ret lav samlet bedømmelse fra Consumer Reports.

Sikkerhed

Nautilus scorede godt i både NHTSA- og IIHS-sikkerhedstests. Ifølge National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) har Nautilus en femstjernet rating til sit navn. IIHS har også udnævnt den som en af Top Safety Picks, hvilket viser en god rekord med hensyn til sikkerhed.

Afskrivningssats

Generelt afskrives Lincoln-køretøjer med samme procentdel, de holder ikke deres værdi så længe. Efter 5 år anslås det, at Lincoln Nautilus vil være afskrevet med ca. 51 % og vil have en gensalgsværdi på 27.510 $.

  Hvad er de bedste elbiler med hensyn til sikkerhed og pålidelighed?

Vedligeholdelse og reparation

I løbet af de første 10 år af ejerskabet vil vedligeholdelse og reparationer koste omkring $11.326 på en Lincoln Nautilus. Lincoln Nautilus slår gennemsnittet for luksus-SUV’er i branchen med $4.134.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Er Lincoln Nautilus en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Lincoln Nautilus er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Lincoln Nautilus?

Lincoln Nautilus er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Small SUV 2WD

Hvad er hestekræfterne i en Lincoln Nautilus, og har den en turbo?

Lincoln Nautilus har 250 hestekræfter og et drejningsmoment på 280 lb-ft. Motoren er en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en slagvolumen på 2,0 L Brændstofsystemet er: Benzin direkte indsprøjtning.

Hvor meget frihøjde har Lincoln Nautilus?

7,9 tommer ( 20,07 cm )

Hvilken type hjul har den?

Lincoln Nautilus har 18 X 8 tommer aluminiumsfælge foran og 18 X 8 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvilke problemer har Lincoln Nautilus?

Dette er faktiske klager indgivet til NHTSA vedrørende 2019 Lincoln Nautilus Transmissionsproblemer. GEARKASSE RYKKER PÅ GRUND AF AUTOMATISK SKIFT OG VED LAVE HASTIGHEDER. ACCELERERER FREMAD. FORHANDLER SIGER, AT FORD BEKYMRER SIG, MEN KAN IKKE REPARERE. OPSTÅR, HVIS KØRETØJET IKKE ER I BEVÆGELSE.

Har Lincoln Nautilus problemer med gearkassen?

CSK&D undersøger rapporter om, at Ford Edge 2020, 2021 Lincoln Nautilus og 2020 Lincoln Nautilus-køretøjer kan have transmissionsproblemer. Dette kan omfatte hårde gearskift, lukning eller tøven ved gearskift samt bremsning eller slingrefart. Disse problemer kan være forårsaget af en defekt i transmissionen.

  Buick Encore GX Pålidelighed

Er 2021 Lincoln Nautilus et godt køretøj?

2021 Lincoln Nautilus er en fremragende luksus mid-size SUV. Nautilus har et rummeligt interiør med plads til fem personer og materialer af høj kvalitet. Den har også en 13,2-tommers touchskærm og mange standardfunktioner til førerassistance. Nautilus er en komfortabel SUV at køre hver dag takket være den bløde affjedring og den stille kabine.

Kræver Lincoln Nautilus premium benzin?

Ja, du skal bruge superbenzin for at køre din Lincoln Nautilus.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z