Lincoln MKC Pålidelighed

Lincoln har en stor flåde af gode luksus crossover SUV’er, og MKC er en af deres gode kompakte luksus crossover SUV’er, som startede produktionen i 2014. Den 5-dørs SUV fås i både forhjuls- og firehjulstræk.

Oversigt

Den kompakte luksus crossover SUV er beriget med kvalitetsfunktioner, som gør den til en af de gode biler at eje. En 2,0-lit EcoBoost turbo I4-motor med 2,0-lit EcoBoost-turbomotor driver MKC’en og producerer 245 hestekræfter. Motoren er koblet til en 6-trins automatgearkasse. Motoren kan accelerere fra 0 til 60 på ca. 7,3 sekunder og har en topfart på 155 mph.

Pålidelighed

Lincoln MKC er nu udgået. Den kompakte luksus-crossover var dog en god tilføjelse til Lincolns SUV-flåde. Den rangerede på en 7. plads ud af 11 kompakte luksus-SUV’er på tværs af alle mærker. MKC’s pålidelighedsvurdering er 3,5 ud af 5,0, hvilket er mere end blot gennemsnitligt.

Sikkerhed

Ifølge National Highway Traffic Safety Administration scorer MKC en samlet score på 4 stjerner og 5 stjerner i sidekollisioner. IIHS har også markeret MKC som god ved kollisioner og en god samlet score takket være dens brede vifte af sikkerhedsfunktioner, herunder automatisk nødbremsning.

Afskrivningssats

Lincoln holder normalt ikke deres værdi så godt. Afskrivningsprocenten for MKC vurderes til at være omkring 44,3 % efter blot 3 års brug, hvilket er ret højt, når man tager i betragtning, at gensalgsværdien er ret lav sammenlignet med en almindelig kompakt SUV.

  Ford Fiesta Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelses- og reparationsomkostningerne er med til at bestemme de samlede ejeromkostninger for et køretøj. Disse omkostninger er normalt høje for luksusbiler. De gennemsnitlige samlede årlige omkostninger til reparation og vedligeholdelse af en Lincoln MKC er dog 853 USD.

FAQ

Er Lincoln MKC en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Lincoln MKC er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Lincoln MKC?

Lincoln MKC er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Small SUV 4WD

Hvad er hestekræfterne i en Lincoln MKC, og har den en turbo?

Lincoln MKC har 245 hestekræfter og et drejningsmoment på 275 lb-ft. Motoren er en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en slagvolumen på 2,0 L Brændstofsystemet er: Benzin med direkte indsprøjtning.

Hvilken type hjul har den?

Lincoln MKC har 19 X 8,5 tommer aluminiumsfælge foran og 19 X 8,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvilke problemer har Lincoln MKC?

  • 2015 MKC batteri holder ikke opladning 7 (100%)
  • 2015 MKC sirius radio falder ud, virker ikke hele tiden 5 (71%)
  • 2015 MKC on-board computer, elektronik stoppede med at virke 3 (43%)
  • 2015 MKC service advance trac advarselslampe er tændt 3 (43%)
  • 2016 MKC batteri dødt 2 (29%)

Har Lincoln MKC problemer med gearkassen?

Dette er et almindeligt problem i biler og er let at opdage. 2018 Lincoln MKC transmissionsproblemer kan omfatte forsinkelser i skiftet eller spring eller slibning under acceleration, følelse af rysten eller fløjtende lyde, der kommer fra under kølerhjelmen.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z