Lincoln Navigator Pålidelighed

Lincoln, som er en luksusafdeling af Ford Motors, er en af de bedste luksusbilproducenter i USA. Navigator er en luksus-SUV i fuld størrelse, der er skabt til enhver form for offroad-oplevelse. SUV’en har været ret berømt i USA, og pålideligheden er også på gennemsnittet.

Oversigt

Navigator har eksisteret siden 1997, og den har også været med i mange film. SUV’en har været i sin fjerde generation, som blev introduceret i 2018. Den har en 3,5 L twin-turbo V6-motor med en 10-trins automatgearkasse.

Pålidelighed

Pålidelighed diskuteres ofte som en af de vigtigste faktorer af folk, før de køber en bil. Lincoln, der er en del af Ford, har været berømt, men pålideligheden er ikke den største. Navigator er blevet vurderet af mange, og den har en samlet gennemsnitlig pålidelighedsvurdering af RepairPal og Consumer Reports.

Sikkerhed

Sikkerhedsfaktoren er en del af pålideligheden, der er med til at bestemme bilens pålidelighed. Lincoln har lavet ret sikre biler, der har mange sikkerhedsfunktioner. Navigator er også blevet crash-testet og har fået en perfekt score af NHTSA. Ud over det omfatter sikkerhedsfunktioner bl.a. overvågning af blinde vinkler, lane assist system, airbags osv.

Afskrivningssats

Det er også vigtigt at bestemme afskrivningssatsen, før man køber en bil. Lincoln-biler har ikke nogen stor afskrivningsgrad, og de mister i gennemsnit omkring 60 % af deres værdi efter 5 år. Navigator mister ca. 51 % efter at have været i besiddelse af den i 5 år.

  Lincoln Aviator Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne er en af de mest afgørende faktorer for bilens pålidelighed. Lincoln-biler har flere vedligeholdelsesomkostninger end mange andre biler. Disse biler koster i gennemsnit 850 USD om året. Navigator tager i gennemsnit omkring 1.089 $ årligt for al vedligeholdelse, afhængigt af bilens stand.

FAQ

Hvor mange sæder er der i Lincoln Navigator?

Lincoln Navigator er en bil med 7 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Baghjulstræk

Hvad er hestekræfterne i en Lincoln Navigator, og har den en turbo?

Lincoln Navigator har 450 hestekræfter og et drejningsmoment på 510 lb-ft. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded V-6 med en slagvolumen på 3,5 L Brændstofsystemet er: Port/Direct Injection.

Hvor stor frihøjde har Lincoln Navigator?

9,7 tommer ( 24,64 cm )

Hvilken type hjul har den?

Lincoln Navigator har 20 X 8,5 tommer aluminiumsfælge foran og 20 X 8,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvilke problemer har Lincoln Navigator?

Nogle batterikabelender på nogle Lincoln Navigator 1998-2010 og 2015 har vist sig at være udsat for korrosion. Korroderede ender af batterikabler er lette at reparere, men de kan forurene isoleringen og forårsage alvorlig skade på bilens elektriske system.

Er Lincoln Navigator pengene værd?

Lincoln Navigator er en fremragende SUV. Den turboladede V6-motor er livlig på motorvejen og i byen. Navigator har en jævn kørsel, god håndtering og solide brændstoføkonomiske værdier.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z