Mercedes AMG GL63 Pålidelighed

Den tyske bilproducent Mercedes er en af de mest luksusbiler med ekstremt stilfulde karrosserier. Mercedes’ GL-klasse blev erstattet af GLS-klassen, som producerer luksus-SUV’er, og AMG-modellerne er højtydende modeller med endnu hurtigere motorer.

Oversigt

GL63 er en executive SUV, der kan bruges i alle slags situationer takket være sit AWD-system og sin kraftige motor. SUV’en er drevet af en 5,5 L V8 twin-turbo-motor med 5,5 L, som kan yde et massivt antal på 550 hestekræfter og kan køre fra 0 til 60 mph på blot 4,9 sekunder.

Pålidelighed

Pålidelighed er en nøglefaktor før køb af en bil for alle købere, fordi det hjælper folk med at bestemme bilens kvalitet og funktioner. Mercedes-biler har været ret pålidelige, men de har været kendt for deres høje vedligeholdelsesomkostninger. GL63 har en gennemsnitlig pålidelighedsscore på 4 ud af 5 hos J.D Power.

Sikkerhed

Sikkerhedsfunktioner har altid været et pluspoint for tyske biler, fordi de har lavet ret sikre biler med et betydeligt antal sikkerhedsfunktioner. Mercedes-biler klarer sig meget godt i kollisionstest. AMG GL63 har en god vurdering af sikkerheden, og den har mange sikkerhedsfunktioner som f.eks. vognbaneassistent, nødbremsesystem, fodgængerdetektion osv.

Afskrivningssats

Videresalgsværdien er desuden en væsentlig faktor, når det gælder om at bestemme et køretøjs pålidelighed. Mercedes-køretøjer ældes typisk ret godt, hvilket gør, at de holder deres værdi. De normale Mercedes-køretøjer devalueres omkring 45 % efter 5 år, og AMG GL63 devalueres omkring 50 % efter 5 år, hvilket er ret godt.

  Er Volvo plug-in-hybridbiler pålidelige?

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne er det vigtigste element til at bedømme pålideligheden af en bil. Mercedes-biler er normalt ret komplekse, og de koster meget i vedligeholdelse. AMG GL63 har en høj vedligeholdelses- og reparationsomkostning på omkring 1.000 USD om året, hvilket er ret højere end mange af dens rivaler.

FAQ

Hvor mange sæder er der i Mercedes-AMG GL63?

Mercedes-Benz GL63 AMG er en bil med 7 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: All Wheel

Hvad er hestekræfterne i en Mercedes-AMG GL63, og har den en turbo?

Mercedes-AMG GL63 har 550 hestekræfter og et drejningsmoment på 560 lb-ft. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded V-8 med en slagvolumen på 5,5 L Brændstofsystemet er: Benzin direkte indsprøjtning.

Hvor stort er bagagerummet i Mercedes-AMG GL63?

84,1 kubikfod ( 2,381 m3 )

Hvor stor frihøjde har Mercedes-Benz GL63 AMG?

8,5 tommer ( 21,59 cm )

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-AMG GL63 har 21 X 10 tommer aluminiumsfælge foran og 21 X 10 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvor stor en procentdel af Mercedes er AMG?

Mercedes vil fortsat producere AMG’er. AMG-biler står nu for omkring 10 % af det samlede salg af Mercedes efter et rekordstort salgsår 2017. En ud af ti nye Mercedes-Benz-modeller vil være AMG, det er rigtigt.

Hvad er en Mercedes G Wagon?

Mercedes-Benz G-klasse er også kendt som Gelandewagen eller “terrængående køretøj” og er en firehjulstrukket bil fremstillet af Magna Steyr (tidligere Steyr-Daimler-Puch), Østrig, og solgt af Mercedes-Benz. G-vognens kasseformede styling er kendetegnet ved sin karosseri på ramme-konstruktion.

  Lexus NX Pålidelighed

Hvorfor er G-Wagon så populær?

Det korte svar er, at de har eksisteret siden begyndelsen, selv om det var en usikker bil at køre på vejene. Folk havde bare brug for dem. På grund af deres berømthedspopularitet er de et statussymbol.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z