Mercedes AMG G63 Pålidelighed

Den tyske bilproducent, Mercedes, er en af de mest førsteklasses biler med ekstremt stilfulde karrosserier. Mercedes’ G-klasse er til offroad- eller SUV-biler. AMG G63 er en højtydende SUV med en meget hurtigere og AWD-system.

Oversigt

G63 er en SUV, der kan bruges i alle slags situationer takket være AWD-systemet og den kraftige motor. SUV’en er drevet af en 4,0 L V8 Biturbo-motor, der kan producere et massivt antal på 577 hestekræfter og kan køre fra 0 til 60 mph på kun 4,5 sekunder.

Pålidelighed

Pålidelighed er en nøglefaktor før køb af en bil af alle købere, fordi det hjælper folk med at bestemme bilens kvalitet og funktioner. Mercedes-biler har været ret pålidelige, men de har været kendt for deres høje vedligeholdelsesomkostninger. G63 har en gennemsnitlig pålidelighedsscore på 3,0 ud af 5,0 hos Consumer Reports.

Sikkerhed

Sikkerhedsfunktioner har altid været et pluspoint for tyske biler, fordi de har lavet ret sikre biler med et betydeligt antal sikkerhedsfunktioner. Mercedes-biler klarer sig meget godt i kollisionstest. AMG G63 har en god vurdering for sin sikkerhed, og den har mange sikkerhedsfunktioner som f.eks. vognbaneassistent, nødbremsesystem, fodgængerdetektion osv.

Afskrivningssats

Videresalgsværdien er desuden en væsentlig faktor, når det gælder om at bestemme et køretøjs pålidelighed. Mercedes-køretøjer ældes typisk ret godt, hvilket gør, at de holder deres værdi. De normale Mercedes-køretøjer devalueres omkring 45 % efter 5 år, og AMG G63 devalueres omkring 45 % efter 5 år, hvilket er ret godt.

  Porsche vs Ferrari pålidelighed - hvilken er bedst?

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne er det vigtigste element til at bedømme pålideligheden af en bil. Mercedes-biler er normalt ret komplekse, og de koster meget i vedligeholdelse. G63 har en høj vedligeholdelses- og reparationsomkostning på ca. 1.500 USD om året, hvilket er ret højere end mange af dens rivaler.

FAQ

Hvor mange sæder er der i Mercedes-AMG G63?

Mercedes-AMG G63 er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: All Wheel Drive

Hvad er hestekræfterne i en Mercedes-AMG G63, og har den en turbo?

Mercedes-AMG G63 har 577 hestekræfter og et drejningsmoment på 627 lb-ft. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded V-8 med en slagvolumen på 4,0 L Brændstofsystemet er: Benzin direkte indsprøjtning.

Hvor stort er bagagerummet i Mercedes-AMG G63?

68,5 kubikfod ( 1,94 m3 )

Hvor meget frihøjde har Mercedes-AMG G63?

9,5 tommer ( 24,13 cm )

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-AMG G63 har 20 X 9,5 tommer aluminiumsfælge foran og 20 X 9,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvor mange kilometer holder en G63?

Du kan forvente, at din G63 AMG kan nå op på 200.000 miles, hvis den bliver vedligeholdt korrekt. Det er klart, at du ønsker at passe godt på din bil, men ikke ved, hvornår du skal få visse serviceydelser.

Er Mercedes G Wagon pålidelig?

Du kan ikke bebrejde dig selv for at ville have en Mercedes G-klasse. Mercedes Benz G-klasse er en kombination af luksus, offroad-egenskaber og robusthed. Det er også et pålideligt køretøj takket være et design, der har været det samme i årtier.

  Genesis G90 Pålidelighed

Hvad er det særlige ved Mercedes G63?

AMG Trail-pakken gør din G 63 endnu mere effektiv, når du kører i offroad-terræn. Dette særlige produkt omfatter et setup, der er egnet til offroad-kørsel, og terrængående dæk, der er velegnede til offroad-brug.

Hvad betyder 63 i Mercedes?

Et Mercedes-AMG 63-mærke betegner rå, uforfalsket ydeevne uden kompromiser er uanset hvilken motor det er. Mercedes-Benz’ Mercedes-AMG63 tilbyder både næsten superbilspræstationer og luksuriøs luksus som en SUV, uanset om det er en C- eller E-klasse.

Har min Mercedes G63 Android Auto?

Ja, din Mercedes G63 AMG er som standard udstyret med Android Auto. Android Auto er tilgængelig i 2018 og nyere Mercedes-Benz G-klasse modeller fra 2018 og nyere. Det betyder, at du kan tilslutte din telefon via Bluetooth og afspille musik via højttalerne, mens du beholder hænderne på rattet.

Har G Wagon sædevarme?

Ja, G63 AMG leveres med opvarmede forsæder. Standardudstyret omfatter opvarmede forsæder med 10-vejs eljusterbare nakkestøtter og opvarmede bagsæder. Opgraderinger til Nappalæderindtræk eller et opvarmet og træfarvet rat er også mulige. Begge rækker i G-Klassen har masser af plads.

Hvad er forskellen mellem G63 og G55?

G55 var i stand til at forbruge 11 (by) til 15 mpg (motorvej), mens G63 havde et smallere interval på 12 (by) og 14 (motorvej), mpg. For at få G-Wagen på de high-end veje, hvor den er nu, var det nødvendigt med kosmetiske ændringer.

  Holder Mercedes sin værdi?

Hvilken er bedre G-Wagon eller Range Rover?

G-Wagen er mere eller mindre lige så god som Range Rover med hensyn til benplads. Denne er syv tommer mere end G-Wagen. G-Wagens lastevolumen er 68,6 kubikmeter med bagsæderne nede. Standard Range Rover er endnu bedre med 70,9 kubikfod.

Hvad er forskellen mellem G500 og G63?

Der er nogle ulemper ved G63 offroad i forhold til sin G500-søskende. G63 har også tre flere køreprogrammer (Trail Sand og Rock) i modsætning til G500, som kun har én “G Mode” til offroad-kørsel. G63’s siderør reducerer frihøjden.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z