Mercedes-Benz GLK klasse Pålidelighed

Mercedes er en tysk bilproducent og har i mere end hundrede år været et af de mest luksuriøse, førsteklasses og pålidelige mærker på markedet. GLK-klassen er en serie af kompakte crossover-SUV’er, som blev erstattet af GLC-klassen i 2015.

Oversigt

GLK-klassen blev introduceret i 2008, og den blev udgået efter blot 7 år. SUV’erne har været ret gode i deres korte periode. Der er to benzinvarianter i denne serie af en 3,0 L V6-motor og en 3,5 L V6-motor. bortset fra det er bilen pakket med mange funktioner såsom et AWD-system, et 7-trins automatisk transmissionssystem osv.

Pålidelighed

Pålidelighed diskuteres ofte som en af de vigtigste bekymringer for købere, før de køber et køretøj. Mercedes har været på markedet, og de har sat deres præg, men de ekstremt luksuriøse biler er også høje i vedligeholdelsesomkostninger. Bilerne i GLK-klassen har været ret solide, og de har en pålidelighedsvurdering på 5 ud af 5 af J.D Power.

Sikkerhed

Sikkerhedsfaktoren er en del af pålideligheden, og det er også en deal-breaker for mange mennesker. Mercedes har ligesom andre tyske biler et ry for at have gode sikkerhedsforanstaltninger. GLK-klassen er blevet crash-testet af IIHS og har fået en perfekt score i deres crash-test. Desuden omfatter sikkerhedsudstyret bl.a. overvågning af blinde vinkler, bakkamera, vognbaneassistent osv.

Afskrivningssats

Afskrivningsprocenten er også ret vigtig for mange mennesker, fordi der er mange biler derude, der mister deres værdi meget hurtigt. Mercedes har et godt ry for at holde sin værdi, og de mister omkring 45 % af deres oprindelige værdi efter 5 år. GLK-klassen har været udgået i flere år, så den har mistet det meste af sin værdi.

  Er GLA45 en rigtig AMG?

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne er den vigtigste faktor for bilers pålidelighed, og mange mener, at Mercedes-biler koster meget mere i vedligeholdelse end deres andre rivaler i USA. GLK-klassebilerne har en gennemsnitlig vedligeholdelsespris på ca. 900 USD om året.

FAQ

Er Mercedes-Benz GLK-klassen en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Mercedes-Benz GLK-klassen er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Mercedes-Benz GLK-klassen?

Mercedes-Benz GLK-klassen er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Small SUV 4WD

Hvad er hestekræfterne i en Mercedes-Benz GLK-klasse, og har den en turbo?

Mercedes-Benz GLK-klassen har 200 hestekræfter og et drejningsmoment på 369 lb-ft. Motoren er en Twin Turbo Diesel I-4 med en slagvolumen på 2,1 L Brændstofsystemet er: Diesel Direct Injection.

Hvor stort er bagagerummet i Mercedes-Benz GLK-klassen?

65,9 kubikfod ( 1,866 m3 )

Hvor stor frihøjde har Mercedes-Benz GLK-klassen?

7,9 tommer ( 20,07 cm )

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-Benz GLK-klassen har 19 X 7,5 tommer aluminiumsfælge foran og 19 X 7,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvor længe holder en Mercedes GLK?

Mercedes-Benz GLK350 kan holde 13-17 år med regelmæssig vedligeholdelse. Mercedes kan holde fra 200.000 til 250.000 mpg, før der er behov for større reparationer. Dette er baseret på en gennemsnitlig årlig kørsel på omkring 15.000 km.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z