Mercedes Benz E-klasse Pålidelighed

Som tysk bilproducent er Mercedes et af de mest luksuriøse, førsteklasses og pålidelige mærker på markedet i mere end hundrede år. E-Klasse-bilerne omfatter mellemstore executive cars med 4-dørs sedaner, som udelukkende er premium i deres kvalitet og sjove at køre.

Oversigt

Mercedes E-Klasse biler har været på markedet i flere år, og den er i øjeblikket i sin 5. generation. Bilerne har forskellige drivlinjer, der spænder fra en 1,6 L turbomotor til den største 4,0 L turbomotor. Mercedes tilbyder også en hybridmodel af E-klassen. Disse biler har mange funktioner, og interiøret er ekstremt ekstravagant at sidde i.

Pålidelighed

Pålidelighed diskuteres ofte som en af de vigtigste bekymringer for købere, inden de køber et køretøj. Mercedes har været på markedet, og de har sat deres præg, men de ekstremt luksuriøse biler er også høje i vedligeholdelsesomkostninger. E-Klasse-bilerne har været ret solide, og de har en pålidelighedsscore på 75 ud af 100 fra J.D Power.

Sikkerhed

Sikkerhedsfaktoren er en del af pålideligheden, og det er også en deal-breaker for mange mennesker. Mercedes har ligesom andre tyske biler et ry for at have gode sikkerhedsforanstaltninger. E-Klasse-bilerne er blevet crash-testet af IIHS og har opnået gode resultater, og den er også blevet udvalgt i “Top Safety Pick+”-prisen. Sikkerhedsfunktionerne omfatter automatisk nødbremsning, Advarsel ved kollisioner fremad, Mercedes Pre-Safe osv.

Afskrivningssats

Afskrivningssatsen er også temmelig vigtig for mange mennesker, fordi der er mange biler derude, der mister deres værdi meget hurtigt. Mercedes har et godt ry for at holde sin værdi, og de mister omkring 45 % af deres oprindelige værdi efter 5 år. E-Klasse biler mister specifikt omkring 50% af deres værdi efter 5 år.

  Hvilken en Mercedes har Måge-vingedøre

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne er den vigtigste faktor for bilers pålidelighed, og mange mennesker mener, at Mercedes-biler koster meget mere i vedligeholdelse end deres andre konkurrenter i USA. E-klassebiler har en gennemsnitlig vedligeholdelsespris på omkring 900 USD om året.

FAQ

Er Mercedes-Benz E-Klasse en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Mercedes-Benz E-Klasse er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Mercedes-Benz E-Klasse?

Mercedes-Benz E-Klasse er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Midsize Cars

Hvad er hestekræfterne i en Mercedes-Benz E-Klasse, og har den en turbo?

Mercedes-Benz E-Klasse har 255 hestekræfter og 273 lb-ft drejningsmoment. Motoren er en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en slagvolumen på 2,0 L Brændstofsystemet er: Benzin med direkte indsprøjtning.

Hvor stort er bagagerummet i Mercedes-Benz E-Klasse?

13,1 kubikfod ( 0,371 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-Benz E-Klasse har 18 X 8 tommer aluminiumsfælge foran og 18 X 8 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Holder Mercedes E-Klasse længe?

Mercedes E350-motoren forventes at holde mellem 200.000 og 250.000, eller 13 til 17 år. Dette vil variere afhængigt af modelåret og hvor godt køretøjet er vedligeholdt. Disse kilometertal er mulige, hvis du passer godt på din Mercedes.

Hvilken årgang Mercedes E-klasse er mest pålidelig?

E-Klassen fra 2012 er en af de bedst vurderede luksussedaner i mellemklasse ifølge U.S. News & World Report. Hvis du er på udkig efter en god pålidelig brugt Mercedes, er dette et godt bud. V6-standarden er ikke noget at skamme sig over, og V8-turboblokkeren med dobbelt turbolader har et seriøst spark.

  Hvilket bilmærke har det bedste interiør - Audi, Mercedes eller BMW?

Er Mercedes-Benz E350 pålidelig?

Ja, Mercedes-Benz E350 anses for at være en pålidelig bil. Det er et godt valg for familier, der ønsker noget stilfuldt og pålideligt. Langt fra den bedste dog. Mercedes-Benz E350 pålidelighedsvurdering er 3,0 ud af 5. Den ligger på en 27. plads ud af 32 på tværs af alle mærker.

Hvad betyder E-Klasse i Mercedes?

Mercedes-Benz E-Klasse er en serie af executive biler fremstillet af den tyske bilproducent Mercedes-Benz. Den fås i en række forskellige motor- og karosseriudgaver. Mercedes-Benz E-Klasse var et akronym, der stod for Einspritzmotor, som er tysk for brændstofindsprøjtningsmotor.

Er en Mercedes E-klasse en god bil?

Mercedes-Benz E-Klasse bilen er et godt valg. Der er tre karrosserimuligheder til rådighed. Den tilbyder kraftige motorindstillinger, god benzinforbrug og jævn kørsel. Interiøret er også et af de mest luksuriøse i sin klasse med komfortable forsæder og masser af teknologi.

Er E-klasse mere komfortabel end Mercedes-Benz C-klasse?

E-Klassen er, ikke overraskende, større end C-Klassen. E-Klassen har mere plads bagi end C-Klassen og masser af hoved- og benplads. E-Klassens bagagerum på 540 liter, som er større end mange af de vigtigste konkurrenter, har en større åbning end C-Klassen og gør det lettere at læsse.

Har Mercedes E-klasse Apple CarPlay?

Apple CarPlay kan findes på brugte Mercedes-Benz biler. Det supplerer funktioner som dit infotainmentsystem til at forbinde Hackettstown pendler. Denne funktion er også tilgængelig på mange Mercedes-Benz-modeller. Apple CarPlay i Mercedes-Benz Sedans E-Klasse Sedans Cabriolet, Wagon

  Polestar vs. Porsches pålidelighed - hvilken er bedst?

Har Mercedes E-Klasse adaptiv fartpilot?

Ja, den nye Mercedes-Benz E-klasse har adaptiv fartpilot. Denne funktion giver føreren mulighed for at indstille en ønsket hastighed og afstand bag andre køretøjer foran ham. Adaptiv fartpilot holder en sikker afstand til disse køretøjer, mens den opretholder en konstant hastighed. Mercedes-Benz DISTRONIC Plus er tilgængelig på mange nye Mercedes-Benz biler, herunder Mercedes-Benz C-klasse og GLC. DISTRONIC PLUS med styringsassistance holder dig i din vognbane.

Har Mercedes E-klasse 7 sæder?

Bagsæderne: Du kan få plads til syv personer i Mercedes E-klasse. Der er to rækker af siddepladser. Første række har fire sæder, og anden række har tre sæder. Er plads det, du ønsker? E-Klassen er fortsat far. Mercedes har bekræftet, at E-Klasse-vognen vil kunne fås med en tredje række med barnesæder.

Populære tidligere modeller – Hvilken årgang E-Klasse Mercedes er bedst?

  • 1992 E-Klasse 400E Sedan.
  • 2000 E-Klasse E320 4Matic Sedan.
  • 2003 E-Klasse E320 Sedan. Via: IIHS.
  • 1994 E-Klasse E420 Sedan.
  • 1985 E-Klasse 300CD Coupé.
  • 2010 E-Klasse Sedan.
  • 2008 E-Klasse Sedan.
  • 2009 E-Klasse Sedan.

Hvilket år ændrede E-Klasse modellen?

E-Klasse-serien blev fuldstændig redesignet til modelåret 1996. Den største ændring af bilens karrosseri er dens større størrelse og mindre kasseformethed end tidligere modeller.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z