Mercedes-Benz S-klasse Pålidelighed

Mercedes er en af de tyske giganter, og de er berømte i hele verden for deres luksusbiler. S-klassen er kendt for at være Mercedes’ dyreste og mest luksuriøse klasse. Kvaliteten er altid i top, og de er kendt for at holde i mange år.

Oversigt

S-Klassen er i øjeblikket i sin 7. generation, som blev introduceret i 2020. De modeller, der blev introduceret, omfatter også højtydende AMG-modeller og premium Maybach-modellen. S450 er basismodellen med en 3,0 L I6 Turbo-motor. Alle Benz-modellerne leveres med mild-hybridmotorer.

Pålidelighed

Pålidelighed er en kritisk komponent før køb af et køretøj af enhver køber, da det hjælper enkeltpersoner med at beslutte, om de skal købe en bestemt bil eller ej. Mercedes-køretøjer har været pålidelige, men de har været kendt for deres høje vedligeholdelsesomkostninger. S-klassen har været ret pålidelig med en pålidelighedsscore på 74 ud af 100 fra J.D Power.

Sikkerhed

Sikkerhedsfunktioner har altid været et pluspoint for tyske køretøjer, fordi de har lavet ret sikre biler med et betydeligt antal sikkerhedsfunktioner. Mercedes-biler klarer sig meget godt i kollisionstest. S-klassen har fået fuld stjernestatus af NHTSA, og den har mange sikkerhedsfunktioner som aktiv bremseassistent, opmærksomhedsassistent, Mercedes-Benz Emergency call osv.

Afskrivningssats

Videresalgsværdien er desuden en væsentlig faktor, når det gælder om at bestemme et køretøjs pålidelighed. Mercedes-køretøjer ældes typisk ret godt, hvilket gør, at de holder deres værdi. De normale Mercedes-biler devalueres ca. 45 % efter 5 år, og S-klassen devalueres ca. 55 % efter 5 år.

  Hvilke Mercedes-modeller har firehjulstræk (AWD)

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne er det vigtigste element til at bedømme pålideligheden af en bil. Mercedes-biler er normalt ret komplekse, og de koster meget i vedligeholdelse. S-klassen har høje vedligeholdelses- og reparationsomkostninger på ca. 1 000 USD om året, hvilket er ret højt i forhold til mange af dens rivaler.

FAQ

Er Mercedes-Benz S-Klasse en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Mercedes-Benz S-Klasse er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Mercedes-Benz S-Klasse?

Mercedes S-Klasse er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Store biler

Hvad er hestekræfterne i en Mercedes-Benz S-Klasse, og har den en turbo?

Mercedes S-klassen har 429 hestekræfter og et drejningsmoment på 384 lb-ft. Motoren er en Intercooled Turbo Gas/Electric I-6 med en slagvolumen på 3,0 L Brændstofsystemet er: Benzin med direkte indsprøjtning.

Hvor stort er bagagerummet i Mercedes-Benz S-Klasse?

12,9 kubikfod ( 0,365 m3 )

Hvor stor frihøjde har Mercedes-Benz S-Klasse?

5,1 tommer ( 12,95 cm )

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-Benz S-Klasse har 19 X 8,5 tommer aluminiumsfælge foran og 19 X 8,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvilket år er S-Klasse mest pålidelig?

Milla Henson, Motor Biscuit siger, at 2009-modellen er en af de mest pålidelige S-Klasse-modeller.

Hvor længe holder en Mercedes S-Klasse?

Mercedes-Benz S-klasse biler kan holde op til 250.000 miles med regelmæssig vedligeholdelse og daglig pleje. Mercedes-Benz biler er kendt for at holde i 13-17 år, hvilket gør dem til en god investering i fremtiden.

  Mercedes Benz C-klasse Pålidelighed

Er en Mercedes S550 en god bil?

Mercedes-Benz S550 pålidelighedsscore er 2,0 ud af 5,0. Det gør den til den 25. af 30 luksusbiler i fuld størrelse. Dens gennemsnitlige årlige reparationsomkostninger er 1.249 dollars. Det betyder, at den har meget lave ejeromkostninger.

Skal jeg købe en E-klasse eller S-klasse?

For en meget lavere pris kan du få adgang til et meget højt niveau af acceleration og kraft i E-klassen. Men hvis hastighed og komfort er dine prioriteter, er Mercedes-Benz S-klassen den klare vinder. En rigtig flagskibssedan.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z