Mercedes Benz GLC klasse Pålidelighed

Mercedes er en af de tyske bilgiganter, og de er kendt over hele verden for deres ekstravagante biler. Mercedes’ GLC-klasse omfatter luksuriøse subkompakte SUV’er og Coupe SUV-modeller. Denne klasse svarer til Mercedes’ C-klasse.

Oversigt

Mercedes GLC-klasse blev først introduceret i 2015, og den har været ret berømt. Bilen findes i mange udstyrsniveauer, to karrosseriformer, og der er også mange forskellige drivlinjer til alles valg. Der er også en hybridmodel til stede. Benzinmotorvarianten kommer med en 2,0 L turbomotor, men der er forskellige varianter, der har flere funktioner.

Pålidelighed

Pålidelighed er en kritisk komponent før køb af ethvert køretøj af hver køber, da det hjælper enkeltpersoner med at beslutte, om de skal købe en bestemt bil eller ej. Mercedes-køretøjer har været pålidelige, men de har været kendt for deres høje vedligeholdelsesomkostninger. GLC-klassen har en ret god pålidelighedsscore på 78 ud af 100 fra J.D Power.

Sikkerhed

Sikkerhedsfunktioner har altid været et pluspoint for tyske køretøjer, fordi de har lavet ret sikre biler med et betydeligt antal sikkerhedsfunktioner. Mercedes-biler klarer sig meget godt i kollisionstest. GLC-klassen er blevet crash-testet af IIHS og NHTSA, og den har fået en god sikkerhedsvurdering. Bilen er også udstyret med mange sikkerhedsfunktioner som f.eks. overvågning af blinde vinkler, kollisionsadvarsel, nødbremser osv.

Afskrivningsprocent

Videresalgsværdien er desuden en væsentlig faktor, når det gælder om at bestemme et køretøjs pålidelighed. Mercedes-køretøjer ældes typisk ret godt, hvilket gør, at de holder deres værdi. De normale Mercedes-køretøjer devalueres omkring 45 % efter 5 år, og GLC-klassen devalueres omkring 52 % efter 5 år, hvilket næsten er standard for mange Mercedes-køretøjer.

  Hvilke Mercedes modeller har turbodiesel?

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne er det vigtigste element til at bedømme pålideligheden af en bil. Mercedes-biler er normalt ret komplekse, og de koster meget i vedligeholdelse. GLC-klassen har høje vedligeholdelses- og reparationsomkostninger på næsten 1.000 USD om året, hvilket er temmelig højere end mange af dens rivaler.

FAQ

Er Mercedes-Benz GLC-klasse en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Mercedes-Benz GLC-klasse er en baghjulstrukket bil.

Hvor mange sæder er der i Mercedes-Benz GLC-Klasse?

Mercedes-Benz GLC-Klasse er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Small SUV 2WD

Hvad er hestekræfterne i en Mercedes-Benz GLC-Klasse, og har den en turbo?

Mercedes-Benz GLC-klassen har 255 hestekræfter og et drejningsmoment på 273 lb-ft. Motoren er en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en slagvolumen på 2,0 L Brændstofsystemet er: Benzin med direkte indsprøjtning.

Hvor stort er bagagerummet i Mercedes-Benz GLC-klasse?

61,3 kubikfod ( 1.736 m3 )

Hvor stor frihøjde har Mercedes-Benz GLC-Klasse?

5,9 tommer ( 14,99 cm )

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-Benz GLC-Klasse har 18 X 8 tommer aluminiumsfælge foran og 18 X 8 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvilken årgang er Mercedes GLC bedst?

  • 2019 Mercedes-Benz AMG GLC 63.
  • 2018 Mercedes-Benz AMG GLC 63.
  • 2019 Mercedes-Benz GLC 350e.
  • 2018 Mercedes-Benz GLC 350e.
  • 2017 Mercedes GLC klasse coupé.
  • 2018 Mercedes Benz AMG GLC 63.
  • 2018 Mercedes-Benz AMG GLC 43.
  • 2016 Mercedes-Benz GLC-klasse.

Hvor længe holder Mercedes GLC dæk?

Den gennemsnitlige levetid for et dæk er 3 år, hvis du kører en ensartet kørestil og ca. 12.000-15.000 miles om året. Hvis du kører mindre end 12.000 m/år, kan det tage længere tid. Den vil dog være kortere, hvis dine kørselsvaner er mere aggressive.

  Hvilken er bedst - AMG eller M Power?

Hvad er den mest pålidelige Mercedes-Benz-model?

GLC-klassen, tidligere kendt som GLK, var den sidste Merc på denne liste. GLC-klassen fås som traditionel og “coupé” med en række forskellige motorer, fra en effektiv fire-banger til en højlydt V6-motor med dobbelt turboladning. Der er en variant for enhver smag.

Er Mercedes GLC værd at købe?

Mercedes-Benz GLC 300 luksus-kompakt-SUV’en er et kig værd, hvis du er på udkig efter noget lille og luksuriøst. GLC 300 starter fra 43.200 $ Selv om dette kan virke højt for en lille SUV, tilbyder Mercedes mere end nok værdi, der gør prisen værd at betale.

Hvilken er bedre Mercedes GLC eller Audi Q5?

GLC 300 vs. Q5 adskiller sig på den vigtigste måde. Det skyldes de mange forskellige drivliniemuligheder, der er tilgængelige med den nye Mercedes-Benz GLC-klasse. GLC 300 SUV’er i basisversionen leveres med en 2,0-liters turbo-fire-motor, der yder 255 hestekræfter og 273 lb.ft. Købere af GLC SUV’er kan vælge mellem enten en RWD- eller 4MATIC AWD-drivlinje. En ni-trins automatgearkasse er også tilgængelig.

Hvilken er bedst GLC eller GLE?

De nye Mercedes-Benz GLC og GLE er ekstremt kraftfulde og effektive for mellemstore SUV’er. Begge modeller deler den Intercooled Turbo Premium blyfri I-4 2,0 L/121. GLE har mere trækkraft end GLC. GLE kan trække op til 7.700 lbs, mens GLC er begrænset til 3.500 lbs.

Hvilken er bedre BMW X3 eller Mercedes GLC?

MotorTrend-test har vist, at GLC klarede sig bedre end X3 i acceleration og bremsning. X3 xDrive30i accelererede fra 0-60 mph på 6,3 sekunder. En GLC300 fra 2017, som vi havde i et år, kunne gøre det samme på 6,9 sekunder. En 2020-model tog dog kun 5,4 sekunder.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z