Mercedes Benz GLC Coupé Pålidelighed

Mercedes er en af de tyske bilgiganter, og de er kendt over hele verden for deres ekstravagante biler. Mercedes’ GLC-klasse beskæftiger sig med subkompakte SUV’er og Coupé-modeller, som er 5-dørs coupé-SUV’er med en ret anderledes bilform.

Oversigt

Mercedes GLC-Klasse coupé har en meget anderledes form i forhold til de andre modeller. Bilen fås i mange udstyrsniveauer, og der er også mange forskellige drivlinjer til alles valg. Der er også en hybridmodel til stede. Benzinmotorvarianten kommer med en 2,0 L turbomotor.

Pålidelighed

Pålidelighed er en kritisk komponent før køb af ethvert køretøj af hver køber, da det hjælper enkeltpersoner med at beslutte, om de skal købe en bestemt bil eller ej. Mercedes-køretøjer har været pålidelige, men de har været kendt for deres høje vedligeholdelsesomkostninger. GLC-klasse Coupé har en ret god pålidelighedsscore på 78 ud af 100 fra J.D Power.

Sikkerhed

Sikkerhedsfunktioner har altid været et pluspoint for tyske køretøjer, fordi de har lavet ret sikre biler med et betydeligt antal sikkerhedsfunktioner. Mercedes-biler klarer sig meget godt i kollisionstest. GLC-klassen er blevet crash-testet af IIHS og NHTSA, og den har fået en god sikkerhedsvurdering. Bilen er også udstyret med mange sikkerhedsfunktioner som f.eks. overvågning af blinde vinkler, kollisionsadvarsel, nødbremser osv.

Afskrivningsprocent

Videresalgsværdien er desuden en væsentlig faktor, når det gælder om at bestemme et køretøjs pålidelighed. Mercedes-køretøjer ældes typisk ret godt, hvilket gør, at de holder deres værdi. De normale Mercedes-køretøjer devalueres omkring 45 % efter 5 år, og GLC-klasse Coupé devalueres omkring 52 % efter 5 år, hvilket næsten er standard for mange Mercedes-køretøjer.

  Hvad er mest prestigefyldt, Mercedes eller BMW?

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne er det vigtigste element til at bedømme pålideligheden af en bil. Mercedes-biler er normalt ret komplekse, og de koster meget i vedligeholdelse. GLC-klasse Coupé har høje vedligeholdelses- og reparationsomkostninger på næsten 1.000 USD om året, hvilket er ret højt i forhold til mange af dens rivaler.

FAQ

Er Mercedes-Benz GLC Coupé en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Mercedes-Benz GLC Coupé er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Mercedes-Benz GLC Coupe?

Mercedes-Benz GLC Coupe er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Small SUV 4WD

Hvad er hestekræfterne i en Mercedes-Benz GLC Coupe, og har den en turbo?

Mercedes-Benz GLC Coupé har 255 hestekræfter og 273 lb-ft drejningsmoment. Motoren er en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en slagvolumen på 2,0 L Brændstofsystemet er: Benzin med direkte indsprøjtning.

Hvor meget frihøjde har Mercedes-Benz GLC Coupe?

5,7 tommer ( 14,48 cm )

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-Benz GLC Coupe har 19 X 8 tommer aluminiumsfælge foran og 19 X 8 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Er Mercedes GLC værd at købe?

Mercedes-Benz GLC 300 er et godt valg, hvis du er på udkig efter en lille luksus-SUV. GLC 300 er prissat til 43.200 kr. Selv om denne pris virker høj for en kompakt SUV som Mercedes, er den faktisk ganske fornuftig.

Er GLC Coupé en familiebil?

GLC Coupe er en femsædet familie-SUV, som GLC-klassen har. Den har dog også en lavere taglinje for at matche sin coupépris.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z