Mercedes-Benz GLA klasse pålidelighed

Mercedes er en af de tyske giganter, og de er berømte i hele verden for deres luksusbiler. Benz GLA-klassen omfatter kompakte SUV’er, som er mindre end GLS-klassen SUV’er. GLA-klassebilerne har ekstravagant kvalitetsinteriør med flere funktioner, der gør dem til en af de bedste kompakte SUV’er.

Oversigt

GLA-klassen er en kompakt SUV, der kan bruges i alle slags situationer takket være dens AWD-system og kraftige motor. SUV’en er drevet af en 2,0 L I4-turbomotor, som kan producere en anstændig mængde på 221 hestekræfter med sit 8-trins automatgear.

Pålidelighed

Pålidelighed er en kritisk komponent forud for køb af et køretøj af enhver køber, da det hjælper enkeltpersoner med at beslutte, om de skal købe en bestemt bil eller ej. Mercedes-køretøjer har været meget pålidelige, men de har været kendt for deres høje vedligeholdelsesomkostninger. GLA-klassen har været temmelig holdbar, og den har en pålidelighedsklassificering på 73 ud af 100 af J.D Power.

Sikkerhed

Sikkerhedsfunktioner har altid været et pluspoint for tyske køretøjer, fordi de har lavet ret sikre biler med et betydeligt antal sikkerhedsfunktioner. Mercedes-biler klarer sig meget godt i kollisionstest. GLA-klassen har en god vurdering af sikkerheden, og den har mange sikkerhedsfunktioner som kollisionsadvarsel, vognbaneassistent, nødbremsesystem, fodgængerdetektion osv.

Afskrivningssats

Videresalgsværdien er desuden en væsentlig faktor, når det gælder om at bestemme et køretøjs pålidelighed. Mercedes-køretøjer ældes typisk ret godt, hvilket gør, at de holder deres værdi. De normale Mercedes-køretøjer devalueres omkring 45 % efter 5 år, og GLA-klassen devalueres omkring 55 % efter 5 år, hvilket er ret godt.

  Aston Martin DB11 Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne er det vigtigste element til at bedømme pålideligheden af en bil. Mercedes-biler er normalt ret komplekse, og de koster meget i vedligeholdelse. GLA-klassen har en høj vedligeholdelses- og reparationsomkostning på omkring 1.000 USD om året, hvilket er ret højere end mange af dens rivaler.

FAQ

Er Mercedes-Benz GLA-klasse en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Mercedes-Benz GLA-klassen er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Mercedes-Benz GLA-klassen?

Mercedes-Benz GLA-klassen er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Small SUV 2WD

Hvad er hestekræfterne i en Mercedes-Benz GLA-Klasse, og har den en turbo?

Mercedes-Benz GLA-klassen har 221 hestekræfter og et drejningsmoment på 258 lb-ft. Motoren er en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en slagvolumen på 2,0 L Brændstofsystemet er: Benzin med direkte indsprøjtning.

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-Benz GLA-klasse har 18 X 7,5 tommer aluminiumsfælge foran og 18 X 7,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvor længe holder en Mercedes GLA?

Mercedes GLA-biler kan holde i 13-17 år, hvis de bliver vedligeholdt godt. Mercedes kan holde fra 200.000 til 250.000 km, før de har brug for større reparationer. Dette er under forudsætning af et gennemsnitligt årligt kilometertal på omkring 15.000.

Er Mercedes GLA 250 pålidelig?

Det er en meget pålidelig bil, men du skal være opmærksom på, at den vil blive hurtigere nedskrevet end andre biler. Den vil miste omkring 50 % af sin værdi efter fem år. GLA-kunder skal føle sig sikre på deres sikkerhed og pålidelighed. I en kundetilfredshedsundersøgelse fra 2021 foretaget af Autoexpress rangerede GLA’en på 54. pladsen på en liste med 75 biler.

  Har Mercedes EQS et bagagerum?

Er Mercedes GLA værd at købe?

Mercedes-Benz GLA luksus subkompakt SUV er et godt valg. Du kan leve med den dag til dag takket være dens jævne acceleration, brændstoføkonomi og afbalancerede kørsel. Den er en fantastisk pakke med et veldesignet infotainmentsystem, der er intuitivt, og komfortable sæder.

Hvilken GLA er bedst?

250 e hybrid plug-in hybrid er den mest effektive GLA. Denne kombinerer en 1,3-liters benzinmotor med en elmotor for at generere en samlet udgangseffekt på 215 hk. GLA 250 e er stadig bedre til bilister, der kører meget. Når batteriet er fladt, har GLA 250 e lignende driftsomkostninger som en almindelig benzinbil.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z