Mercedes-Benz R-klasse Pålidelighed

Mercedes er en af de tyske giganter, og de er berømte i hele verden for deres luksusbiler. Mercedes’ R-klasse er MPV-biler med ekstra passager- og lastrum. Den er blevet udgået, men en bil er stadig en god mulighed som brugt Mercedes.

Oversigt

Mercedes R-klasse blev netop introduceret i 2006, og den har flere trimniveauer med AMG-modeller også. Bilen kommer i mange drivlinemuligheder lige fra en 3,0 L motor til en maksimal 6,2 L motor.

Pålidelighed

Pålidelighed er en kritisk komponent forud for køb af et køretøj af enhver køber, da det hjælper enkeltpersoner med at beslutte, om de skal købe en bestemt bil eller ej. Mercedes-køretøjer har været meget pålidelige, men de har været kendt for deres høje vedligeholdelsesomkostninger. R-klassen har en ret god pålidelighedsklassificering af J.D Power på 4 stjerner ud af 5.

Sikkerhed

Sikkerhedsfunktioner har altid været et pluspoint for tyske køretøjer, fordi de har lavet ret sikre biler med et betydeligt antal sikkerhedsfunktioner. Mercedes-biler klarer sig meget godt i kollisionstest. R-klassen er blevet crashtestet af IIHS og har fået gode resultater. Derudover er bilerne fyldt med sikkerhedsfunktioner som airbags, elektronisk stabilitetskontrol, antiblokeringssystemer osv.

Afskrivningssats

Videresalgsværdien er desuden en væsentlig faktor, når det gælder om at bestemme et køretøjs pålidelighed. Mercedes-køretøjer ældes typisk ret godt, hvilket gør, at de holder deres værdi. De normale Mercedes-køretøjer devalueres omkring 45 % efter 5 år, og R-klassen er gamle biler, som så dens afskrivningsgrad ikke betyder meget.

  Bedste olie til Mercedes dieselmotorer

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne er det vigtigste element til at bedømme pålideligheden af en bil. Mercedes-biler er normalt ret komplekse, og de koster meget i vedligeholdelse. R-klassen har en høj vedligeholdelses- og reparationsomkostning på ca. 900 USD om året, hvilket er ret højere end mange af dens rivaler.

FAQ

Er Mercedes-Benz R-klasse en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Mercedes-Benz R-klassen er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Mercedes-Benz R-klassen?

Mercedes-Benz R-klassen er en bil med 6 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: 4WD Sport Utility Vehicle

Hvad er hestekræfterne i en Mercedes-Benz R-klasse, og har den en turbo?

Mercedes-Benz R-klassen har 302 hestekræfter og et drejningsmoment på 273 lb-ft. Motoren er en Gas V6 med en slagvolumen på 3,5L/ Brændstofsystemet er: Direkte indsprøjtning.

Hvor stort er bagagerummet i Mercedes-Benz R-klasse?

87,3 kubikfod ( 2,472 m3 )

Hvor stor frihøjde har Mercedes-Benz R-klasse?

5,8 tommer ( 14,73 cm )

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-Benz R-klasse har 19 x 8,0 tommer aluminiumsfælge foran og 19 x 8,0 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Er Mercedes R350 pålidelig?

Mercedes-Benz R350 pålidelighedsvurdering er 2,5 ud af 5,0. Det gør den til nr. 11 ud af 19 luksus full-size SUV’er. Bilens gennemsnitlige årlige reparationsomkostninger på 1.153 dollars er et tegn på, at den har lave ejeromkostninger.

Hvornår blev Mercedes R-Klasse udgået?

Salget af R-Klasse fortsatte med at falde, og R-Klasse blev udgået for det nordamerikanske marked i 2012 og for Europa i 2013. R-Klasse blev også indstillet for andre markeder i Europa og Europa i 2013, med undtagelse af Kina, hvor R-Klasse nød stor popularitet. R-Klassen blev erstattet af Mercedes-Benz Metris på det nordamerikanske marked.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z