Mercedes-Benz G-klasse Pålidelighed

Den tyske bilproducent Mercedes er en af de mest luksuriøse biler med ekstremt stilfulde karrosserier. Mercedes’ G-klasse er til offroad- eller SUV-biler. Disse SUV’er er ekstremt smidige at køre og premium at sidde i.

Oversigt

Mercedes G-klasse SUV’er har været ret berømte på grund af deres former og premiumklasse. G-klassen er i sin anden generation, men SUV’erne har været i produktion hos Daimler-Benz siden 1979. Den seneste generation af SUV’er har drivlinjer fra 2,0 L I4 til 4,0 L twin-turbo V8-motor med et 9-trins automatgear og mange andre funktioner som f.eks. et AWD-system.

Pålidelighed

Pålidelighed er en nøglefaktor for alle købere, før de køber en bil, fordi det hjælper folk med at bestemme bilens kvalitet og funktioner. Mercedes-biler har været ret pålidelige, men de har været kendt for deres høje vedligeholdelsesomkostninger. G-klasse SUV’erne er ret solide, og de har en pålidelighedsklassificering på 3 ud af 5 stjerner af Consumer Reports.

Sikkerhed

Sikkerhedsfunktioner har altid været et pluspoint for tyske biler, fordi de har lavet ret sikre biler med et betydeligt antal sikkerhedsfunktioner. Mercedes-biler klarer sig meget godt i kollisionstest. G-klassen SUV’er er ikke blevet crashtestet i USA, men den har en fremragende rating i EuroNCAP. SUV’erne er også spækket med sikkerhedsfunktioner som airbags, antiblokeringssystemer, sidegardiner osv.

Afskrivningssats

Videresalgsværdien er desuden en væsentlig faktor, når det gælder om at bestemme et køretøjs pålidelighed. Mercedes-køretøjer ældes typisk ret godt, hvilket gør, at de holder deres værdi. De normale Mercedes-køretøjer devalueres ca. 45 % efter 5 år, og G-klassen devalueres ca. 45 % efter 5 år.

  Bedste sted at købe en brugt Mercedes

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne er det vigtigste element til at bedømme pålideligheden af en bil. Mercedes-biler er normalt ret komplekse, og de koster meget i vedligeholdelse. G-klassen har en høj vedligeholdelses- og reparationsomkostning på ca. 1.500 USD om året, hvilket er ret højere end mange af dens rivaler.

FAQ

Hvor mange sæder er der i Mercedes-Benz G-klassen?

Mercedes-Benz G-klassen er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: All Wheel Drive

Hvad er hestekræfterne i en Mercedes-Benz G-klasse, og har den en turbo?

Mercedes-Benz G-klassen har 416 hestekræfter og et drejningsmoment på 450 lb-ft. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded V-8 med en slagvolumen på 4,0 L Brændstofsystemet er: Benzin direkte indsprøjtning.

Hvor stort er bagagerummet i Mercedes-Benz G-klassen?

68,5 kubikfod ( 1,94 m3 )

Hvor stor frihøjde har Mercedes-Benz G-klassen?

9,5 tommer ( 24,13 cm )

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-Benz G-klasse har 19 X 8,5 tommer aluminiumsfælge foran og 19 X 8,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Har G-biler mange problemer?

Nej, de har ikke nogen større problemer. Der er kendte problemer med fjedre i affjedringen, der svigter. Defekte fjedre kan forårsage en høj, dunkende lyd, når man kører på ujævne veje eller ujævne overflader.
Mercedes-Benz har været udsat for en række problemer, bl.a. i forbindelse med airmatic-funktioner. Den mest almindelige klage drejer sig dog om luftaffjedringen. I 2000 indførte det tyske mærke luftfjernelse i sine biler ved at udstyre dem med S-klassen W220.

  Hvilken Mercedes har det største bagagerum?

Hvor mange kilometer holder en Mercedes G-klasse?

Mercedes G-klasse biler kan leve i 13-17 år, hvis de bliver vedligeholdt godt. Mercedes-biler kan holde fra 200.000 til 250.000 km, før de har brug for større reparationer. Dette er baseret på et årligt gennemsnitligt kilometertal på ca. 15.000.

Hvad er de bedste år for Mercedes G-biler?

Mellem 1996 og 2002 er Mercedes Benz G-Wagons bedste årstal 1996-2002. De har en stærkere gearkasse, der kan tåle større kilometertal. Den kommer også med mange pålidelige motorindstillinger. G-Wagons er også mindre modtagelige for elektroniske problemer.

Hvilken er bedre G-Wagon eller Range Rover?

G-Wagen er mere eller mindre lige så god som Range Rover med hensyn til benplads. Denne er syv tommer mere end G-Wagen. G-Wagens lastevolumen er 68,6 kubikmeter med bagsæderne nede. Standard Range Rover er endnu bedre med 70,9 kubikfod.

Er G-Klassen god i sne?

Ja, G-klassen er meget god i sne. Den har et lavt tyngdepunkt, der hjælper med at holde køretøjet stabilt. Den har firehjulstræk og traction control, som gør det nemt for dig at komme ud af problemer. Mercedes G-Klasse er kendt for at være den mest kompetente offroad-bil på markedet, der kan klare næsten ethvert terræn. Et køretøj med stor køreegenskaber i snefyldt terræn.

Er Mercedes G-klassen det værd?

Mercedes-Benz G-Klasse luksus store SUV er et godt valg. G-Klassen er velafrundet med en komfortabel kørsel, luksuriøse kabinematerialer, højteknologiske infotainmentsystemer, rummelige sæder og højteknologisk infotainment. Den kraftfulde AMG-trim har en stærk V8-motor.

  Land Rover LR4 Pålidelighed

Hvor god er Mercedes 9G-Tronic?

Ni-trins automatgear: 9GTRONIC-automatgearkassen giver blødere skift og en mere behagelig køreoplevelse. Med en reduktion af brændstofforbruget på ca. 6,5 procent forbedrer den ni-trins gearkasse brændstoføkonomien.

Hvilken Mercedes har 9 gear?

GLC 63 4MATIC+ og GLC63 63 S 4MATIC+ er begge udstyret med AMG Speedshift MCT 9-trins gearkasse med 9 gear. Den blev introduceret i Mercedes-AMG E634MATIC+. Denne gearkasse har ekstremt korte gearskift/reaktionshastigheder for føreren.

Hvorfor er Mercedes G-Klasse så populær?

Det korte svar er, at de har eksisteret siden begyndelsen, selv om det var en usikker bil at køre på vejene. Folk havde bare brug for dem. På grund af deres berømthedspopularitet er de et statussymbol.

Hvad er det specielle ved G-Vogn?

G-Wagon udmærker sig ved sine luksuriøse egenskaber og sin prestige. G-Wagons brugere har adgang til fantastiske funktioner som f.eks. en stige-ramme og tre låsedifferentialer. G-Wagons oprindelige design krævede ikke en stor motor for at kunne navigere i ujævnt terræn.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z