Mercedes Benz E-Klasse Stationcar Pålidelighed

Som tysk bilproducent er Mercedes et af de mest luksuriøse, førsteklasses og pålidelige mærker på markedet i mere end hundrede år. E-Klasse stationcarbiler er lavet til ekstra lastrum til hele familien med samme luksuriøse interiør.

Oversigt

Mercedes E-Klasse stationcarbiler har været en del af Mercedes E-Klasse biler i årevis. Stationcarerne har flere udstyrsniveauer, og den nyeste E450 har en 3,0 L Biturbo V6-motor med en 3,0 L Biturbo V6-motor, der yder 357 hestekræfter. Der findes også en hybridversion af bilen ved navn E 350e plug-in hybrid.

Pålidelighed

Pålidelighed diskuteres ofte som en af de vigtigste bekymringer for købere, før de køber et hvilket som helst køretøj. Mercedes har været på markedet, og de har sat deres præg, men de ekstremt luksuriøse biler er også høje i vedligeholdelsesomkostninger. E-Klasse stationcars har været ret solide, og de har en pålidelighedsscore på 75 ud af 100 hos J.D Power.

Sikkerhed

Sikkerhedsfaktoren er en del af pålideligheden, og det er også en deal-breaker for mange mennesker. Mercedes har ligesom andre tyske biler et ry for at have gode sikkerhedsforanstaltninger. E-Klasse Stationcar er blevet crashtestet af IIHS og har opnået gode resultater, og den er også blevet udvalgt i “Top Safety Pick+”-prisen. Sikkerhedsfunktionerne omfatter bl.a. automatisk nødbremsning, advarsel ved kollisioner fremad, Mercedes Pre-Safe osv.

Afskrivningssats

Afskrivningssatsen er også temmelig vigtig for mange mennesker, fordi der er mange biler derude, der mister deres værdi meget hurtigt. Mercedes har et godt ry for at holde sin værdi, og de mister omkring 45 % af deres oprindelige værdi efter 5 år. E-Klasse stationcarbiler mister specifikt omkring 50 % af deres værdi efter 5 år.

  Mercedes AMG CLS 53 Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne er den vigtigste faktor for bilers pålidelighed, og mange mener, at Mercedes-biler koster meget mere i vedligeholdelse end deres andre rivaler i USA. E-Klasse biler har en gennemsnitlig vedligeholdelsespris på omkring 900 USD om året.

FAQ

Er Mercedes-Benz E-Klasse Stationcar en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Mercedes-Benz E-Klasse Stationcar er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Mercedes-Benz E-Klasse Stationcar?

Mercedes-Benz E-Klasse Stationcar er en bil med 7 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Midsize Station Stationcar

Hvad er hestekræfterne i en Mercedes-Benz E-Klasse Stationcar, og har den en turbo?

Mercedes-Benz E-Klasse Stationcar har 362 hestekræfter og et drejningsmoment på 369 lb-ft. Motoren er en Intercooled Turbo Gas/Electric I-6 med en slagvolumen på 3,0 L Brændstofsystemet er: Benzin med direkte indsprøjtning.

Hvor stort er bagagerummet i Mercedes-Benz E-Klasse Stationcar?

78,9 kubikfod ( 2,234 m3 )

Hvor stor frihøjde har Mercedes-Benz E-Klasse Stationcar?

5,8 tommer ( 14,73 cm )

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-Benz E-Klasse Stationcar har 19 X 8 tommer aluminiumsfælge foran og 19 X 8 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvilket årgang af E-Klasse er mest pålidelig?

E-Klassen fra 2012 er placeret som nummer et på U.S. News & World Reports liste over de mest pålidelige brugte biler under 20.000 dollars på listen “Most Reliable Used Cars Below $20,000”. Denne luksussedan er en mellemstor luksussedan. Det er klart at se hvorfor. V6-standarden er ikke noget at skamme sig over, og V8-turboblokkeren med dobbelt turbolader har et seriøst spark.

  Mercedes W126 - Alt, hvad du behøver at vide

Holder Mercedes E-Klasse længe?

Mercedes E-klasse-motorerne er designet til at holde mellem 200.000 og 250.000, eller 13 til 17 år. Dette vil variere afhængigt af modelåret og hvor godt køretøjet er vedligeholdt. Disse kilometertal er mulige, hvis du passer godt på din Mercedes.

Er E-Klasse bedre end S-Klasse?

E-Klassen har f.eks. mere benplads på forsæderne og bagsæderne. Selv om S-klassen kan have nogle fordele på visse områder, har S-klassen betydeligt mere hovedplads på forsæderne og langt større lastrum end E-klassen.

Er E-klassen en god bil?

Mercedes-Benz E-Klasse bilen er et godt valg. Der er turboladede fire- og sekscylindrede muligheder samt en V8 med dobbelt turbo. Kørekvaliteten er enestående, og meget få luksusbiler i mellemklassen kan matche Mercedes’ luksuriøse interiør.

Har Mercedes E stationcar 3. række?

Bagudvendende tredje række: Den elektriske hæveport giver en stor, fleksibel kabine, der kan tilgås bagfra. Den har en tredje række, der vender bagud, og 40/20/40 sekundære rækker. Der er også 64 kubikfod lastrum.

Hvilken brugt E-Klasse er den bedste?

  • 1992 E-Klasse 400E Sedan.
  • 2000 E-Klasse E320 4Matic Sedan.
  • 2003 E-Klasse E320 Sedan.
  • 1994 E-Klasse E420 Sedan.
  • 1985 E-Klasse 300CD Coupé.
  • 2010 E-Klasse Sedan.
  • 2008 E-Klasse Sedan.
  • 2009 E-Klasse Sedan.

Laver Mercedes en stationcar?

Mercedes sælger E-Klasse stationcar i USA som E450 All-Terrain vogn (øverst), “muligvis den mest intelligente vogn på jorden”, og 2021 AMG E63S vogn (øverst), “uventet eksotisk”. Disse positive kommentarer er i tråd med virksomhedens officielle linje om fremtiden for Benz-vogne her i USA.

  Har alle Mercedes soltag?

Er en Mercedes E350 en god bil?

Den gennemsnitlige bedømmelse af Mercedes-Benz E350 er 4,4 stjerner ud af 5 stjerner. Bedømmelsen af pålideligheden for Mercedes-Benz E350 er 3,0. Den ligger på en 27. plads ud af 32 på tværs af alle mærker. Få mere at vide om Mercedes-Benz E350 Vurderinger af pålidelighed.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z