Mercedes-Benz M-klasse Pålidelighed

Mercedes er en tysk bilproducent og har i mere end hundrede år været et af de mest luksuriøse, førsteklasses og pålidelige mærker på markedet. M-klassen omfatter mellemstore luksus-SUV’er, som svarer til E-klassen. M-Klassen er blevet erstattet af GLE-klassen fra 2015.

Oversigt

M-Klassen har været i produktion siden 1997, og sidste gang M-Klasse-nomenklaturen blev brugt i tredje generation af SUV’er. Den har mange udstyrsniveauer og drivlinjer, der spænder fra en 3,5 L motor til den hurtigste variant kendt som ML63, der har en 5,5 L V8 Biturbo-motor.

Pålidelighed

Pålidelighed diskuteres ofte som en af de vigtigste bekymringer for købere, før de køber et køretøj. Mercedes har været på markedet, og de har sat deres præg, men de ekstremt luksuriøse biler har også høje vedligeholdelsesomkostninger. M-klassebilerne har været ret solide, og de har en pålidelighedsscore på 78 ud af 100 hos J.D Power.

Sikkerhed

Sikkerhedsfaktoren er en del af pålideligheden, og det er også en deal-breaker for mange mennesker. Mercedes har ligesom andre tyske biler et ry for at have gode sikkerhedsforanstaltninger. M-klassen er blevet crash-testet af IIHS og NHTSA, og begge har givet serien perfekte vurderinger.

Afskrivningssats

Afskrivningsprocenten er også temmelig vigtig for mange mennesker, fordi der er mange biler derude, der mister deres værdi meget hurtigt. Mercedes har et godt ry for at holde sin værdi, og de mister omkring 45 % af den oprindelige værdi efter 5 år. M-klassen mister omkring 60 % af sin oprindelige værdi.

  Bedste olie til Mercedes C300

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne er den vigtigste faktor for bilers pålidelighed, og mange mennesker mener, at Mercedes-biler koster meget mere i vedligeholdelse end deres andre rivaler i USA. M-klassebiler har en gennemsnitlig vedligeholdelsesomkostning på ca. 900 USD om året.

FAQ

Hvor mange sæder er der i Mercedes-Benz M-klassen?

Mercedes-Benz M-klassen er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: All Wheel Drive

Hvad er hestekræfterne i en Mercedes-Benz M-klasse, og har den en turbo?

Mercedes-Benz M-klassen har 200 hestekræfter og et drejningsmoment på 369 lb-ft. Motoren er en Twin Turbo Diesel I-4 med en slagvolumen på 2,1 L Brændstofsystemet er: Diesel Direct Injection.

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-Benz M-klasse har 18 X 8 tommer aluminiumsfælge foran og 18 X 8 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvor længe holder en Mercedes M-klasse?

Mercedes-Benz ML350 SUV er en robust SUV, der kan holde mellem 200.000 og 250.000 miles, hvis den bliver ordentligt vedligeholdt og kørt forsigtigt. Mercedes ML350 holder mellem 13 og 17 år, hvis den bliver vedligeholdt korrekt.

Hvad betyder M-klasse i Mercedes?

Mercedes-Benz har produceret luksus-SUV’en Mercedes-Benz GLE-Class siden 1997. Det er en mellemstor luksus-SUV, der ligger mellem GLC-klassen, som er baseret på C-klassen, og GLS-klassen. Sidstnævnte deler platform med den.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z