Mercedes-Benz GLS klasse Pålidelighed

Mercedes er en af de tyske giganter, og de er berømte i hele verden for deres luksusbiler. GLS-klassen er en luksus-SUV i fuld størrelse, som svarer til Mercedes’ S-klasse. Disse SUV’er er fuldt ud premium at sidde i og er fyldt med funktioner.

Oversigt

Mercedes GLS-Klasse har eksisteret siden 2006, og den er i øjeblikket i sin tredje generation. Disse fuldstørrelse SUV’er kommer med to typer drivlinjer med en 3,0 L I6 Biturbo-motor og en 4,0 L V8 Biturbo-motor. Alle disse varianter er mild-hybridbiler, som bruger meget brændstof og er miljøvenlige.

Pålidelighed

Pålidelighed er en kritisk komponent før køb af ethvert køretøj af enhver køber, da det hjælper enkeltpersoner med at beslutte, om de skal købe en bestemt bil eller ej. Mercedes-køretøjer har været meget pålidelige, men de har været kendt for deres høje vedligeholdelsesomkostninger. GLS-Klassen har en ret god pålidelighedsscore fra J.D Power på 71 ud af 100.

Sikkerhed

Sikkerhedsfunktioner har altid været et pluspoint for tyske køretøjer, fordi de har lavet ret sikre biler med et betydeligt antal sikkerhedsfunktioner. Mercedes-biler klarer sig meget godt i kollisionstest. GLS-Klassen er endnu ikke blevet crashtestet af NHTSA eller IIHS. Bilen har dog mange sikkerhedsfunktioner som kollisionsadvarsel, overvågning af blinde vinkler, airbags osv.

Afskrivningssats

Videresalgsværdien er desuden en væsentlig faktor, når det gælder om at bestemme et køretøjs pålidelighed. Mercedes-køretøjer ældes typisk ret godt, hvilket gør, at de holder deres værdi. De normale Mercedes-biler devalueres ca. 45 % efter 5 år, og GLS-klassen devalueres ca. 59 % efter 5 år, hvilket er ret højt sammenlignet med andre Mercedes-modeller.

***
Tjek også dette: Den perfekte gave til bilejeren!
***
  Hyppige Mercedes AIRMATIC spørgsmål og problemer

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne er det vigtigste element til at bedømme pålideligheden af en bil. Mercedes-biler er normalt ret komplekse, og de koster meget i vedligeholdelse. GLS-klassen har høje vedligeholdelses- og reparationsomkostninger på omkring 900 USD om året, hvilket er ret højt i forhold til mange af dens konkurrenter.

FAQ

Hvor mange sæder er der i Mercedes-Benz GLS-Klassen?

Mercedes-Benz GLS-Klassen er en bil med 7 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: All Wheel Drive

Hvad er hestekræfterne i en Mercedes-Benz GLS-Klasse, og har den en turbo?

Mercedes-Benz GLS-Klasse har 483 hestekræfter og et drejningsmoment på 516 lb-ft. Motoren er en Twin Turbo Gas/Electric V-8 med en slagvolumen på 4,0 L Brændstofsystemet er: Benzin med direkte indsprøjtning.

Hvor stort er bagagerummet i Mercedes-Benz GLS-Klasse?

79,7 kubikfod ( 2,257 m3 )

Hvor stor frihøjde har Mercedes-Benz GLS-Klasse?

7,9 tommer ( 20,07 cm )

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-Benz GLS-Klasse har 21 X 10 tommer aluminiumsfælge foran og 21 X 11 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Er Mercedes GLS450 pålidelig?

Mercedes-Benz GL450 pålidelighedsklassificering er 1,5 ud af 5,0. Det placerer den på en 17. plads blandt 19 luksus full-size SUV’er. Den har lave ejeromkostninger, med en gennemsnitlig årlig reparationsomkostning på 1.293 dollars.

Er Mercedes GLS550 pålidelig?

Mercedes-Benz GL550’s pålidelighedsvurdering er 1,0 ud af 5,0. Det placerer den på 19. pladsen blandt luksus-supers i fuld størrelse. Den har lave ejeromkostninger, med en gennemsnitlig årlig reparationsomkostning på 1.295 $.

Hvor længe holder Mercedes GLS?

Mercedes GLS kan holde mellem 13 og 17 år, hvis den bliver vedligeholdt korrekt. Mercedes kan holde mellem 200.000 og 250.000 miles uden større reparationer, hvis den bliver vedligeholdt korrekt.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z