Mercedes AMG GLS Pålidelighed

Mercedes er en af de tyske giganter, og de er berømte i hele verden for deres luksusbiler. GLS-klassen er en luksus-SUV i fuld størrelse, som svarer til Mercedes’ S-klasse. Disse SUV’er er fuldt ud premium at sidde i og er fyldt med funktioner.

Oversigt

Mercedes GLS-Klasse har eksisteret siden 2006, og den er i øjeblikket i sin tredje generation. AMG-modellerne omfatter AMG GLS63, som har en 4,0 L motor med 603 hestekræfter. SUV’en kan gå fra 0 til 6o mph på kun 4,2 sekunder, og den leveres med et standard 9-trins automatgear med AMG Speedshift-system og et AWD-system.

Pålidelighed

Pålidelighed er en kritisk komponent før køb af ethvert køretøj af enhver køber, da det hjælper enkeltpersoner med at beslutte, om de skal købe en bestemt bil eller ej. Mercedes-køretøjer har været meget pålidelige, men de har været kendt for deres høje vedligeholdelsesomkostninger. GLS-Klassen har en ret god pålidelighedsscore fra J.D Power på 71 ud af 100.

Sikkerhed

Sikkerhedsfunktioner har altid været et pluspoint for tyske køretøjer, fordi de har lavet ret sikre biler med et betydeligt antal sikkerhedsfunktioner. Mercedes-biler klarer sig meget godt i kollisionstest. AMG GLS-Klassen er endnu ikke blevet crash-testet af NHTSA eller IIHS. Bilen har dog mange sikkerhedsfunktioner som kollisionsadvarsel, overvågning af blinde vinkler, airbags osv.

Afskrivningssats

Videresalgsværdien er desuden en væsentlig faktor, når det gælder om at bestemme et køretøjs pålidelighed. Mercedes-køretøjer ældes typisk ret godt, hvilket gør, at de holder deres værdi. De normale Mercedes-biler devalueres ca. 45 % efter 5 år, og GLS-klassen devalueres ca. 59 % efter 5 år, hvilket er ret højt sammenlignet med andre Mercedes-modeller.

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne er det vigtigste element til at bedømme pålideligheden af en bil. Mercedes-biler er normalt ret komplekse, og de koster meget i vedligeholdelse. GLS-klassen har høje vedligeholdelses- og reparationsomkostninger på omkring 900 USD om året, hvilket er ret højt i forhold til mange af dens konkurrenter.

  Hyppige Mercedes AIRMATIC spørgsmål og problemer

FAQ

Hvor mange sæder er der i Mercedes-AMG GLS-Klassen?

Mercedes-AMG GLS-Klassen er en bil med 7 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: All Wheel Drive

Hvad er hestekræfterne i en Mercedes-Benz GLS-Klasse, og har den en turbo?

Mercedes-AMG GLS-Klassen har 603 hestekræfter og et drejningsmoment på 627 lb-ft. Motoren er en Twin Turbo Gas/Electric V-8 med en slagvolumen på 4,0 L Brændstofsystemet er: Benzin med direkte indsprøjtning.

Hvor stort er bagagerummet i Mercedes-AMG GLS-Klasse?

79,7 kubikfod ( 2,257 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-AMG GLS-Klasse har 21 X 9 tommer aluminiumsfælge foran og 21 X 11,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Er Mercedes GLS 2020 pålidelig?

Ja, Mercedes GLS-Klasse 2022 er ret pålidelig, og den har en forventet pålidelighed på tre ud af fem på JD Power’s pålidelighedsvurderinger.

Er Mercedes GLS 450 pålidelig?

Mercedes-Benz GL450’s pålidelighedskarakter er 1,5 ud af 5,0. Det placerer den på en 17. plads blandt 19 luksus-suv’er i fuld størrelse. Den har lave ejeromkostninger, med en gennemsnitlig årlig reparationsomkostning på 1.293 USD

Er Mercedes GLS 550 pålidelig?

Mercedes-Benz GL550 pålidelighedsvurdering er 1,0 ud af 5,0. Det placerer den på en 19. plads blandt luksus SUV’er i fuld størrelse. Den har lave ejeromkostninger, med en gennemsnitlig årlig reparationsomkostning på 1.295 $.

Hvor længe holder en Mercedes GLS?

Mercedes kan holde mellem 13-17 år, hvis den bliver vedligeholdt korrekt. Mercedes kan holde mellem 200.000 og 250.000 miles uden større reparationer, hvis den bliver vedligeholdt korrekt.

Hvilken er bedre Range Rover eller Mercedes GLS?

Drejningsmomentet i Land Rover Range Rover er lavere end i Mercedes-Benz GLS 450. Det betyder generelt, at den ikke vil føles helt så kraftfuld eller hurtig. Hvis du har mange passagerer at transportere, er Land Rover Range Rover mindre komfortabel end Mercedes Benz GLS 450.

  Chevrolet Trax Pålidelighed

Hvilken er bedst Mercedes GLE eller GLS?

Mercedes-Benz GLS er stærkere end GLE. GLE 350 4Matic, som har en 2,0L inline 4-turbo-motor med 255 hestekræfter og 273 lb-ft drejningsmoment, er stærkere end GLS. Du kan også opgradere til 450- og 580-modellerne for at få de samme hestekræfter og samme køreegenskaber som GLS.

Hvad er de almindelige problemer med Mercedes-Benz GL450?

  • Grove skift kan skyldes fejl på interne komponenter.
  • Bløde bremser Komponenter kan slides efter 20.000 miles.
  • Olie kan lække fra PCV-ventilationshuse eller inspektionsplader.
  • Revner i drivakselflexskiverne kan forårsage drivakselbevægelser/vibrationer.

Hvilken er bedst GLS eller BMW X7?

X7 er lidt mere responsiv, når den ikke er i komforttilstand. Den er mere støjsvag og har en mere raffineret inline seks’er, hvilket resulterer i en væsentlig bedre brændstoføkonomi. GLS er det bedste valg, hvis du har brug for mere plads. Den har større anden og tredje række og betydeligt mere lastrum.

Er Mercedes-Benz pålidelige efter 100k miles?

Der findes mange Mercedes-Benz-modeller, så det er svært at afgøre, hvilke Mercedes-biler der har problemer. Nogle Mercedes-Benz biler har problemer, så snart de er kørt 80.000 km. Andre venter, indtil de når 100.000 miles, før de oplever mindre problemer. Mercedes-Benz-modellen er også den mest pålidelige.

Er Mercedes-Benz GLS-sæderne komfortable?

Ja, lædersæderne i Mercedes-Benz GLE og GLS er meget komfortable. De giver god sidestøtte og god hovedhøjde. De forreste sæderækker kan lægges tilbage op til 40 grader for at give ekstra komfort. Denne Benz har voksenvenlige, støttende og plyssede sæder i hver række. Det er bemærkelsesværdigt, når man tænker på, at de fleste SUV’er med tre rækker kun har én tredje række.

  Hvad er bedst - Quattro VS 4Matic?

Hvilken årgang Mercedes-Benz GLS er bedst?

2008- og 2011-modellerne af Mercedes-Benz GL-klassen var de bedste for henholdsvis første og anden generation. Disse år er kendt for at have de laveste pålidelighedsvurderinger og færre problemer. Det er dog ikke en pålidelig SUV. Det er vigtigt at bemærke, at Mercedes-Benz ændrede navnet på denne SUV fra GL til GLS i 2016 for at fremhæve dens luksusstatus.

Har Mercedes GLS adaptiv fartpilot?

Mercedes-Benz GLS full-size SUV har en adaptiv fartpilot. Dette viser, at biler har en større bevidsthed om situationer og kan reagere som om de var menneskelige chauffører på visse begrænsede omstændigheder.

Er Mercedes GLS en luksusbil?

Ja, Mercedes-Benz GLC er en luksus-SUV. Den tilbyder funktioner som f.eks. lædersæder, navigationssystemer, sædevarme og soltag. Den leveres også som standard med bakkamera, Bluetooth-tilslutning, satellitradio og elruder. Kort sagt er GLS-Klassen en luksus-SUV. Og det bedste er, at du kan dele denne fantastiske luksusoplevelse med seks andre.

Er GLS en 7-sæders?

Ja, GLS er en SUV med syv siddepladser. Den har to bænkesæder på anden række og fem individuelle spændesæder på tredje række. Der er masser af plads til passagerer og deres bagage.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z