Chevrolet Trax Pålidelighed

Chevy er kendt for sin holdbarhed og pålidelighed på grund af sine lave vedligeholdelsesomkostninger og gode sikkerhedsvurderinger. Trax er en kompakt SUV, der har til formål at give en jævn køreoplevelse og rummelige siddepladser til passagererne. Bilen er god at se på udefra og behagelig at sidde indeni.

Oversigt

Trax findes kun i to udstyrsniveauer med sin 1,4 L turbomotor og mange andre funktioner. Bilens AWD-system giver maksimal jævnhed på vejen og et godt greb på ujævne veje. Bilen giver også en god brændstoføkonomi på 32 MPG, og prisen på bilen er også yderst rimelig.

Pålidelighed

En af de største bekymringer, før man køber en bil, er dens pålidelighed. Heldigvis har Chevrolet et godt ry for pålidelighed på grund af sine lave vedligeholdelses- og ejeromkostninger. Trax er endnu en pålidelig bil fra Chevy med en pålidelighedsvurdering på 4,0 ud af 5,0. Bilen har gode sikkerhedsfunktioner og også gode vedligeholdelsesomkostninger.

Sikkerhed

Chevrolet har aldrig haft nogen problemer med sine sikkerhedsvurderinger og -funktioner. Trax har en perfekt score på 5,0 ud af 5,0 med hensyn til sikkerhed. Bilen klarer sig godt i sine crash tests. Udover det har den sikkerhedsfunktioner som airbags, bakkamera, blindspotsovervågning osv.

gensalgsværdi

Pålidelighed er også påvirket af bilens gensalgsværdi. Folk ønsker at købe en bil, der kan sælges pænt. Trax har en gennemsnitlig gensalgsværdi, og den taber næsten 56 % efter 5 år og ca. 76 % efter 10 år.

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne er ofte ret heftige i dag på grund af dyre kvalitetsdele og komplekse systemer. Chevys er dog stadig ikke de dyreste med hensyn til vedligeholdelse. Trax er en SUV med lav vedligeholdelse med en vedligeholdelsespris på 488 USD. Delene er også let og billigt tilgængelige på markedet.

FAQ

Er Chevrolet Trax en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Chevrolet Trax er en bil med forhjulstræk.

  Alfa Romeo Giulia Pålidelighed og Specs

Hvor mange sæder er der i Chevrolet Trax?

Chevrolet Trax er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Small Sport Utility Vehicle

Hvad er hestekræfterne i en Chevrolet Trax, og har den en turbo?

Chevrolet Trax har 155 hestekræfter og et drejningsmoment på 177 lb-ft. Motoren er en turboladet gas 4-cyl med en slagvolumen på 1,4L/ Brændstofsystemet er: Elektronisk brændstofindsprøjtning.

Hvor stort er bagagerummet i Chevrolet Trax?

57.0 Cubic Feet ( 1,614 m3 )

Hvor stor frihøjde har Chevrolet Trax?

6,2 tommer ( 15,75 cm )

Hvilken type hjul har den?

Chevrolet Trax har 16 x -TBD- tommer aluminiumsfælge foran og 16 x -TBD- tommer aluminiumsfælge bagpå.

Har Chevrolet Trax mange problemer?

CarComplaints.com har fundet ud af, at Chevrolet Trax, der er et relativt nyt modelår, har været plaget af problemer. Næsten 100 ejere har rapporteret om problemer med alle modeller. 2016 Trax har det højeste antal klager, men varme- og klimaanlæg er de mest almindelige problemer.

Hvor længe holder en Chevy Trax?

Denne Chevy SUV’s kilometertal er afhængig af, hvor godt du passer på den. Hvis du vedligeholder din bil godt, holder de fleste biler i mindst 100.000 miles. Med korrekt vedligeholdelse kan Trax holde omkring 200.000 miles. Det er en betydelig forbedring i forhold til de fleste SUV’er og biler.

Har Chevy Trax motorproblemer?

Følgende områder har lavere pålidelighedsvurderinger og er mere tilbøjelige til at give Trax-ejere problemer: større motorproblemer, mindre transmissionsproblemer, brændstofsystem, brændstofsystem, elsystem, affjedring, bremser og kraftudstyr.

Hvor længe holder Chevy-motoren?

Så længe motoren vedligeholdes korrekt, kan Chevy-motorer holde mellem 200.000 og 300.000 år. Disse motorer kan holde mellem 13 og 20 år, hvis de bliver vedligeholdt korrekt. Brugere på et Chevy-forum hævder, at motorer kan holde op til 400.000 miles med korrekt vedligeholdelse.

  Cadillac Escalade EXT Pålidelighed

Er Chevrolet Trax en god bil?

Chevy Trax er ikke en fantastisk subkompakt SUV. Den er let at manøvrere og har mange standard infotainmentmuligheder, men Chevy Trax’ ulemper er ikke så imponerende. De indvendige materialer er ikke særlig gode, og sæderne på begge rækker har brug for mere polstring.

Hvad er der galt med Chevy Trax?

Følgende områder er mindre pålidelige og mere tilbøjelige til at give Trax-ejere problemer: større motorproblemer, mindre problemer med transmissionen, problemer med brændstofsystemet, problemer med brændstofsystemet, problemer med affjedring, bremser og kraftudstyr. Ejerne rapporterer, at deres varme- og klimaanlæg holder op med at fungere efter gennemsnitligt 24.000 miles.

Er Chevy Trax ved at blive udgået?

Automotive News rapporterer, at Chevy Trax og den nært beslægtede Buick Encore vil blive udgået ved udgangen af 2023. Chevy Bolt EV og Chevy Bolt EUV vil angiveligt blive udgået ved udgangen af 2023 og 2024 for at gøre plads til sammenlignelige tilbud, der anvender den overlegne Ultium-teknologi.

Hvad er den mindste Chevy SUV?

Trax er en lille kompakt sporty SUV, der ser godt ud og giver komfort. Den tilgængelige Premium Seat Package (kun med LT Convenience Pack) omfatter kunstlæderbeklædning, opvarmede forsæder og passagersæder for og bag samt opvarmede førersæder og bagsæder.

Hvilken er bedre Equinox eller Trax?

Selv om Equinox og Trax har motorer af samme størrelse, har Equinox betydeligt mere kraft og drejningsmoment. Equinox er kortere i længde og hjulafstand, men vejer 168 lbs. Premier AWD-trimmen har en lavere egenvægt, så Trax kan være mere adræt, mens Equinox er designet til dynamisk ydeevne.

Er Chevy Trax en god bil til vinteren?

Trax er en pålidelig og sikker vinterbil, når den er korrekt udstyret. Trax’ firehjulstræk giver trækkraft i både lette og moderate sneforhold. Trax vil ikke klare sig godt i dyb sne eller andre ekstreme sneforhold, selv om den har firehjulstræk.

  BMW 7-serie Pålidelighed

Hvilke køretøjer ligner en Chevy Trax?

  • 2022 Kia Soul.
  • 2021 Mazda CX-30.
  • 2022 Kia Seltos.
  • 2021 Hyundai Kona.
  • 2020 Buick Encore

Hvad er Chevy Trax sammenlignelig med i størrelse?

Chevy Trax 2020 er meget lig Buick Encore i størrelse. Begge modeller har en akselafstand på 100,6 tommer. Den samlede længde på Chevy Trax måler 167,2 tommer. Buick Encore måler på 168,35 tommer.

Er en Chevy Trax en god første bil?

Trax er et godt valg til din første bil, hvis du er en moderne bybo. Trax leveres med en 1,4-liters 4-cylindret turbomotor med turbolader og en seks-trins automatgearkasse. Den genererer 138 hestekræfter og forventes at få 26 mpg i byen og 31 mpg på motorvejen ifølge EPA.

Har Chevy Trax en tandrem eller kæde?

Chevy Trax har en tandkæde. Tandkæder er meget nemmere at vedligeholde end tandremme.

Er Chevrolet Trax en god familiebil?

Ja, Trax er en god familiebil. Trax er mere rummelig end Buick Encore og Honda HR-V. Trax har også et større bagagerum end Encore og HR-V.

Hvilken er større Ford Escape eller Chevy Trax?

Ford Escape er større end Trax, fordi den har en længere akselafstand. Ford Escape måler 66,1 tommer i højden og 180,5 tommer i bredden. Den forreste sporvidde måler 62,4 tommer. Chevy Trax måler 64,9 tommer i højden, 167,2 tommer i længden og 60,6 tommer i bredden.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z