Mercedes Benz CL-klasse Pålidelighed

Som tysk bilproducent er Mercedes et af de mest luksuriøse, førsteklasses og pålidelige mærker på markedet i mere end hundrede år. CL-klassen omfatter luksus S-klasse coupé-modeller, som er Mercedes’ en af de mest luksuriøse biler til indgangskørsel.

Oversigt

CL-klassebilerne har været på markedet i flere år, og den er i øjeblikket blevet erstattet af S-klasse coupé-modellerne og ophører med CL-klassebetegnelsen. CL-klassebilerne havde deres sidste 3. generation, hvor den blev tilbudt i mange drivlinjer, og den hurtigste motor af dem alle var 5,5 L V12 twin-turbo-motoren på 5,5 L, der yder 510 hestekræfter, og den gik fra 0 til 60 mph på kun 4,1 sekunder.

Pålidelighed

Pålidelighed diskuteres ofte som en af de vigtigste bekymringer for købere, inden de køber et køretøj. Mercedes har været på markedet, og de har sat deres præg, men de ekstremt luksuriøse biler er også høje i vedligeholdelsesomkostninger. CL-klassebilerne har været ret solide, og de har en pålidelighedsklassificering på 4 stjerner ud af 5 af J.D Power.

Sikkerhed

Sikkerhedsfaktoren er en del af pålideligheden, og det er også en deal-breaker for mange mennesker. Mercedes har ligesom andre tyske biler et ry for at have gode sikkerhedsforanstaltninger. CL-klassebilerne har været ret eksklusive og sjældne til at blive testet i nogen crash-tests, men de har gode sikkerhedsforanstaltninger som mange andre Mercedes-biler. Udover det har den sikkerhedsfunktioner som airbags, stabilitetskontrol, antiblokeringssystemer osv.

Afskrivningssats

Afskrivningssatsen er også temmelig vigtig for mange mennesker, fordi der er mange biler derude, der mister deres værdi meget hurtigt. Mercedes har et godt ry for at holde sin værdi, og de mister omkring 45 % af deres oprindelige værdi efter 5 år. CL-klassebilerne mister specifikt omkring 55% af deres værdi efter 5 år.

  Lamborghini Huracán Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne er den vigtigste faktor for bilers pålidelighed, og mange mennesker mener, at Mercedes-biler koster meget mere i vedligeholdelse end deres andre konkurrenter i USA. CL-klassen har gennemsnitlige vedligeholdelsesomkostninger på omkring 900 USD om året.

FAQ

Er Mercedes-Benz CL-klassen en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Mercedes-Benz CL-klassen er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Mercedes-Benz CL-klassen?

Mercedes-Benz CL-klassen er en bil med 4 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Kompaktbiler

Hvad er hestekræfterne i en Mercedes-Benz CL-klasse, og har den en turbo?

Mercedes-Benz CL-klassen har 429 hestekræfter og et drejningsmoment på 516 lb-ft. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded V-8 med en slagvolumen på 4,7 L Brændstofsystemet er: Benzin med direkte indsprøjtning.

Hvor stort er bagagerummet i Mercedes-Benz CL-klassen?

13,5 kubikfod ( 0,382 m3 )

Hvor stor frihøjde har Mercedes-Benz CL-klassen?

5,1 tommer ( 12,95 cm )

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-Benz CL-klasse har 18 X 8,5 tommer aluminiumsfælge foran og 18 X 8,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Er CLS en god bil?

Mercedes-Benz CLS er en god bil. Det er en kraftig turbomotor med god brændstoføkonomi og en jævn kørsel. Selv om bagagerummet og bagsæderne er lidt mindre end luksuriøse store biler, er interiøret i CLS smukt.

Hvad betyder CL på en Mercedes?

Mercedes-Benz CL-klassen er en eksklusiv serie af grand touring-biler, der blev fremstillet af den tyske bilproducent Mercedes-Benz. Den blev fremstillet fra 1992 til 2014. CL står for Coupe Leicht (Coupe-Light), Coupe Luxusklasse eller Coupe-Luxury på tysk.

  Hummer H3 Pålidelighed

Er CLS 550 pålidelig?

Mercedes-Benz CLS550 Pålidelighedsklassificering er 2,5 ud af 5,0. Det gør den til den 15. af 30 luksusbiler i fuld størrelse. Fordi CLS550 har en højere hyppighed og mere alvorlige reparationer end gennemsnitsbilen, er det mere sandsynligt, at større reparationer vil være nødvendige.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z