Hummer H3 Pålidelighed

Tilbage i begyndelsen af 2000’erne var Hummer kendt for at producere lastbiler og SUV’er. Hummer H3 er en offroad-mellemstor SUV, der fortsatte fra 2005 til 2010. H3 var den mindste model i sortimentet, men formåede stadig at slå H2 i udseende, effektivitet og næsten alt. Ejere af Hummers mener, at det er et af de mest pålidelige køretøjer på markedet.

Oversigt

Hummer H3 har mange interessante funktioner, og på trods af at den er udgået, er den stadig et godt køb for folk, der er glade for H3’s udseende og stil. H3 leveres med en 3,7-liters LLR I5-motor med en 5-trins manuel gearkasse. De brugte for det meste Hummer H3 i det amerikanske militær til at transportere forsyninger og last, men den er ikke skudsikker. Den mellemstore SUV er et terrængående køretøj, hvilket gjorde det lettere at levere forsyningstjenester.

Pålidelighed

Med hensyn til pålidelighed har H3 et rimeligt ry. J.D. Power rangerede 2010-modellen af Hummer H3, en pålidelighedsscore på 3 ud af 5. Mens den ældre model også har gode pålidelighedsegenskaber.
Hummer H3 er ikke perfekt, uanset hvor pålidelig den er. De defekte eller slidte dele i denne SUV kan give problemer, når bilen bliver ældre. Forskellige Folk har rapporteret forskellige problemer vedrørende transmission, utætte ventiler, A/C og varmeproblemer. Der er dog ingen køretøjer uden problemer. Så det afhænger af dig, hvordan du vedligeholder den.

Sikkerhed

Hummer-køretøjer var det perfekte valg for en off-roader med stabil håndtering og pålidelighed. Forskellige sikkerhedsfunktioner som stabilitetskontrol, antiblokering af hjulskivebremser, traction control og dæktryksovervågning hjalp 2006 Hummer H3 til at score en 5-stjernet sikkerhedsvurdering fra NHTSA.

  Bentley Brooklands Pålidelighed

Videresalg

H3 er stadig værd at købe. De afskrives som de fleste andre køretøjer. Men de kan holde deres værdi, fordi de ikke længere produceres og er bygget til at være ekstremt holdbare med en kraftig motor og sikker kørsel.

Vedligeholdelse og reparation

Normalt afhænger reparations- og vedligeholdelsesomkostningerne af køretøjets tilstand. Det samme er tilfældet med Hummer H3. For en H3 i gennemsnitlig stand er de årlige vedligeholdelsesomkostninger dog omkring 620 USD, hvilket også kan reduceres, hvis du passer godt på dens stand.

FAQ

Hvor mange sæder er der i Hummer H3?

Hummer H3 er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: 4-hjulstræk

Hvad er hestekræfterne i en Hummer H3, og har den en turbo?

Hummer H3 har 300 hestekræfter og et drejningsmoment på 320 lb-ft. Motoren er en Gas/Ethanol V8-motor med en slagvolumen på 5,3L/ Brændstofsystemet er: Elektronisk brændstofindsprøjtning.

Hvilken type hjul har den?

Hummer H3 har 16 x 7,5 tommer aluminiumsfælge foran og 16 x 7,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvor længe holder en Hummer H3-motor?

Fordi Hummers er designet til hårdt vejr og ekstreme forhold, kan de holde længe. En Hummer kan normalt holde mellem 300.000 og 500.000 miles, hvis den bliver ordentligt vedligeholdt. Mange mennesker har fået mere end 300.000 miles ud af deres H2’er eller H3’er og har planer om at blive ved med at køre lastbilen, indtil benzinen er billig.

  Chevrolet Cobalt Pålidelighed

Hvilken Hummer er mest pålidelig?

Alpha H1 fra 2006 er den mest pålidelige Hummer. Køretøjet har alt, hvad du har brug for, herunder Duramax 6,6-liters Turbodiesel-motor, fremragende AC-varme og forstærket affjedring.

Hvad er almindelige problemer med Hummers?

  • Slidte ventilsæder kan forårsage motorfejl.
  • Kontroller motorlyset på grund af problem med benzindæksel.
  • Reduceret effekt og kontrollampe for motoren.
  • Service transmission hver 30.000 miles.
  • Fejl i brændstofniveausensoren.
  • Skyl bremsevæske hver 60.000 miles.
  • Skyl kølesystemet hver 60.000 miles.

Er Hummers værd at købe?

Hummerens robuste militære udseende og store størrelse gør den til et godt køb for dem, der elsker amerikansk kultur. En Hummer bringer dig derhen, hvor du skal hen, uanset om det er på asfalten eller på campingpladserne.

Hvor dybt kan en Hummer H3 gå i vand?

24 tommer dybt ( 60 cm)

Hvilken er bedst H2 eller H3?

Begge køretøjer er stærke og kan klare offroad-terræn. H3 er dog mere praktisk for de fleste chauffører. H2 har et par ekstra luksusfunktioner som standard.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z