Lamborghini Huracán Pålidelighed

Lamborghini kigger altid længere op for at introducere mere innovative og avancerede sportsvogne. Det gjorde de netop, da de erstattede Lamborghini Gallardo med Huracán. Den 2-dørs kommer i både coupé og cabriolet karrosseristil. Den blev udgivet i 2014 og fortsatte i produktion.

Oversigt

Lamborghini Huracán er fantastisk i sin ydeevne såvel som i sin styling. Den har en 5,2-liters V10-motor med ulige fyring og en 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse med dobbeltkobling. Sportsbilen er ekstremt kraftfuld med en topfart på 212 mph. Det tager kun 3 sekunder at nå de 60 mph.

Pålidelighed

Huracan har et fremragende ry for pålidelighed og får høje bedømmelser af sine kunder. Så længe du følger med i vedligeholdelsen, er Lamborghini Huracan pålidelig nok til at holde i meget længere tid end 10 år. AutoExpress har tildelt Huracan en pålidelighedsklassificering på 4 ud af 5. Siden superbilen begyndte at blive produceret i 2014, er der ikke blevet rapporteret om større problemer. Lamborghini Huracán er skudsikker, hvis et sådant udtryk nogensinde kan anvendes på en superbil.

Sikkerhed

Takket være kombinationen af firehjulstræk og tendens til at understyre i stedet for at spinde baglæns ud af kurver er Huracán en af de sikreste og mest tilgængelige muligheder i sin klasse. Lamborghini Huracan er udstyret med antiblokeringssystem, parkeringssensorer (foran og bagpå), centrallås samt førerairbag.

Afskrivningssats

Brugte Huracan holder deres værdi ret godt, især på eksotiske markeder. Bare sørg for, at du ikke køber dem helt nye. En forventet afskrivningsgrad på 46 % er forudset for Lamborghini Huracan efter 5 år.

  Lamborghini Gallardo Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Det er ikke alle, der kan eje en luksusbil som Lamborghini Huracán. Vedligeholdelsen af luksusbiler tænkes ofte som tunge opgaver, men det er ikke altid tilfældet. Mens Huracáns typisk har et lignende brændstofforbrug som BMW / Audi Premium-modeller, leveres de også med en 3-årig garanti med ubegrænset kilometertal, basis- og drivlinjegaranti og 12 års rustbeskyttelse, så din maskine er dækket i tilfælde af katastrofe og rustfri i tilfælde af rust. Endvidere vil vedligeholdelses- og reparationsomkostningerne pr. år koste omkring 1000 USD.

FAQ

Er Lamborghini Huracán en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Lamborghini Huracán er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Lamborghini Huracán?

Lamborghini Huracán er en bil med 2 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: To sæder

Hvad er hestekræfterne i en Lamborghini Huracán, og har den en turbo?

Lamborghini Huracán har 630 hestekræfter og et drejningsmoment på 442 lb-ft. Motoren er en Premium Unleaded V-10 med en slagvolumen på 5,2 L Brændstofsystemet er: Benzin med direkte indsprøjtning.

Hvor stort er bagagerummet i Lamborghini Huracán?

3,5 kubikfod ( 0,099 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Lamborghini Huracán har 20 X 8,5 tommer aluminiumsfælge foran og 20 X 11 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Er en Lambo en pålidelig bil?

Pålideligheden af sene Lambos er velkendt, men Gallardos synes at være meget tilfredse kunder. Vedligeholdelsesomkostningerne for ejerne ligger mellem 800 og 2.000 dollars om året.

Hvor mange kilometer holder Lamborghinier?

Du kan køre op til 150k miles, men du skal udskifte et sæt dæk til $2000 hver 10-20k.

  Lamborghini Murciélago Pålidelighed

Hvad er hurtigere Aventador eller Huracan?

Det er klart, i hvert fald ud fra et ydelsesmæssigt synspunkt, at Aventador er Huracan overlegen. Huracan er 0,3 sekunder langsommere end Aventador ved 62 miles i timen. Dens maksimale hastighed er lidt over 201 miles i timen, hvilket bringer den tæt på Aventador’s 217 mph topfart.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z