Mercedes Benz C-klasse Pålidelighed

Mercedes er en tysk bilproducent og har i mere end hundrede år været et af de mest luksuriøse, førsteklasses og pålidelige mærker på markedet. C-Klasse-bilerne omfatter kompakte executive cars med 4-dørs sedaner, som udelukkende er premium i deres kvalitet.

Oversigt

C-Klasse bilerne har været på markedet i flere år, og de er i øjeblikket i deres 5. generation. Bilerne har forskellige drivlinjer, der spænder fra en 1,5 L turbomotor til den største 2,0 L turbomotor. Mercedes tilbyder også en hybridmodel af C-klassen. Disse biler har mange funktioner, og interiøret er ekstremt ekstravagant at sidde i.

Pålidelighed

Pålidelighed diskuteres ofte som en af de vigtigste bekymringer for købere, inden de køber et køretøj. Mercedes har været på markedet, og de har sat deres præg, men de ekstremt luksuriøse biler er også høje i vedligeholdelsesomkostninger. C-Klasse-bilerne har været ret solide, og de har en pålidelighedsscore på 81 ud af 100 hos J.D Power.

Sikkerhed

Sikkerhedsfaktoren er en del af pålideligheden, og det er også en deal-breaker for mange mennesker. Mercedes, ligesom andre tyske biler, har et ry for gode sikkerhedsforanstaltninger. C-Klasse-bilerne er blevet crash-testet af IIHS og har opnået gode resultater, og den er også blevet udvalgt i “Top Safety Pick+”-prisen. Sikkerhedsfunktionerne omfatter fodgængersikkerhed, PRE safe-system, aktiv bremseassistent osv.

Afskrivningssats

Afskrivningssatsen er også temmelig vigtig for mange mennesker, fordi der er mange biler derude, der mister deres værdi meget hurtigt. Mercedes har et godt ry for at holde sin værdi, og de mister omkring 45 % af deres oprindelige værdi efter 5 år. C-Klasse bilerne mister specifikt omkring 53% af deres værdi efter 5 år.

  Honda Accord Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne er den vigtigste faktor for bilers pålidelighed, og mange mener, at Mercedes-biler koster meget mere i vedligeholdelse end deres andre rivaler i USA. C-Klasse-biler har en gennemsnitlig vedligeholdelsespris på ca. 900 USD om året.

FAQ

Er Mercedes-Benz C-klasse en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Mercedes-Benz C-klasse er en baghjulstrukket bil.

Hvor mange sæder er der i Mercedes-Benz C-klasse?

Mercedes-Benz C-klassen er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Kompaktbiler

Hvad er hestekræfterne i en Mercedes-Benz C-klasse, og har den en turbo?

Mercedes-Benz C-klassen har 255 hestekræfter og et drejningsmoment på 273 lb-ft. Motoren er en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en slagvolumen på 2,0 L Brændstofsystemet er: Benzin med direkte indsprøjtning.

Hvor stort er bagagerummet i Mercedes-Benz C-klasse?

12,6 kubikfod ( 0,357 m3 )

Hvor stor frihøjde har Mercedes-Benz C-klasse?

3,8 tommer ( 9,65 cm )

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-Benz C-klasse har 18 X 7,5 tommer aluminiumsfælge foran og 18 X 8,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Holder Mercedes C-Klasse længe?

Mercedes C-klasse kan holde i gennemsnit 13-17 år med korrekt vedligeholdelse. Mercedes kan holde fra 200.000 til 250.000 mpg, før der er behov for større reparationer. Dette er baseret på en gennemsnitlig årlig kørsel på 15.000 km.

Hvad går galt med C-Klasse?

Mercedes C-Klasse kan få rust. Dette er ikke usædvanligt for en moderne bil. Oftest er det omkring bagagerumsdækslet i nærheden af bagagerumsudløsningshåndtaget. Dørspejle kan være problematiske på grund af støjende folde- og/eller justeringsmotorer, samt at de integrerede indikatorrepeatere ikke fungerer synkront med hovedenhederne.

  Ford EcoSport Pålidelighed

Er Mercedes C300 pålidelige?

Mercedes-Benz C300’s pålidelighedsvurdering er 3,5 ud af 5,0. Det placerer den på 13. pladsen blandt 31 luksus-mellemklassebiler. Selv om reparationer er hyppigere end andre biler, er det mindre sandsynligt, at de forårsager alvorlige skader. En C300 vil kræve, at du skal besøge værkstedet for mindre reparationer, så forvent at bruge lidt mere.

Er Mercedes mere pålidelig end Toyota?

J.D. Power rapporterer, at Toyotas, Chevys er mere pålidelige end Mercedes og BMW. Navneplader fra Toyota, General Motors, Hyundai og Daimler havde i gennemsnit 135 problemer, seks flere end for Mercedes-Benz mærker.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z