Laver Mercedes en stationcar?

Stationcars er ikke unikke og dynamiske, men de er også alsidige. Selv om disse bilers popularitet blev reduceret for årtier siden, kan de stadig ses på vejene på grund af deres usædvanlige alsidighed. Men laver Mercedes stationcars?

Ja, Mercedes-Benz fremstiller stationcars. I øjeblikket har de to stationcars, der tilbydes i deres E-Klasse-serie. De omfatter E-Klasse vogn og E-Klasse E63 S AMG vogn. Mercedes-Benz E-Klasse All-Terrain er en gammel E-Klasse vogn med et nyt design. Derfor betragter vi den ikke som en tredje Mercedes-Benz stationcar-model.

Funktioner af Mercedes-Benz E-Klasse stationcar

Udseende

E-Klasse stationcar er en af de smukkeste stationcars på vejen. Den kommer med en flot front, der bærer den klassiske dobbeltbladede grill. Derudover er LED-forlygterne fremragende placeret for at komplimentere grillen. Endelig er dens prestigefyldte udseende veldefineret med de 18 tommer store alufælge, der får den til at se sporty ud.

Når det kommer til interiøret, vil du blive henrykket af den stilfulde kabine med avancerede funktioner. Først og fremmest har denne bil plads til op til syv personer. De to sæder bagi er dog ikke særlig komfortable for voksne.

Generelt er kabinen meget hyggelig, da denne bil leveres med eljusterbare forsæder med hukommelse og firevejs lændestøtte. Forreste række er meget rummelig, da den har 41,7 tommer benplads, mens bagsæderne har 36,1 tommer benplads.

Passagererne vil elske de standardmonterede sorte MB-Tex kunstlædersæder i sort læder og naturkornet brunt asketræ, der giver bilen et strejf af luksus. Da den har 35 kubikfod lastrum, som kan øges til i alt 64 kubikfod, når bagsæderne er klappet ned, er dette en perfekt bil til en picnic med familien.

  Hvilke biler minder om Mercedes A-Klasse?

Præstationer

Med en startpris på 66.100 dollars har E-Klasse E450-vognen en 3,0-liters twin-turbo V6-motor med 9-trins automatgear. Det er en bil med firehjulstræk og accelererer fra 0 til 60 på 5,1 sekunder. Desuden yder den 362 hk og 369 lb-pund moment.

Egenskaber ved Mercedes-AMG E63 S Wagon

Udseende

I modsætning til E-Klasse vogn, der har en klassisk dobbeltbladet grill, har Mercedes-AMG E63 S vognversionen AMG’s varemærke Panamericana-grill med store indsugningsåbninger under den. Derudover er forlygterne også designet anderledes for at fremhæve det sporty look.
Desuden leveres E63 AMG stationcar med kofangeremblem, panoramaglastag og tagrælinger. Det, der får denne model til at skille sig mest ud, er de 20 tommer store hjul, der leveres i forskellige stilarter. Disse funktioner gør denne Mercedes stationcar til at være mere tiltalende end basismodellen.

Interiøret i E63 S-vognen er også meget tiltalende med topklassefunktioner. Nogle af de funktioner, der vil fange din opmærksomhed, omfatter et 12,3-tommers digitalt førerdisplay, Burmester surrounds lydsystem med 13 højttalere og 64-farvet konfigurerbar ambientebelysning.

Derudover leveres AMG stationcar med et opvarmet rat, opvarmede og ventilerede forsæder, massagestole foran, trådløs opladning af smartphones og automatisk klimaanlæg med tre zoner. Du får dog ikke de to ekstra sæder bagi, når du vælger denne E-klasse Så det er kun en 5-sæders.

Ydeevne

Mercedes-AMG E63 S er mere kraftfuld end E-Klasse All-Terrain-vognen. Den har en startpris på 112.450 kr. og er dermed dyrere end E-Klasse-vognen i basisudgaven. Dette er dog forståeligt, da den leveres med bedre funktioner og en kraftigere motor.

  Er Mercedes hybridbiler gode?

Denne model er udstyret med en 4,0-liters twin-turbo V8-motor med en 9-trins automatgearkasse. Den yder en kraftfuld 603 hk og et drejningsmoment på 627 lb-pund. Og med det firehjulstrukne system er dette en kraftfuld og højtydende bil. Den kan også accelerere fra 0 til 60 på kun 3,4 sekunder.
¶### Sikkerhedsfunktioner
Når det kommer til sikkerhed, er både Mercedes E-klasse terrængående og Mercedes-AMG stationcar udstyret med topklasse sikkerhedsfunktioner. De har PRE-SAFE-teknologi, overvågning af blinde vinkler, aktiv bremseassistent, sidevindsassistent, automatisk parkeringsassistent, adaptiv fartpilot og meget mere.

FAQ

Er Mercedes stationcars pålidelige?

Ja, det er de. Mercedes stationcars er fra E-Klasse-serien, som er den mest pålidelige Mercedes-serie. Derfor skal du ikke forvente en masse problemer, når du anskaffer dig en E-Klasse stationcar. Desuden yder Mercedes stationcars en fremragende præstation og tilbyder masser af luksuriøse funktioner.

Er Mercedes-Benz G-Wagon en stationcar?

Nej, det er den ikke. Mercedes-Benz G-Wagon er ikke en stationcar, men en SUV. Navnet G-Wagon er afledt af dens formål, som er en terrængående køretøj eller landvogn. “G” i G-Wagon står for “Gelandewagen”, hvilket kan oversættes til et terrængående køretøj.

Hvorfor gik stationcars ud af mode?

Stationcars blev mindre populære efter oliekrisen i 1973. I takt med at brændstofpriserne steg, faldt stationcars popularitet også. Desuden er stationcars popularitet blevet endnu mere påvirket af indførelsen af Chryslers minibusser.

Hvilken er bedst – Mercedes, Audi eller BMW?

Kampen om de tre største tyske luksusmærker ender aldrig. Det skyldes, at alle tre mærker har noget at tilbyde deres kunder. Mercedes-Benz er bedst til luksus og prestige, mens BMW er perfekt til kvalitetskørsel og ydeevne. Endelig er Audi bedst for ren og skær kraft, pålidelighed og holdbarhed.

  Hvilket bilmærke har højere forsikringssatser, Audi eller Mercedes?

Hvilken biltype er bedst – stationcar eller sedan?

Begge disse biltyper er fremragende og afhænger af dine behov og din smag. En stationcar er en mere alsidig og rummelig bil end en sedan. På den anden side yder en sedan bedre, og den er mere komfortabel end en stationcar.
Hvis du ønsker mere lastrum, har en stationcar et stort lastrum, og bagsæderne kan klappes ned for at øge pladsen. En sedan er derimod en mere raffineret bil. Den har mere fart, bedre håndtering og bedre bremser.

Konklusion

Hvis du har undret dig over, om Mercedes laver stationcars, så ved du det nu. Mercedes-Benz har to stationcar-modeller fra E-Klasse-serien. Den ene er udstyret med baghjulstræk, mens den anden kommer med 4Matic-allwheel-drive-system.
Mercedes E-Klasse stationcars er velbyggede til at holde længere og yde på et højt niveau. Disse modeller kommer også med luksuriøse funktioner og et rummeligt lastrum. De er også mere alsidige end sedaner, hvilket gør dem ideelle til familier.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z