Laver BMW en pickup truck?

Laver BMW en pickup truck?

BMW fremstiller endnu ikke en pickup truck, men der gik rygter om, at de ville udvikle en i slutningen af 2019. Det tyske præstationsmærke blev sagt at frigive en ny BMW X7 Pickup i 2021 eller 2022.
Desværre gjorde de dog klart, at de ikke har sådanne intentioner, og at det blot var et koncept. Konceptet blev officielt fremstillet som en rigtig fysisk bil i 2019 og lavede udstillingen i BMW Motorrad Days.

Hvad var ideen bag BMW X7 Pickup truck?

Ladeområdet i denne femsædet tidligere SUV, der blev omdannet til en lastbil. Det var lidt mindre end forventet, men stadig funktionelt. Lastpladsen strakte sig fra 79 tommer (2 meter) i længden med bagklappen åben og 55 tommer (1,4 meter) i bredden. Den kunne bære en vægt på ca. 200 kg eller 440 pund.
BMW brugte en motorcykeludstilling til at udstille den nye idé til BMW X7-lastbilen og lastede den med en BMW F 850 GS-motorcykel. Motorcyklen var en fantastisk partner til X7, da de i kombination er gode til asfalterede og uasfalterede veje og kan føre dig hvor som helst hen, du ønsker at komme.
Hvis BMW X7 Pickup nogensinde kom til verden, ville den, når man kender BMW-mærket godt, højst sandsynligt have de samme motorindstillinger, som X7 high-end SUV’en normalt har. X7-motorerne omfatter xDrive40i-modeller med 456 hestekræfter twin-turbo V8’er.
Variationerne er 3,0 L diesel- og benzinmotorer, 4,4 benzinmotorer og en 3,0 L quad-turbodiesel med fire turboladning. Alle motorvarianter leveres med 8-trins automatgear. BMW X7’s hurtigste motorvariant er 4,4L V8 twin-turbo benzinmotor, og den går fra 0 – 62 miles i timen (0-100 km/t) på kun 4,2 sekunder, hvilket gør den ret hurtig for en tung luksus-SUV.

  Bedste BMW motorolie

BMW X7 – den SUV, der kommer tættest på en lastbil, som BMW fremstiller

Hvorfor opgav BMW lastbilkonceptet?

BMW X7 er det største bilkøretøj, som BMW i øjeblikket producerer. Den fås med en V6- og en V8-motor og booster med den kraft, som de fleste BMW’er gerne udviser. 2020- og 2021-modellerne tjener uden tvivl de højeste point blandt high-end SUV’er.
Ingen var ligefrem hyped for en BMW lastbil, og det er derfor, at konceptet for BMW X7 lastbilen forblev bare det – et koncept. Derudover var den typiske BMW-baghjulstræk ganske uhensigtsmæssigt til en lastbil, der skulle lastes bagpå. BMW’s målgruppe og fanbase er for det meste bybilister, og lastbiler bruges mere almindeligt af folk, der bor uden for overfyldte områder.

Er X7 SUV’en som en lastbil?

Hvis du er på udkig efter en pickup truck, passer X7 ikke godt til. Hvis du derimod er BMW-fan, og du leder efter den størst mulige BMW, er dette din bil. De tilgængelige motorvarianter går helt op til 612 hestekræfter og en 4,4-liters V8.
Selvfølgelig giver dette store bæst ikke et meget økonomisk brændstofforbrug. Den får 15 miles per gallon på motorvejen og 21 miles per gallon i bytrafik.
Alle de tre tilgængelige motorvarianter leveres med den samme automatiske otte-trins gearkasse og xDrive (firehjulstræk), som er typisk for X BMW’er. Der findes en sportskørselstilstand, som skærper affjedringen og gør tingene mere barske, så du får en bedre fornemmelse af bilen på vejen. Ellers giver de store 21-tommer hjul og luftaffjedringen en meget jævn kørsel, endnu mere i komfortkørselstilstand.
Når du køber BMW X7, kan du vælge mellem en særlig offroad-pakke. Den opgraderer SUV’en med et elektronisk styret bagdifferentiale, der begrænser skridtet, samt en forreste skidplade, der beskytter bunden af motoren mod skader.

  Er en BMW en god første bil?

Interiør i BMW X7

Interiøret i BMW X7 er delvist baseret på BMW X5 SUV’en, som er en smule mindre. Det er et teknisk pakket, læderrigt design, der giver passagererne meget god benplads og kabineplads generelt. Bagagerummet er også stort, da tre håndbagagekufferter passer fint bag den tredje sæderække.
Som man kan forvente af en high-end SUV, er X7 fyldt med meget funktionelle tekniske funktioner, der starter med en 12,3″ infotainment touchscreen, der fylder den største del af instrumentbrættet. Som i de fleste nye BMW’er kan du vælge mellem touchskærmen og en drejeknap at arbejde med. Apple CarPlay, Wi-Fi, trådløs opladning og Android-musik er alle tilgængelige.

Sikkerhedsfunktioner i BMW X7

Hvad angår sikkerhedsfunktioner, leveres BMW X7 med et advarselssystem ved fremadrettet kollision og en fuldautomatisk nødbremse. Alle versioner er udstyret med standard advarselssystemer til vognbaneafkørsel og har også installeret blind-spot monitor samt en advarselsfunktion for krydsende trafik bagudvendt.

Hvor meget koster BMW X7?

I USA koster BMW X7 mindst 74.000 dollars helt ny som basismodel. Sammenlignet med andre high-end SUV’er som Mercedes-Benz GLS er den en smule dyrere. På den anden side er den stadig billigere end en Cadillac Escalade. Hvis du går efter tekniske funktioner og luksus, som de fleste BMW X7-ejere gør, vil du højst sandsynligt bruge et godt stykke over 100.000 dollars.

BMW’er fremadrettet

Findes der nogen BMW-biler med sæder på 3 rækker?

Nyere BMW X5 og X7 fås med 3 sæderækker. Rækken kan foldes sammen og bliver gemt under lastrummet for at maksimere det. Med den nye BMW X5 og X7 kan du tage op til 7 personer med på dine ture takket være den 3. foldbare sæderække.

  Er en BMW hybrid det værd?

Hvad vil BMW producere i fremtiden?

BMW investerer i forskning og udvikling af elektriske køretøjer. De har opstillet en plan og mål om at lancere 12 helt nye og fuldt elektriske bilmodeller inden år 2023. SUV’en iNext SUV, samt i4 sedanen, er en del af denne plan. BMW planlægger, at disse køretøjer skal have en gennemsnitlig rækkevidde på 360 miles kørselsafstand.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z