Bedste BMW motorolie

Bedste BMW motorolie

BMW deler normalt anbefalinger om alle dele og væsker til deres elskede køretøjer. I de seneste par år har deres anbefalede olier ændret sig, og vigtigst af alt varierer de med hensyn til din bilmodel. BMW anbefaler brugen af Pennzoil Synthetic Motor Oil, samt BMW Twinpower 5W30 Synthetic.

Pennzoil Ultra Platinum – Den mest velegnede olie til BMW’er

Siden 2015 har BMW anbefalet Pennzoil som den bedste olie til BMW-motorer. Pennzoil Ultra Platinum 5W-30 Motor Oil er en fuldsyntetisk 5W-30 motorolie, som udelukkende er fremstillet af naturgas ved hjælp af Pennzoils særlige patenterede gas-til-væske-teknologi.
BMW oplyser, at der ikke er en anden motorolieproducent, der bringer en sådan beskyttelse til din bils motor.
Pennzoil Ultra Platinum holder tab af kraft væk fra din BMW’s motor og bringer ekstra brændstoføkonomi, som er beregnet til at hobe sig op til 550 miles om året. Sammenligningen blev foretaget med en snavset motor.
Den giver også en uovertruffen slambeskyttelse og gør det muligt for din luksusbils kraftfulde motor at forblive en maskine med høj ydeevne ved at holde den så tæt som muligt på at forblive ren på fabriksniveau under hele brugen.
Ikke nok med det, men den førsteklasses motorolie, som BMW har valgt, holder også bilens stempler meget renere end konkurrenterne gør. Sammenligner man stemplernes renhed med de strengeste industristandarder i ILSAC GF-6 sekvens IIIH-stempletest, scorer Pennzoil-olien A++.

Komplette specifikationer for den motorolie, der anbefales af BMW

Denne yderst velfungerende Pennzoil Ultra Platinum-motorolie findes også i valgmuligheder til både diesel- og benzinmotorer.
● Oliens viskositet: 5W30
● ACEA A5 / B5 – 10; A5 / B5 – 12 (SAE 5W – 30, SAE 10W – 30)
● ILSAC GF-5 Overgår ILSAC GF-5 kravene til motorrensning og -beskyttelse
● Type: Fuldsyntetisk
● API SN, SM, SL og SJ
● ACEA A1 / B1 – 10, A1 /B1 – 12 (SAE 0W – 20, SAE 5W – 20, SAE 5W – 30, SAE 10W-30)
● Pakke dimensioner: Det kommer i 9 x 4 x 2,5 inches
● Pakkevægt: 12,6 pund

  Er det værd at købe en brugt BMW 3-serie?

Hvad gør Pennzoil Ultra Platinum til en god motorolie til BMW’er?

5W Viskositet
Pennzoil Platinum-oliens 5W-viskositet passer godt til BMW-motorer, da den giver den rette mængde smøring ved at danne et tykt lag af beskyttelse mellem alle dele af din bils motor.
Virker vidundere i koldt vejr og varmt klima
Dette olieprodukt er modstandsdygtigt over for frysning og giver dig mulighed for at starte din elskede BMW hurtigere på kolde dage, selv om temperaturerne er fryseegnede. Desuden er det også immun over for fordampning og er også et godt valg til varmere klimaer.
Det fungerer som et lækresistent motorrengøringsmiddel
Pennzoil Ultra Platinum-olie absorberer den overdrevne varme, der kommer fra din motor, og beskytter den mod overophedning. Den er et lækageresistent stof på grund af en avanceret kombination af ingredienser til tilbehør.

Fordele og ulemper ved Pennzoil Ultra Platinum motorolie

Det er sikkert at sige, at BMW’s anbefalede motorolie er meget sikker at bruge. Den eneste ulempe, som nogle anmeldere har nævnt, er, at nogle køretøjer efter sigende er begyndt at forbruge mere olie end normalt.
Fordele
● På trods af at det er syntetisk, er det et genanvendeligt produkt
● Modstandsdygtig over for både frysning og fordampning
● Stor 5W viskositet
● Smører motoren og forhindrer den i at blive slidt ned
● Fungerer som et rengøringsmiddel til din maskine
● Forbedrer kilometertallet
Ulemper
● Du skal købe forskellige motorolier til benzin- og dieselmotorer. Du kan ikke bruge den samme på begge.
● Nogle anmeldere har rapporteret om øget olieforbrug i deres køretøjer med dette produkt.

  Hvorfor har BMW-chauffører et dårligt ry?

Et anstændigt alternativ: Mobil 1 – 0W-40, 153669 Syntetisk motorolie

En anden god motorolie, der kan bruges til BMW’er, er Mobil 1’s 0W-40 syntetiske motorolie. Den forhindrer motorer i at gå ned i for tidligt og hjælper dem med at holde meget længere ved at undgå beskadigede aflejringer og slamdannelse. Den har også gode parametre til beskyttelse mod motorslitage og en fantastisk ydeevne på grund af ensartede syntetiske oliemolekyler, der reducerer friktionen.
Den er specielt udviklet til at løse behovene hos både benzin- og dieselmotorer og giver stor værdi for begge typer motorer.

Fordele og ulemper ved Mobil 1’s motorolie

Den største fordel ved Mobil 1’s motorolie i forhold til Pennzoils er, at den nemt kan bruges i både benzin- og dieselmotorer.
Fordele
● Er sikker at bruge i både benzin- og dieselmotorer
● Forbedrer brændstoføkonomien betydeligt
● Beskytter din bils motor mod slitage, selv ved ekstrem kørsel
● Holder motoren ren
● Stor viskositetskontrol
Ulemper
● Kunder har kritiseret produktet, fordi de kun har fået 4,3 liter olie på trods af den 5-kilometerbeholder, som det leveres i.
● Nogle produkter kan have en defekt beholder eller et beskadiget emballagelåg.

De fleste negative anmeldelser af Mobil 1’s produkt drejer sig om emballagen og ikke om selve produktet. Når alt kommer til alt, kan din beslutning være påvirket af prismuligheder og tilgængelighed. Disse to produkter er ikke de eneste egnede, men uanset hvad du vælger, skal du sørge for at købe et produkt, der enten er godkendt eller anbefalet af BMW.

  Bedste BMW til en kvinde

Ting, du skal overveje, når du vælger en motorolie

Kan du bruge enhver type syntetisk olie i din BMW?

Generelt set kan du bruge enhver type syntetisk olie i din BMW, men husk på, at alle motorer er designet til at fungere med en bestemt type olie. Hvis du bruger en anden type, kan det forkorte levetiden for din bils motor. Prøv at købe den syntetiske olie, der anbefales i din bils instruktionsbog. Fra 2015 har BMW anbefalet brugen af Pennzoil Platinum.

Hvad er vigtigt, når du køber den rigtige olie til din BMW?

Typisk leveres hver bil med et anbefalet oliemærke og en anbefalet olietype. Men vigtigere end mærket bag din motorolie er viskositetsklassen. Hvis du roder med viskositeten på din olie, vil din motor få en kortere levetid og et lavere smøringsniveau. Hvis du læser i din bils manual, at den skal have en viskositetsgrad på 10W-30, og den bruger syntetisk olie, skal du købe denne type og ikke eksperimentere.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z