Bedste pickup til høje chauffører

I nogle dele af verden som USA er trucks utroligt populære. Pickup-truck er mere end generøse, når det kommer til passagerplads, men de tilbyder også masser af lastrum. Dette er højst sandsynligt grunden til, at en Ford F150 er den mest populære bil i USA i årevis.

Hvis du ikke har brug for en tung pickup-truck, er en lettere Ford F150 et godt valg. F150 kan købes inden for mange forskellige motor- og udstyrsvarianter, og de er alle konkurrencedygtige og rimeligt prissat. En Dodge RAM 1500, Chevy Silverado 1500 eller en GMC Sierra 1500 er også gode muligheder.

Hvis du har brug for en tungere og mere kompetent pickup-truck i forhold til F150, er en Ford F250 eller Dodge Ram 2500, Chevy Silverado 2500 og GMC Sierra 2500 de rigtige valg. Lastbiler med enkeltkabine er langsomt ved at være en del af historien, og de europæiske producenter er heller ikke begejstrede for at tilbyde trucks.

En fuldgyldig tung pickup som Ford F450, GMC Sierra 3500, Dodge RAM 3500 og Chevy Silverado 3500 er lavet til bugsering og transport, og de har kraftigere motorer. Hvis du vil have en performance-lastbil, skal du købe en Dodge RAM 1500 TRX eller en Ford Raptor.

Bedste lettere pickup trucks til høje personer

En Ford F150 er den foretrukne pickup for størstedelen af lastbilkunderne. Og det er let at se hvorfor, for F150’er er en del af markedet i lang tid, og de er aldrig holdt op med at behage en pickup-entusiast. F150’er tilbyder 40,8 tommer hovedplads og 43,9 tommer benplads, disse tal er mere end nok for næsten alle.

GMC Sierra-serien har været en hård konkurrent til F150 i et stykke tid nu, ligesom Silverado og RAM. Men Sierra 1500 tilbyder faktisk mere plads end F150 med 43,03 tommer hovedhøjde for føreren og 44,53 tommer benplads for føreren.

  Hvad er det mest upålidelige bilmærke?

Dodge RAM 1500 tilbyder den mindste mængde plads med 40,9 tommer hovedplads for føreren og 40,9 tommer benplads for føreren. Men RAM’en vil højst sandsynligt være rummelig nok til de fleste alligevel, men hvis du har brug for ekstra plads, skal du vælge en Chevy Silverado eller en Sierra.

En Chevrolet Silverado 1500 tilbyder den samme mængde indvendig plads som Sierra’en, fordi disse to er stort set ens på alle områder. Men Sierra er mere luksuriøs og komfortabel, og den koster også en smule mere, men den er nok den p.t. bedste entry-level pickup til høje bilister.

Bedste tunge pickup til høje mennesker

Hvis du ønsker en mere tung lastvogn til større træk- og transportformål, er en Ford F250/F450, GMC Sierra 2500/3500, GMC Sierra 2500/3500, Chevy Silverado 2500/3500 eller RAM 2500/3500 sandsynligvis dine bedste muligheder. Disse trucktyper har stort set samme indvendige plads som lettere pickups, men de udmærker sig i forbindelse med bugsering og transport.

Ikke kun for at trække og slæbe, men disse trucks i den højere ende er også mere eftertragtede. En Ford F150 kan trække op til 14000 pund, og F250 kan trække op til 22800 pund. Ford F450 trækker mere, og den har også en større seng.

Det er stort set det samme for resten af konkurrenterne, fordi de alle tilbyder den samme mængde benplads og hovedplads. Så det er mere et spørgsmål om, hvorvidt du har brug for den ekstra smule træk-/transportmuligheder.

  De bedste hybridbiler til høje personer

Større pickup-trucks bruges også oftere til kommercielle formål, fordi de tilbyder et højere niveau. Det er værd at nævne, at de fleste europæiske producenter ikke er så interesserede i at udvikle trucks, fordi det er alt for svært at komme ind på et allerede mættet marked med indenlandske producenter, hvilket alt sammen blev bevist af Mercedes X-klasses fiasko.

Bedste performance trucks til høje mennesker

Her har du kun to gyldige muligheder, enten går du efter en velafprøvet, utrolig populær Ford F150 Raptor eller du går efter den nye dreng i klassen Dodge 1500 TRX. Ford Raptor har været til salg i et par generationer nu, og hver generation af Raptor har været et kæmpehit.

Men for et par år siden besluttede Ford at stoppe med at tilbyde en V8 Ford F150 Raptor, og de fleste var frustrerede, men det ser ud til, at EcoBoost V6, der også findes i den nye Ford GT, ikke har forårsaget nogen nedgang i populariteten.

Det var sandsynligvis fordi Raptor ikke havde nogen konkurrence i sig selv, men for nylig afslørede Dodge TRX, en Hellcat-drevet 700-hestes lastbil med 700 hk.

Selv om Raptor er fantastisk, er det svært at argumentere imod en Hellcat V8 med 700 hk i en RAM 1500. Når alt kommer til alt, giver den også mere hoved- og benplads til føreren, hvilket gør det til en win-win-situation.

FAQ-afsnit

Er en pickup-truck en bedre mulighed end en SUV, hvis jeg er høj?

Ikke rigtig, en almindelig SUV er bedre end de fleste trucks, fordi SUV-segmentet tilbyder langt flere muligheder, og lastbilmarkedet kan ikke matche SUV-markedet med hensyn til luksus, komfort eller ydeevne.

En Chevy Tahoe tilbyder en tilsvarende plads som Sierra og Silverado, men disse trucks kan ikke matche Tahoe med hensyn til luksus og komfort. Du kan også få en masse performance-SUV’er som Jeep Trackhawk, Lamborghini Urus, Porsche Cayenne, BMW X5M, Mercedes GLE 63 AMG.

  De bedste kompakte biler til høje personer

Hvad er den bedste biltype at købe, hvis jeg er høj?

Den bedste biltype at købe for høje personer er en sedan, fordi den faktisk giver mest plads til den bedste pris. Noget som en Hyundai Sonata tilbyder 40,4 tommer plads til hovedet og 45,5 tommer plads til benene, og kun få dyrere SUV’er kan matche det.

SUV’er er også en god mulighed, hvis du foretrækker SUV-platformen. Chevy Tahoe/GMC Yukon/Chevrolet Suburban tilbyder 42,8 tommer hovedplads for føreren og 45,3 tommer benplads for føreren.

Hvad er fordelene og ulemperne ved pickup truck-platformen?

Pickup trucks kan trække meget, de har et stort drejningsmoment, masser af lastrum, ret høj frihøjde, rimelig høj frihøjde og rimelig sikkerhed og pris. De er også meget populære, og markedet for brugte pickup trucks er altid temmelig mættet og efterspurgt.

Ulemperne er, at brændstofeffektiviteten ikke er så god, og det er vedligeholdelsesudgifterne heller ikke. Lastbiler giver normalt en stivere kørsel sammenlignet med de fleste SUV’er, og de kan også være svære at manøvrere. Desuden er de ikke så komfortable eller luksuriøse som nogle SUV’er, der er konkurrencedygtige prismæssigt.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z