Hvilke brugte biler skal du IKKE købe?

Ved at købe en brugt bil kan du spare masser af penge. Men hvis du vælger den forkerte brugte bil, kan du ende med at fortryde det, da du vil tilbringe mere tid i garagen end på vejen. Så før du bruger dine hårdt tjente penge på en bil, er det godt at vide, hvilke brugte biler du bør undgå.
De værste brugte biler er Fiat 500, Mini Cooper, Jeep Wrangler, Dodge Journey og Ford Focus. Disse biler er ikke pålidelige, og mange pålidelighedsvurderingsbureauer har vurderet dem som nogle af de værste biler at eje. Tænk dig derfor godt om, før du køber en af disse biler!
De fleste mennesker køber brugte biler, fordi de ikke har råd til nye biler. Andre køber tværtimod brugte biler til deres teenagere eller førstegangsbilister. Men hvis den brugte bil ikke er pålidelig, vil det være spild af tid, da de sparede penge vil blive spildt i garagen på reparation og vedligeholdelse.
Her er de brugte biler, du bør undgå:

Fiat 500

Det køretøj, der topper vores liste over de brugte biler, som du bør holde dig fra, er Fiat 500. Fiat-Chrysler har mindst 19 modeller, men de klarer sig alle dårligt i pålidelighedsvurderinger. Fiat 500 fra 2012 er den værste af dem alle, da brugerne har rapporteret om problemer med bremser, affjedring og strømudstyr.

Dodge Journey

Et andet mærke, der er populært for at levere upålidelige biler, er Dodge. Dette mærke har mindst 7 modeller med en pålidelighed under gennemsnittet. Hvis du ønsker at købe en Dodge-model, skal du holde dig fra Dodge Journey og Dodge Challenger. Dodge Journey problemer omfatter problemer med motoren og affjedringen.

Ford Focus

Ford har også flere modeller med en pålidelighed under gennemsnittet. Ford Focus er dog den mindst pålidelige Ford-model. Overraskende nok var den den bedst sælgende bil i 2013, men problemer med transmissionen gjorde, at salget ramte en mur, og folk mistede tilliden til denne model.

  Bedste bil til golfspillere

Mini Cooper

Mini Cooper er en af de dejligste små biler på markedet. Selv om dens udseende er fristende, skal du ikke lade dig friste til at bruge dine hårdt tjente penge på en brugt Mini Cooper. Modeller fremstillet mellem 2007 og 2011 har de fleste problemer.

Jeep wrangler

Jeep Wrangler er en af de mest bemærkelsesværdige 4X4-køretøjer med en loyal fanskare. Ikke desto mindre er denne bil meget upålidelig og har endda haft nogle tilbagekaldelser. For eksempel havde Jeep Wrangler 2020 to tilbagekaldelser. Det, der gør den upålidelig, er dens teknologi og dårlige karrosseriintegritet.

Cadillac Escalade

Cadillac Escalade er en af de mindst pålidelige SUV’er på markedet. Dens 2015- og 2016-modeller rangerer sidst på de fleste pålidelighedsvurderingsbureauer. Nogle af de problemer, som ejerne har klaget over, omfatter problemer med drivlinjen, transmissionen og karrosseridele.

BMW X5

BMW X5 er blandt de mindst luksuriøse biler på markedet. Dens 2011-model til og med 2014 har nogle af de dårligste pålidelighedsvurderinger på markedet. Almindelige problemer, som brugte BMW X5 biler står over for, omfatter motorproblemer, dårlig klimakontrol og defekt brændstofsystem.

GMC Yukon

Med en lav pålidelighedsvurdering på omkring 2,5 ud af 5 er en brugt GMC Yukon en af de biler, som du ikke bør købe. De tidligste modeller har problemer med klimaanlæg og baglygter. Tværtimod blev den nyeste model tilbagekaldt, da den havde en manglende lim mellem to lag af brændstoftankens skal.

Audi A4

Selv om Audi har forbedret sig meget med hensyn til at lave mere pålidelige biler, har Audi A4 været lammet af problemer i de fleste af sine modeller. Audi A4-modellen fra 2014 er den mindst pålidelige. Den er tæt fulgt af modellerne fra 2007 til 2011.

  Er hybridbiler billigere at forsikre?

Nissan Pathfinder

Nissan Pathfinder er en enestående SUV til lange rejser. Takket være dens komfortable sæder. Man kan dog ikke stole på denne SUV. Ejerne af denne bil havde at gøre med airbagfejl og bremseproblemer. Så hvis du er på udkig efter en brugt bil, bør du undgå denne SUV.

FAQ

Hvad er de bedste brugte biler at købe?

Efter at have kigget på de værste brugte biler at købe er det også vigtigt at kende de bedste brugte biler at købe. Hvis du vil have en pålidelig og pålidelig brugt bil, er det disse biler, du bør overveje at købe:

  • Honda Fit
  • Mazda MX-5 Miata
  • Honda Civic
  • Toyota Camry
  • Toyota Corolla
  • Volvo XC90

Hvornår er det bedste tidspunkt at købe en brugt bil?

Når du køber en brugt bil, kan du spare penge. Men ved at købe en brugt bil på det rigtige tidspunkt kan du spare endnu flere penge. Hvis du vil spare mange penge på brugte biler, bør du overveje at købe en på bestemte helligdage som Black Friday og Veteran’s Day.
Derudover kan du spare meget ved at købe en bil før årets udgang eller juleaftensdag. Du kan også overveje at købe en brugt bil i slutningen af måneden og i januar, februar, marts, november og december. Endelig kan du også få gode tilbud, når der udkommer nye modeller.

Hvad skal du være opmærksom på, når du køber en brugt bil?

Inden du hopper på et godt tilbud og betaler sælgeren, er det vigtigt at overveje disse faktorer, når du køber en brugt bil. Først og fremmest skal du tjekke pålideligheden. For det andet skal du finde ud af, om bilen har en garanti. Andre ting at overveje er at tage bilen til en prøvetur, besøge en mekaniker til et tjek og se på bilens historie.

  Hvorfor er brugte Mercedes S-Klasse så billige?

Hvilket kilometertal er dårligt for en brugt bil?

Selv om kilometertal kan være misvisende, er det nogle gange meget vigtigt, da det kan fortælle dig, hvor længe bilen holder. Bemærk, at de fleste biler har en forventet levetid på omkring 200.000 miles. Så hvis du har til hensigt at købe en bil med over 15.000 miles om året, er dette kilometertal dårligt.
En god brugt bil bør have mindst 10.000 til 15.000 miles. Så hvis kilometertallet er over 15.000, kan det betragtes som et højt kilometertal, hvilket ikke er godt. Desuden betyder det, at bilen ikke holder længe og kan udvikle alvorlige problemer hurtigere end forventet.

Konklusion

Hvis du er på markedet for en brugt bil, er det vigtigt at skelne de bedst brugte biler fra dem, du bør undgå. Hvis du ikke gør det, vil det koste dig dyrt i det lange løb. Brugte bilmodeller som Fiat 500, Ford Focus, Jeep Wrangler, Audi A4, Dodge Journey og Mini Cooper, bør undgås så vidt muligt.
Når du vælger en brugt bil, bør du overveje en bil med en god pålidelighedskarakter. Mange overkommelige og pålidelige brugte biler på markedet vil ikke koste dig meget, når det kommer til vedligeholdelse.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z