Hvilke brugte biler har de fleste sikkerhedsfunktioner?

Når du skal købe en ny bil, skal du sørge for, at sikkerheden er et af de vigtigste punkter, du overvejer. Softwareløsninger til bilsikkerhed kombineret med smart produktdesign har oplevet en hel del forbedringer i de sidste to årtier, og du bør helt klart prioritere disse, når du køber en ny bil.

I betragtning af at der er mange muligheder for brugte biler på det nuværende marked, kan det være svært at vide, hvilke du skal holde øje med. For at finde ud af det skal du sørge for at læse denne artikel, da det aldrig er en god idé at spare på vigtige sikkerhedsfunktioner og løsninger, som moderne biler tilbyder.

Hvis du ønsker en kompakt SUV, der tilbyder klassens førende sikkerhedsegenskaber, skal du sørge for at tjekke Hyundai Tucson 2016 ud. Hvis store SUV’er er mere din kop te, bør du overveje Volvo XC90 fra 2016, da denne svensker er højt anset som en af de sikreste store biler på brugtmarkedet.

Honda Accord 2016-2017 Honda Accord er klasseleder, når det gælder sikre sedaner, mens Lexus ES350 2016 også er klasseleder, når det gælder premium-sedaner. Endelig, hvis du ønsker en brugt stor pick-up truck med overlegen sikkerhed, skal du sørge for at tjekke 2017 Honda Ridgeline ud.

2016 Hyundai Tucson – Den kompakte SUV, der er IIHS Top Safety Pick+ 2016

Nye Hyundai-modeller er kendt for at give meget værdi for pengene, og 2016 Hyundai Tucson er ikke anderledes. I betragtning af at den koster mindre end 20.000 kr. og samtidig tilbyder masser af plads, en pålidelig platform og stor effektivitet, er Tucson bestemt værd at kigge nærmere på.

  Hvilke biler er de bedst brugte biler med hensyn til sikkerhed og pålidelighed?

Hyundai Tucson kombinerer en sikker platform, der er designet til at modstå en række forskellige sammenstød uanset situationen. Hvis du kombinerer det med et utal af avancerede førerassistentsystemer, er det ikke underligt, at 2016 Tucson blev en af de sikreste kompakte SUV’er i IIHS’s historie på testtidspunktet.

2016 Volvo XC90 – 2016 IIHS Top Safety Pick + mid-size SUV

Volvo XC90 fra 2016 er en fantastisk allround SUV, uanset hvordan du ser på den, fordi den tilbyder luksus, komfort og sikkerhed til en velfortjent pris. Du kan få en på midten af $ 20k til høje $ 20k prisklasse med alle de sikkerhedsklokker og fløjter, som gør den til en af de sikreste mid-size SUV’er i det sidste årti eller deromkring.

Volvo kombinerer også overlegen teknik kombineret med masser af avancerede softwaresikkerhedsfunktioner, som gør den til IIHS 2016 Top Safety Pick+, hvilket er den højeste karakter, en bil kan få i disse tests. Ud over at være sikker og godt prissat oser XC90 også af raffinement både indvendigt og udvendigt.

2016-2017 Honda Accord – 2016 IIHS Top Safety Pick + mid-size sedan

I forlængelse af temaet om branchens førende sikkerhed i både teknik- og softwareafdelinger var 2016-2017 Honda Accord også en af de højest bedømte biler i IIHS-testningens historie på det tidspunkt, fordi den kombinerer moderne teknologi med årtiers kollisionstest og generelle sikkerhedsforbedringer.

Du kan også få en til langt under 20k dollars, hvilket gør denne generation af Accord til det bedste køb af mange forskellige grunde. Udover at være en overlegen sikker sedan er Accord også en af de mest pålidelige og effektive biler fra sit segment, hvilket betyder, at du simpelthen ikke kan gå galt i byen med Honda Accord.

  Hvad er den bedste SUV til en lille person?

2016 Lexus ES350 – 2016 IIHS Top Safety Pick+ mid-size luksussedan

De dage er for længst forbi, hvor du skulle vælge mellem pålidelighed og luksus, når du købte en brugt luksusbil, for Lexus ES350 fra 2016 er både luksuriøs og pålidelig. Det bedste ved Lexus ES350 er dog, at den også kommer med masser af sikkerhedssoftware-løsninger, hvilket gør den til en af de højest vurderede luksusbiler fra 2016.

Du kan få et godt eksemplar i prisklassen midt i 20.000 kroner, hvilket gør ES350 til en værd at overveje for dig, der ønsker en sikker køreoplevelse uden at ofre både pålidelighed og luksus.

2017 Honda Ridgeline – 2017 IIHS Top Safety Pick+ lastbil

Som afslutning på listen over de sikreste og mest teknologisk pakkede brugte biler på markedet tager vi et kig på 2017 Honda Ridgeline pick-up truck. Ridgeline vandt også IIHS Top Safety Pick+ karakteren, hvilket gør den til den sikreste pickup truck og den eneste truck, der går Top Safety Pick+ karakteren på det tidspunkt.

Det skyldes, at Ridgeline kombinerer softwaresikkerhedsløsninger med en sofistikeret platform, der både er designet til komfort og sikkerhed. Det er derfor, at mange mener, at Honda Ridgeline er den bedste all-around lastbil for den tid.

FAQ-afsnit

Hvad betyder det, når en bil får Top Safety Pick+ IIHS-klassificeringen?

Top Safety Pick+ IIHS-karakteren er kun forbeholdt klasseledende biler fra et bestemt segment, hvad angår sikkerhed. For at en bil kan få denne karakter, skal den kombinere både overlegne tekniske sikkerhedsløsninger og overlegne softwaresikkerhedsløsninger.

  Hvad er de bedste SUV'er med hensyn til sikkerhed og pålidelighed?

Det betyder, at disse biler er så sikre som moderne biler kan blive. Selv om der gives flere Top Safety Pick+-grader på tværs af flere forskellige biler i et enkelt segment, udgør de kun en håndfuld af de tilgængelige biler fra et enkelt segment.

Er softwaresikkerhedsfunktioner det værd?

De fleste biler i dag tilbydes med avancerede software-systemer til forebyggelse og undgåelse af kollisioner, men de er for det meste en del af dyre tillægspakker. Det rejser spørgsmålet om, hvor nødvendige disse systemer er for den generelle sikkerhed i bilen.

Alt i alt er disse systemer bestemt det værd, fordi de tilføjer et ekstra lag af sikkerhed i bilen, som man ikke kan få i biler uden dem.

Hvad er det vigtigste aspekt ved sikker kørsel?

Det vigtigste aspekt af en sikker kørsel er en udpeget chauffør, der har sin fulde opmærksomhed rettet mod vejen og de objekter og mennesker omkring ham. Det betyder, at nu kan selv de mest avancerede systemer på markedet forhindre en person i at komme ud for en ulykke, hvis vedkommende ikke er meget opmærksom.

Ud over den menneskelige faktor er funktioner som airbags, sikkerhedsseler og effektive karrosserizoner stadig de vigtigste aspekter af en sikker kørsel.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z