De bedste brugte biler med Android Auto

Android Auto er et system til integration af smartphones i bilen, som gør det muligt at bruge dine telefonapps direkte på bilens centrale infotainmentskærme og instrumentbrættet. Dette er meget fordelagtigt, fordi du kan bruge Google Maps som dit primære navigationssystem.

Desuden giver det dig også mulighed for at få fuld kontrol over din musik ved at integrere apps som Spotify med bilens infotainmentskærm. Android Auto gør det også muligt for dig at foretage håndfrie telefonopkald og sende beskeder, hvilket er i overensstemmelse med færdselslovgivningen i stort set alle lande i verden.

Derfor er det kun rimeligt at købe en bil med Android Auto, hvis du bruger en Android-enhed som smartphone. Honda Accord EX fra 2016 har Android Auto som standard, mens du skal betale en mindre merpris for at få det på Hyundai Elantra fra 2017.

Volvo XC90 fra 2017 er måske en af de bedste brugte luksus-SUV’er, du kan købe lige nu, og den kommer også med Android Auto. Hvis du ønsker at købe en brugt luksus-sedan, kommer 2017 Audi A4 med Android Auto direkte fra fabrikken. Hvis du vil have en billig og effektiv bil, der kommer med Android Auto som standard, skal du sørge for at tjekke 2017 Chevy Bolt ud.

2016 Honda Accord EX

Hvis du er ude efter en billig bil, der ikke giver afkald på de fleste af de moderne bilers bekvemmeligheder, skal du tjekke 2016 Honda Accord ud. Du kan finde en masse eksemplarer med lavt kilometertal under 20.000 dollars, hvilket gør Accord til en god mulighed at gå efter, hvis du vil have en lækker mellemstor sedan.

  Er det en dårlig idé at købe en brugt Mercedes?

Selv om Accord ikke leveres med Android Auto som standard, er både Android Auto og Apple Car Play inkluderet i den mellemste EX-trim, som normalt er den, som de fleste mennesker alligevel vælger. Accord er både pålidelig og effektiv, hvilket betyder, at den burde kunne opfylde alle dine daglige behov i mange år fremover.

2017 Hyundai Elantra

Hvis du er på et budget, men stadig ønsker at få det bedste bang for pengene, hvad angår softwareteknologier i bilen, skal du sørge for at tjekke Hyundai Elantra 2017 ud. Elantra’en leveres heller ikke med Android Auto som standard, men næsten alle solgte Elantra-modeller blev udstyret med Android Auto.

Udover at have alle dine nødvendige smartphone-integrationsfunktioner, kommer Elantra også med et interiør af ret høj kvalitet pakket med nok plads til alle passagerer. Elantra tilbyder også førsteklasses resultater med hensyn til sikkerhed, pålidelighed og effektivitet, hvilket gør den til en god brugtbilsovervejelse.

2017 Volvo XC90

2017 Volvo XC90 er en af de bedste brugte SUV’er, du kan købe i disse dage, fordi den kommer veludstyret fra fabrikken og samtidig tilbyder meget for pengene. I betragtning af at de fleste premium bilproducenter oplever alvorlige afskrivninger og gennemsnitlig pålidelighed, vil du blive overrasket over, hvor godt bygget disse SUV’er er sammenlignet med resten af segmentet.

XC90 leveres ikke med Android Auto direkte fra fabrikken, men næsten alle brugte biler er udstyret med Android Auto. Udover at være overlegen i forhold til de fleste mellemstore luksus-SUV’er derude, er XC90 også smukt designet indvendigt og udvendigt uden at være overdrevent dramatisk eller prangende til en gennemsnitlig brugtpris på omkring 39.000 kr.

  Bedste brugte biler med billig forsikring

2017 Audi A4

Audi A4 er en af de mest succesfulde Audi-modeller nogensinde, fordi den balancerer størrelse, komfort og praktiske egenskaber bedre end sin storebror, A6, og sin lillebror, A3 sedanen. Udover at være det bedste valg i segmentet leveres A4 med Android Auto direkte fra fabrikken, hvilket gør det så nemt som muligt at købe en 2017 A4.

Både det udvendige og indvendige design er stadig lige så relevant som nogensinde, fordi Audi har inkorporeret masser af state-of-the-art teknologier i A4’eren. Du kan få en pænt udrustet brugt A4 for omkring 23.000 kroner, hvilket betyder, at A4 bestemt er din tid og dine penge værd.

2017 Chevy Bolt

2017 Chevy Bolt er en god indgang til hybrid- og elbilernes verden, fordi den tilbyder masser af teknologi for ikke så mange penge. Når det er sagt, kan Bolt fås for omkring 16.000 kroner brugt, hvilket er en ret fristende pris, hvis du er interesseret i at købe en bybil.
Bolt kommer med stort set alle moderne teknologier, fordi det er en hybrid/elektrisk bil. Det betyder, at Android Auto er inkluderet med hvert enkelt udstyrsniveau og motorvalg.

FAQ-afsnit

Er Android Auto det værd?

Android Auto gør det muligt for dig at bruge din telefon, mens du kører, sikkert og nemt. Som sådan er systemet virkelig det værd, og når du først har brugt det, vil du aldrig gå tilbage til at bruge dit indbyggede infotainmentsystem i bilen. Brugerfladen er mere eller mindre den samme som i din telefon, så det er nemt at blive fortrolig med systemet på få sekunder.

Desuden giver systemer som disse dig mulighed for at bruge dine yndlingsapps direkte på bilens primære infotainmentsystem. Der er simpelthen ingen grund til ikke at vælge Android Auto, især hvis du får et af de helt nye trådløse systemer.

  Hvorfor lugter min bil som rådne æg

Hvor meget koster Android Auto?

Android Auto appen er gratis at bruge, og du skal ikke betale noget, hvis du vil downloade den fra Google Play Store. Men hvis du vil have din bil til overhovedet at tilbyde disse typer teknologier, skal du sandsynligvis betale omkring et par hundrede kroner for at få dem.

Android Auto vil dog sandsynligvis øge din bils samlede gensalgsværdi, hvilket betyder, at du vil få en del af omkostningerne tilbage. Hvis du vælger Android Auto, skal du desuden ikke betale for bilens navigationssystem, da Google Maps er alle disse systemer overlegen.

Er Android Auto bedre end Apple Car Play?

At sammenligne Android Auto og Apple Car Play er som at sammenligne æbler med appelsiner. De er mere eller mindre det samme i betragtning af, hvad de tilbyder, og det er indlysende, at folk, der bruger Android, vil foretrække Android Auto, mens folk, der bruger iOS-enheder, vil foretrække Apple Car Play.

Begge disse systemer er lige gode, hvilket betyder, at du vil træffe en dårlig beslutning ved at bruge et af dem.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z