Bedste brugte biler med billig forsikring

Det er vigtigt at få det bedst mulige tilbud på en bil for at træffe en god købsbeslutning. Derfor skal du sammenligne den vejledende pris, vedligeholdelsesomkostningerne, de forventede pålidelighedsomkostninger, brændstofforbruget og forsikringsomkostningerne. Hvis det lykkes dig at finde en bil, som du kan lide, og som er bedre end de fleste biler, hvad angår driftsomkostninger, er du i stand til at finde guld.

De fleste kloge shoppere derude sætter en stor ære i at finde biler, der ikke vil ødelægge banken under ejerskabet, og som også vil bevare en anstændig gensalgsværdi. Du skal dog også vælge en bil, som du vil have, hvilket betyder, at du skal balancere dine behov og ønsker i overensstemmelse hermed.

Flere onlinekilder oplyser, at Subaru Outback, Jeep Wrangler og Honda CR-V er de tre billigste biler at forsikre i øjeblikket. Disse tre samt Subaru Forester, Ford Escape og Ford F-150 var også de fem billigste biler at forsikre tilbage i 2020.

Mange forskellige faktorer påvirker forsikringsomkostningerne lige fra bilens pris, dine kørselsvaner, grænser og selvrisikoen, demografiske data, din alder, tyverisikring, din kørselsrekord osv. Det betyder, at en billigere bil ikke nødvendigvis er ensbetydende med en billigere forsikring.

Subaru Outback

Som tidligere nævnt er Subaru Outback den billigste bil at forsikre i øjeblikket, fordi en gennemsnitlig årlig forsikringspræmie i forbindelse med Outback koster 1.392 dollars, hvilket betyder, at Outback er den eneste bil på denne liste med en gennemsnitlig årlig forsikringspræmie på under 1.400 dollars.

I betragtning af at Outback koster 26.645 dollars fra ny betyder det, at den årlige forsikring for Outback koster 5,22% af den oprindelige pris. Udover at være billig at forsikre er Outback også en fantastisk allroundbil, der leveres med AWD og masser af nyttige gadgets som standard. Den holder sin værdi godt, og den er både sikker og effektiv i forhold til segmentet.

  10 biler, du ikke bør købe nye (køb dem brugt i stedet)

Jeep Wrangler

Jeep Wrangler indtager andenpladsen som den næstbilligste bil at forsikre i øjeblikket. I betragtning af startprisen på 28.295 dollars koster Wrangler 1.416 dollars at forsikre på årsbasis, hvilket betyder, at du skal betale rekordstore 5,01 % af den oprindelige pris gennem årlige forsikringspræmier.

Wrangler er mange ting for mange mænd, hvilket betyder, at den både er en stilfuld bypendler og en utrolig dygtig off-roader. Hvis du køber en Wrangler for at bruge den til offroading, vil dine forsikringsomkostninger naturligvis stige kraftigt, men hvis du bruger den som almindelig pendler, bør du være godt inden for denne omkostningsramme.

Honda CR-V

Honda CR-V er branchens standard, når det gælder overlegne familie-SUV’er, i et par årtier nu. Det kommer ikke som nogen overraskelse, at så mange mennesker stoler på CR-V til deres familietransportopgaver, fordi CR-V er så pålidelig, billig i drift, sikker, praktisk og relativt lettilgængelig.

CR-V indtager tredjepladsen på denne liste over billigst at forsikre biler med en årlig forsikringspræmie på 1.439 USD i forhold til startprisen på 25.050 USD. Det betyder, at du skal betale 5,75 % af den oprindelige MSRP for forsikring hvert år.

Subaru Forester

Subaru Forester slutter sig også til gruppen som den 4. billigste bil at forsikre på årsbasis. Startprisen for Forester er 24.495 dollars, og den gennemsnitlige årlige forsikringspræmie er 1.465 dollars. Det betyder, at du skal betale 5,98 % af den oprindelige udbudspris gennem årlige forsikringspræmier.

  Bedste brugte biler med adaptiv fartpilot

Forester er en konkurrencedygtig SUV, der vækker stor interesse, fordi den er så overkommelig i betragtning af, hvad du får for pengene. AWD er standard, og det praktiske aspekt er førende i klassen i næsten alle henseender.

Ford Escape

Ford Escape er en ægte topmoderne crossover, fordi den tilbyder masser af teknologifunktioner som standard. Den ser også flot ud både indefra og udefra, og den tilbyder også masser af sikkerhedsfunktioner.

Forsikringsmæssigt formår Escape dog også at komme ind på top 5-listen over de 5 billigste biler at forsikre, fordi den årlige forsikringspræmie koster 1.476 dollars i gennemsnit, hvilket er 5,93 % af den oprindelige pris på 24.885 dollars.

Ford F-150

Ford F-150 er den mest populære og bedst solgte bil i USA i et stykke tid nu, hvilket betyder, at den burde være relativt billig at eje i betragtning af, at der er så mange af dem ude og omkring. Det betyder, at reservedele er nemme at få fat i, og at Ford forsøger at gøre alt, hvad de kan, for at gøre F-150 tilgængelig for den bredest mulige kundekreds.

Som sådan lukker F-150 listen over de 5 billigste biler at forsikre, fordi den årlige forsikringspræmie for F-150 koster 1.505 dollars, hvilket svarer til 5,24 % af dens oprindelige detailpris på 28.745 dollars.

FAQ-afsnit

Hvilke biler koster mest at forsikre?

Sportsbiler er kendt for øgede driftsomkostninger, fordi de normalt købes af yngre bilister, som er mere udsat for ulykker sammenlignet med ældre mere erfarne bilister. Højklassede luksusbiler er mere eller mindre den samme historie, fordi de koster mange penge at reparere, hvis noget går galt.

  Hvor meget koster en ny forrude i en bil

Elbiler er også øverst på denne liste, fordi de stadig har et højt prisskilt i hele segmentet, og specifikke potentielle reparations- og udskiftningsomkostninger som f.eks. udskiftning af batteriet har tendens til at løbe op i tusindvis af dollars.

Hvordan påvirker biltyveri forsikringsomkostningerne?

Biler, der ofte er mål for tyveknægte, er kendt for at koste flere penge i forsikring. Det skyldes, at omkostningerne ved biltyveri ofte er større end bilens værdi. Når alt kommer til alt, er biltyveri ofte forbundet med yderligere hærværk som f.eks. skader på ejendom.
Så hvis din bil bliver stjålet, skal forsikringsselskabet betale for bilens værdi og alle de dermed forbundne skader, hvilket potentielt er det højeste beløb, som en forsikringspolice kan dække.

Hvilke risici er normalt dækket af bilforsikringen?

Det afhænger af den specifikke forsikring, du vælger, men normalt bør din bilforsikringspolice dække risici i forbindelse med ansvarsdækning som f.eks. lægeudgifter som følge af skader og dødsfald samt forskellige former for materielle skader.

Mere omfattende forsikringspolicer kan endda dække specifikke omkostninger såsom ødelagte forruder og vejrskader, tyveri, påkørsel af et dyr under kørslen eller hærværk.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z