10 biler, du ikke bør købe nye (køb dem brugt i stedet)

Der er mange grunde til at købe en brugt bil i stedet for en helt ny bil. Lad os sige, at du leder efter din teenagers første bil, og du ved, at de på et tidspunkt vil være involveret i en eller anden form for ulykke. I et tilfælde som dette giver det bare mere mening at købe en brugt bil. Nye biler oplever også størstedelen af deres værdiforringelse i de første to år, så hvis du køber en bil, der er et til to år gammel, kan du spare dig selv en masse penge. Endelig er nogle mærker og modeller meget pålidelige, hvilket betyder, at du kan købe dem, når de er et par år gamle, og de vil stadig holde i mange yderligere år.
Uanset årsagen til, at du har besluttet dig for at købe din bil brugt, kan du på forhånd spekulere på, hvilke mærker og modeller der er de smarteste muligheder for dig at købe. Du skal dog ikke være bekymret, for nedenfor er der ti biler, som faktisk er bedst, når du køber dem brugt og ikke nye.

1. Toyota Camry

Denne her er ingen overraskelse. Camrys har en tendens til at holde deres værdi i meget lang tid og blive på vejen i årtier. Faktisk holder mange af dem længere end 250.000 miles, så du har meget lidt vedligeholdelse involveret, når du ejer en. Fordi de er vedligeholdelsesfrie og ekstremt pålidelige, kan du købe en, der er flere år gammel eller ældre, og stadig beholde den i mange år fremover. De har måske en pris, der er højere, end du gerne vil have, men de er det værd, når du tænker på, hvor længe de holder.

  Hvad er den bedste brugte Mercedes cabriolet at købe?

2. Kia Rio

Rio er en god brugt bil, fordi den ikke koster meget, når den er helt ny, og fordi den holder i meget lang tid, efter du har købt den. Dette køretøj er også en hatchback, som har en tendens til at være billigere end kompakte SUV’er og mindre efterspurgt end crossover SUV’er, hvilket gør dem meget overkommelige, selvom de holder i lang tid. Det er et fantastisk køretøj med lav vedligeholdelse, som det er smart at købe som brugt køretøj.

3. Toyota Sienna

Når du vil have en bil, der holder, kan du ikke slå en Toyota. Og selv om denne varevogn måske stadig har rester af tidligere børnepassagerer i sig, kan du gøre den ren, og den vil være klar til at tjene dig i endnu et par år – eller årtier. Det er ikke kun en god idé at købe denne varevogn, men den er også perfekt til en voksende familie. Selv hvis du køber en Sienna, der er ti år gammel, vil du stadig kunne nyde den i mange flere år fremover.

4. Hyundai Sonata

En af grundene til, at Hyundai Sonata er så god en bil at købe, er, at firmaet tilbyder en generøs garanti på fem år og 60.000 miles. Det betyder, at hvis du køber en brugt Sonata, er det meget sandsynligt, at bilen stadig er under denne garanti. Og fordi prisen på en helt ny Sonata er rimelig, kan du normalt få en af disse biler under fire år gammel for omkring 10.000 dollars mindre end den oprindelige pris, hvilket gør den ekstremt overkommelig for alle. Den tilbyder både pålidelighed og en billig pris for alle, der leder efter en god brugt bil.

  Hvilken farve sædebetræk er bedst til en hvid bil?

5. Ford Focus

Og før du tror, at kun udenlandske biler er på denne liste, er Ford Focus endnu en bil, der er perfekt til at købe brugt. Nogle af fordelene ved denne bil omfatter det faktum, at delene er let tilgængelige, når bilen har brug for vedligeholdelse, og hvis du vælger en fremstillet mellem 2008 og 2011, kan du sandsynligvis få den for omkring 5.000 dollars eller mindre. Dette gør det til en fantastisk bil for folk på et budget.

6. Volvo XC90

Luksusbiler kan miste meget af deres værdi i løbet af kort tid, men det gælder ikke for Volvo. XC90 beholder ca. 40 % af sin værdi efter 12 år, og den er også en af de sikreste biler på vejene i dag. Den har haft færre tilbagekaldelser end de fleste andre luksus-SUV’er og giver familierne en god mulighed for at få et sikkert, billigt og luksuriøst køretøj, der ikke ødelægger budgettet.

7. Honda Civic

På næsten alle de lister, du finder over de mest pålidelige biler, er Honda Civic som regel helt i top, og det er der en grund til. Selv hvis du køber en Civic, der er ti år gammel, vil du sandsynligvis stadig få meget brug for den, fordi de fleste af dem holder langt over 300.000-mile-mærket. Du kan vælge mellem en sedan, en coupé eller endda en hybrid. Det er meget muligt at få en god Civic med masser af spark tilbage for 5.000 dollars eller mindre.

8. Nissan Altima

Altima er blevet rangeret som nummer et blandt brugte biler, der koster under 15.000 dollars, og mellem stil, funktionalitet og overkommelige priser er dette en fantastisk brugt bil af mange grunde. Hvis du kigger under motorhjelmen, vil du se en 2,5-liters motor med 182 hk, der virkelig har noget at byde på; desuden er dette en flot bil, som du vil se frem til at eje i mange år endnu.

  Hvad er de dyreste tyske biler?

9. Honda Fit

Nogle mennesker har aldrig hørt om Fit, men det er en fantastisk bil, der er godt lavet, sjov at køre og meget overkommelig. Og når det kommer til at bevare sin værdi, er Honda Fit uovertruffen. Endnu bedre er det, at denne bils sportslige karakter gør den til en fantastisk bil til din teenager, selv om den stadig har fire døre og masser af plads indeni. Det er med andre ord en fantastisk brugt bil af mange grunde.

10. Subaru Outback

Der er mange grunde til at vælge Subaru Outback til din næste brugte bil. Det er en robust og robust bil, og den kommer med firehjulstræk, der gør den meget alsidig såvel som sikker. Bilen er billig og vedligeholdelsesvenlig, så selv hvis du vælger at få en, der er ti år gammel eller endnu ældre, kan du som regel regne med at beholde den i meget lang tid. Ud over alt dette er Outback også blevet kåret som en af de bedste biler at købe som ny bil.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z