Er en brugt BMW i3 et godt køb?

Det er absolut et godt valg at købe en brugt BMW i3. BMW i3 er en lille 5-dørs hatchback, og den er et glimrende valg til køb af en brugt bil. Bilen afskriver det rigtige beløb, hvilket giver dig en fin købspris. En 5 år gammel i3 kan sagtens købes for under 20.000 kr.

Fordele ved at købe en brugt i3

Den lille BMW i3 elbil er en af de bedste biler til bykørsel. Den lille bil kræver ikke mange penge til vedligeholdelse eller brændstof, da den er elektrisk. På trods af sin størrelse er motoren stadig meget kraftfuld og vil give dig mulighed for at nyde en klassisk BMW-kørsel.

Hurtig afskrivning

Dette er en af de største grunde til at købe BMW i3 brugt. Denne bil har en høj afskrivningsrate, og kan endda afskrive op til 60 % efter blot 3 år. Selv om dette kan være uheldigt for dem, der ejer bilen, er det helt sikkert en god ting for dem, der ønsker at få fingrene i en brugt model.

En 3 år gammel i3 kan nemt købes på Edmunds for under 25.000 dollars. For denne pris kan du få en BMW og samtidig opleve fordelene ved en elbil. Du kan sænke prisen yderligere ved at finde en ældre bil eller en bil med flere kilometerstand. En 2015-model kan for eksempel købes for så lidt som 16.000 dollars.

Rummeligt og kvalitetsinteriør

Bilens interiør er en absolut luksus, og den føles ikke særlig lille indvendigt. Indvendigt er i3’eren genialt lavet og meget rummelig. Bagdørene åbnes på en utraditionel selvmordsdørsmåde for at øge pladsen indeni yderligere.

  Er brugte BMW'er pålidelige?

Bilens interiør har mange designs. Selv om du ikke vil kunne designe din egen bil, hvis du køber brugt, er alle i3-varianter fremstillet af kvalitetsmaterialer. Det læder, der anvendes i bilen, er fuldt garvet naturlæder. Dette læder bruges ikke kun på sæderne, men i hele bilen, hvilket giver en luksusoplevelse for føreren og passagererne.

Hvis vi taler om bilens bagagerum, så er det også en stor fordel. Klapvognen har et ufoldet bagagerum på 260 liter, og det kan øges op til 1100 liter med den bageste række foldet ned. Det er plads nok til at medbringe dagligvarer eller bære stor bagage.

Bilen har også et typisk stort BMW-infotainmentsystem. Den forreste skærm er 10,5 tommer stor, og den har den nyeste BMW-fliseinterface. Du kan nemt navigere, tjekke batteriet, tjekke funktioner, vælge køretilstande og bruge Apple CarPlay via denne skærm.

Sikkerhedsfunktioner

i3 er bestemt en meget sikker bil og med meget gode sikkerhedstal. Bilen er blevet testet af IIHS, og har fået gode vurderinger. I3 har alle de sikkerhedsfunktioner, som BMW normalt har med. I3 kommer standard med seks airbags og har god piskesmældbeskyttelse.

Bilen har fået en god bedømmelse i kollisionssikkerhed. Den elektroniske stabilitetskontrol i bilen lader den ikke fare afsted og registrerer bilen, når den mister lidt momentum. Bilen har også et automatisk bremsesystem, kendt som AEB-bremser. Andre funktioner omfatter aktiv fartpilot, advarsel om kollisioner fremad, vognbaneassistent og fodgængerbeskyttelse.

  Er Volvo pålidelige brugte biler?

pålidelighed

Bilen har gennemsnitlige pålidelighedsscorer, og den opretholder en god anmeldelse fra ejerne. Tyskproducerede biler anses normalt for at være meget mere pålidelige end mange andre. I3 anses for at være pålidelig på grund af dens lave vedligeholdelse og bedre brændstoføkonomi. Bilen kan spare dig penge på brændstof, vedligeholdelse og reparationsregninger.

Kræver lidt vedligeholdelse

Nogle biler har brug for service hver måned eller efter hver anden måned, eller de har brug for ekstrem omhu med hensyn til deres oliering og udskiftning af dele, hvilket koster hundredvis af kroner for hver bil. Heldigvis er i3 normalt ret billig at vedligeholde.

BMW i3 er en elbil, og den har ikke brug for omfattende vedligeholdelse. Den kan have brug for en vis vedligeholdelse som udskiftning af bremseklodser eller olieskift, men omkostningerne ved at vedligeholde et elbil er meget lavere end for ICE-biler. Du kan nemt spare op til 20.000 dollars på bare 5 år, når du ejer bilen.

Elbil

At købe dette køretøj til en billig pris og derefter spare endnu flere penge på vedligeholdelse og brændstof er en god ting. Du kan bogstaveligt talt få alle dine penge tilbage efter 5 år ved at købe en brugt i3, der er i god stand.

Ting, du skal undgå

Der er dog visse ting, som du bør undgå, hvis du planlægger at købe en i3. Disse ting er mindre ting, men kan stadig forårsage dig reparationsregninger. Før du køber, skal du sørge for at kontrollere følgende:

  • Batteriets tilstand
  • Brændstoflækage
  • Slidte bremseklodser
  Skal jeg købe en brugt Tesla?

FAQ

Hvor mange elbiler fremstiller BMW?

BMW fremstiller allerede i3, som er en fuldt elektrisk bil, der har været på markedet i flere år nu. BMW arbejder også på at udvide sin i-serie af biler, så den også omfatter iX eller i4. Der findes også allerede nogle plug-in hybridbiler som X5 xDrive45e eller 530e Sedan.

Hvad er elbiler til overkommelige priser?

Elbiler er forholdsvis dyre sammenlignet med almindelige ICE-biler eller hybridbiler, men de sparer dig helt sikkert penge i det lange løb.
Nogle af de mest overkommelige elbiler er:

  • 2021 MINI Cooper SE
  • 2021 Nissan Leaf
  • 2021 Hyundai Ionic Electric
  • 2021 Chevrolet Bolt EV

Er hatchbacks familiebiler?

Hatchbacks er biler, hvor bagagerumsdøren kan åbnes helt opad. De er normalt mindre end andre sedaner eller SUV’er, så de kan passe ind på enhver parkeringsplads. De kan også have mere bagage med end sedaner, hvis sæderne er klappet ned, hvilket er en god familiefunktion. Hatchbacks er designet til at give maksimal komfort og hovedhøjde til passagererne, og alt dette gør dem til en god familiebil.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z