Hvad er de dyreste tyske biler?

Tyske biler er kendt for deres høje kvalitet og luksus, for ikke at nævne deres høje priser. Med mere end en million borgere, der arbejder i bilindustrien, er det faktisk en af de mest betydningsfulde og lukrative industrier i hele landet. Folk elsker at høre om dyre biler, især de af os, der aldrig kommer til at køre en, og nedenfor er 10 af de dyreste tyske biler pr. marts 2021. (Alle priser er i amerikanske dollars.)

Audi e-Tron Spyder (2,7 millioner dollars)

Denne slanke og slanke bil fik sin debut i 2010 på Paris Motor Show. Den har en 290 BHP twin turbo TDI 3,0-liters V6-dieselmotor på 290 BHP, der driver baghjulene, og to elmotorer, der styrer forhjulene. Den har evnen til at gå fra 0 til 62 MPH på kun 4,4 sekunder, og den har en topfart på 155 MPH, hvilket er ganske meget for en hybridbil med elmotorer. Dette er et skarpt udseende køretøj, der normalt er afbilledet i farver som sølv, men virksomheden viste en på Las Vegas Consumer Electronics Show 2011, der var knaldrød, og den var bestemt et blikfang.

Volkswagen W12 (3 millioner dollars)

Dette køretøj, der også kaldes Volkswagen Nardo, kan komme op på 62 MPH på kun 3,5 sekunder og har en topfart på ca. 222 MPH. Volkswagen W12, der er designet af Charlie Adair, var et af de hurtigste sportsvognskoncepter på planeten og vejer 2.646 lbs, hvilket gør den let i forhold til mange andre køretøjer på vejen. På Tokyo Motor Show i 2001 viste virksomheden en af disse køretøjer frem i en lysorange farve, som tiltrak sig stor opmærksomhed.

BMW Nazca C2 (3 millioner dollars)

Også kaldet Italdesign Nazca C2, var dette en konceptsportsvogn fra 1992, der har en topfart på 193 MPH. Nogle af dens mange funktioner omfatter halvmånevingedøre, en fuld glasoverdel og en konstruktion lavet af kulfiberforstærket polymer. Den er i det væsentlige en opgradering af Nazca M12 fra 1991. Køretøjets frontale omrids ligner en standard BMW, og det kan gå fra 0 til 62 MPH på kun 3,7 sekunder. Den vejer også 2.425 lbs, hvilket betyder, at den betragtes som et letvægtskøretøj.

  Hvad er den mest rummelige sedan?

Audi Rosemeyer (3 millioner dollars)

Audi Rosemeyer var kun en konceptbil og blev derfor aldrig bygget. I hele Europa i år 2000 debuterede den på adskillige biludstillinger. Den kan prale af en W16-motor med stor slagvolumen og midtermonteret W16-motor, der skaber hele 700 hk, og en quattro-ramme med permanent firehjulstræk. Bilen var i stand til at gå fra 0 til 62 MPH på kun 3,6 sekunder og havde en topfart på 217 MPH. Den havde også et slankt design, der gjorde den lige så attraktiv, som den var funktionel.

Mercedes-Benz Concept IAA (4 millioner dollars)

IAA blev produceret som konceptbil i 2015 og står for “Intelligent Aerodynamic Automobile”. I september 2015 blev den præsenteret på biludstillingen i Frankfurt, og den har grundlæggende linjer, der får den til at ligne en bil fra fremtiden. Den går fra 0 til 62 MPH på 5,5 sekunder og har en topfart på omkring 155 MPH. Den har også en 274 HK-motor og vejer 3.968 lbs. Men selvfølgelig er det udseendet, som mange mennesker sandsynligvis ville købe den for, fordi den er slank, ser sporty ud og har slanke hjul.

Porsche Mission E (4 millioner dollars)

Med mere end 600 hk kan Porsche Mission E gå fra 0 til 62 MPH på 3,5 sekunder og fra 0 til 124 MPH på kun 12 sekunder. Med en topfart på 155 MPH vejer den også mere end 4.400 pund og er et slankt, aerodynamisk designet køretøj, der helt sikkert vil tiltrække opmærksomhed, uanset hvor du går. Den er lille og kompakt og er et meget sportsligt udseende køretøj, der har en meget futuristisk appel.

  Hvad er de nemmeste biler at reparere?

Audi Le Mans Quattro (5 millioner dollars)

Le Mans Quattro, der blev præsenteret på biludstillingen i Frankfurt i 2003, har en topfart på 214 MPH og kan køre fra 0 til 62 MPH på 3,6 sekunder. Forlygterne og selv dørene er unikt formet og ser elegante ud, og den har en vægt på 3.373 lbs. Audi kom med to andre lignende biler før denne, Pikes Peak Quattro og Nuvolari Quattro, og Le Mans Quattro har endnu mere elegante detaljer og et næsten eksotisk udseende. Dette var den tredje og sidste konceptbil, som Audi tilbød i 2003, og dens stil og teknologiske detaljer vil helt sikkert også blive brugt i fremtidige modeller.

Maybach Exelero (8 millioner dollars)

Exelero blev produceret i 2004 og byder på en motor med 700 hk og en topfart på 218 MPH. Den kan nå op på 62 MPH på 4,4 sekunder, og dens design er taget fra en af de tyske sportsvogne, der var i 1930’erne. Du kan se, så snart du ser på den, hvor unik den er, og de sorte og orange farver, der bruges i bilen, er lige så unikke som dens design. Denne firesæders bil har også en twin turbo V12-motor, der blev lavet på anmodning af Fulda Tires, som er den tyske afdeling af Goodyear.

Mercedes McLaren SLR 999 Red Gold Dream (10 millioner dollars)

I en smuk rødgylden farve og et fantastisk aerodynamisk design har denne bil en topfart på 211 MPH, hvilket er meget imponerende. Den kan også komme til 62 MPH på vanvittige tre sekunder, hvilket også er imponerende. Det er et meget sportsligt udseende køretøj, der er dækket af 25 lag rød maling og 11 pund guld, der giver den et utroligt design, og det tog 35 mænd, 30.000 arbejdstimer og mere end 4,8 millioner dollars at udvikle dette ekstraordinære køretøj. Der er ingen tvivl om, at alle, der køber det, vil blive imponeret af det.

  Er hybridbiler gode til bjergkørsel?

Mercedes-Benz 300 SLR (W196S) (43,5 millioner dollars)

Denne bil findes ikke længere, men den var helt oppe i tiden i 1955. Den havde en topfart på 186 MPH og var en to-sædet sportsvognsracer, der endda vandt det års verdensmesterskab i sportsvogne. Den kom til 62 MPH på kun 6,5 sekunder og var superlet med en vægt på kun 1.984 lbs. Desuden havde den en BHP-vægt på 344 BHP pr. ton. Det var en fantastisk flot hvid sportsvogn, som sandsynligvis ville have været endnu flere penge værd i dag.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z